Dupa interviul plin de minciuni greu de suportat al lui Basescu la TVR, fostul sau sfetnic Adriana Saftoiu, plecat acum 8 ani de langa el, da o replica foarte dura :

“Doamnelor, Domnilor! Nu stiu ce credeti voi, dar eu despre cazul Ridzi (care are o situatie extrem de delicata si nu ar fi decent din partea mea sa spun public cu ce probleme medicale se confrunta cu cei doi copii de pana in trei ani) am o singura parere, acum dupa ce l-am auzit pe Basescu care s-a declarat dezamagit de cea care e incarcerata si care a refuzat sa scrie despre de ce si pentru cine facea acel spectacol: ca e pur si simplu nesimtit. Putea sa dea nenumarate exemple despre tineri ratati in politica, dar in cazul Ridzi putea sa taca! Aceasta e limita acestui ins!”

5 COMMENTS

  1. Pai zicea si Mircea Badea, ca dupa ce nu o sa mai fie Basescu, toti astia o sa se dezica unii de ceilalti si vor ajunge sa se scuipe intre ei, sa se umple de flegme reciproc. Pentru ca, asta e stofa din care au fost alcatuiti toti acesti comedianti. Mai sustinea Mircea Badea tot un lucru, foarte logic si anume, ca dupa ce nu va mai fi Chiorette, f multi indivizi si institutii intregi chiar, isi vor cauta un alt c.r de lins, in binecunoscuta traditie romaneasca ce pe cale naturala isi cere singura un superior sau SEF. Fara de care toti meltenii, agricultorii sau prazarii nu pot sa existe, pentru ca daca n-au un prost sa le arate care e directia, ei se dau cap in cap ca ursul Baloo, care nu gasea iesirea din padure si se dadea cu capu’ intre pomi la ricoseu. Mortii lor…

  2. APEL DISPERAT CATRE ACARUL VALERICA ZGONEA!

    Zgonea, in calitatea lui de f mare manechin in lumea modelling-ului si el si tractorista buzoianca Urdea, el nu accepta asemenea costumatie (zeghe cu lant cu bila la picior) in Parlament! Barbat adevarat, e un adevarat roman, ce dreac…

    Doar nu degeaba a fost acar la Regionala CFR Craiova (serlist inginer de forta).

  3. Este evident faptul ca acum Basescu, cu frica in oase, este in campanie de imagine personala,,dandu-se nestiutor,necunoscator si mai ales deloc complice,in legatura cu “ciupelile” penale ale unor personaje din gasca jmanglitor-politica pedelista,gasca lui de baza.Mai cu sustinere,aratandu-si increderea lui “de mare om onest” in “cinstea” unora(Udrea,Funeriu…) mai caracterizand pe altii ca,(vezi drace-asta este) “generatie pierduta” despre Rizi,Ponta… (dar hai sa i-o traga si lui Ponta cu ocazia asta)si altii,(la deja celebrele lui ficele si gineri, nu se pune),Basescu urmareste sa il creada fraierii (caci mai sunt destui) ca el a avut treaba si era “extrem de ocupat” doar cu “ingenuchierea coruptilor” de tip Nastase sau Voiculescu,in rest nu a avut informatii (nici macar despre scumpul lui fratior),iar el,saracutul,nu a avut firme ,nu a avut conturi si nici “usturoi nu a mancat…”.Si nici pe Blejnar nu il cunostea.

  4. sunt de acord cu faptul ca ceea ce a facut basescu este abosolut jegos. dar nu trebuie sa surprinda pe nimeni…. stim toti ca aceasta greseala genetica nu are nici un fel de scrupule. Ce ma nedumereste este faptul ca duduia nu a luat atitutine impotriva celei mai mare cancer care a putut sa invadeze Romania si o intreb : de ce , pe vremea cand erati pufulet nu ati atras atentia opiniei publice asupra acestui individ si nu i-ati spus personal ce credeti despre el. Din pacate pentru Romania acum este tardiv.

Leave a Reply