Ionut Stroe, purtator de cuvant al PNL pina azi a postat pe Facebook :

<< Şase, vin la Craiova!
Ultimele zile au reprezentat pentru mine un moment de cotitură politică. Am luat o decizie, poate cea mai importantă din ultimii ani. Am acceptat funcția de preşedinte al PNL Craiova şi mi-am asumat această organizație cu bune şi cu rele.
În consecință, am mers și mai departe. Am renunțat la funcția de purtător de cuvânt de la nivel central tocmai pentru a mă concentra pe activitatea în organizație. Aşa că nu mai e cale de interpretare. Vin la Craiova hotărât să luptăm pentru PNL și pentru oraș. Mai multe, într-o conferință de presă în zilele următoare, … acasă!

PS: Noul purtător de cuvânt este prietena mea, Adriana Săftoiu ! (Care se ascunde de selfie-uri) >>

 

9 COMMENTS

 1. ce pacat ca baselul a divortat de pdl pe motiv de lenuta udrea.in caz contrar il vedeam incet ,incet sef la “noul” pnl.si ar fi meritat din plin dragutii “de dreapta” sa il aiba carmaci pe marinarul chior.

 2. Cea mai falsă idee şi gândire! De câţiva ani vedem cu ochii noştrii atitudinea, comportamentul, denigrarea şi autodenigrarea celor care sunt întro funcţie înaltă sau întrun scaun numit politic. Să dăm cărţile pe faţă chiar dacă durerea e îngrozitoare!
  Sunt imaginea actualităţii: a neputinţei, a vulnerabilităţii, a neîncrederii de sine, goi de conţinutul ”putere interioar㔺i bună comunicare! Aceştia, sunt terminaţi dacă:
  – nu au cel puţin un câine mare,
  – nu schimbă un costum de haine pe zi,
  – nu-şi schimbă moaca prin înfrumuseţare zilnic,
  – nu se vopsesc odată pe lună(vezi molăul de la Timişoara sau Ghişe),
  – nu se plâng de neputinţă zilnic,
  – nu se ceartă sau scuipă zilnic,
  Fiţi mândri voi, puternicii de la Antena 3, nu faceţi parte din această tagmă care trebuie urgent să dispară de pe ecranele tv şi din viaţa politică! Uitaţi-vă şi-i analizaţi pe toţi şi toate obiectiv şi o să ajungeţi la aceeaşi idee! Nu e vorba de imaginea celor care sunt pe sticlă ci de starea de alertă în care umblă permanent şi vulnerabilitatea la purtător prin tupeu de mojic şi de maidan pe care nu dai doi bani, de fapt, el/ea nu dă doi bani pe el/ea şi cer restituirirea cheltuielilor din bugetul statului de la haine şi şosete până la inclusiv hârtia igienică şi prezervative!

Leave a Reply