Liberalii vor depune o iniţiativă legislativă şi vor propune modificarea Regulamentului Camerei Deputaţilor şi Senatului astfel încât un parlamentar condamnat să nu îşi mai poată exercita mandatul.

“Concluzia Biroului Politic Naţional a fost aceea de a promova încă de astăzi, pentru că am reuşit să strângem semnăturile, iniţiativele legislative care aduc această poziţionare identică între aleşii locali care sunt condamnaţi şi parlamentarii care sunt condamnaţi, indiferent de modalitatea în care îşi exercită privaţiunea de libertate, adică în închisoare efectivă sau cu suspendare”, a spus Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Ea a arătat că proiectele privind Statutul deputaţilor şi senatorilor şi hotărârile de modificare a regulamentelor Camerei Deputaţilor şi Senatului vor fi depuse luni sau cel mai târziu marţi.

“Sunt modificări care vin în acord cu Constituţia şi cu decizia CCR”, a spus Gorghiu.

În replică, Liviu Dragnea a declarat, ironic, “stați să o facă”:

“Știți ce mi se pare foarte interesant? Vorbesc despre legitimitatea mandatului unui parlamentar niște parlamentari care au ajuns în Parlament nu prin votul oamenilor ci prin calculator. Știți că au ieșit pe locul 2, 3 sau 4 în anumite situații. Și acum vorbesc despre legimitate. Dacă asta e preocuparea lor, foarte bine”, a declarat Liviu Dragnea, într-o conferință de presă.

10 COMMENTS

 1. Madama gorghiu dej ii cerea demisia lui Ponta in fiecare zi (probabil o face si acum noaptea in somn, asa cum arata in poza). Acum nu il mai vrea nici pe Dragnea. Securistii de la pnl ii vor pe toti scosi din politica, sa ramana doar ei, ”guvernul meu”.

 2. Cu mult înainte de alegeri căsătoriţii cu acte PNL-PDL au împrăştiat doar ură şi violenţă verbală deşi au pactizat cu escrocii care au furat masiv prin legi declarate ilegale de peste tot! Se văd urmările grave după ceva timp şi chiar trăim perioada groaznică după ei! Chiar dacă se chinuie ea cu PNL-iştii să-i scoată pe alţii din politică, nu cred că vor reuşi! De fapt, ei sunt cei care iau decizii în numele alegătorilor? Mă tem că-şi sapă groapa definitiv urlătorii !
  Trăiam cu impresia că alegătorii decid şi au dreptul să scuipe nemernicii din politica mare a ţării ! Şi ce mulţi sunt !
  – Mă înşel cumva?

 3. Ei nici chiar asa de ce sa personalizam o eventuala lege foarte buna ? Nu dorinta de a-i pedepsi pe cei care au deja condamnari conteaza cat de a-i speria pe cei care ar urma sa vina de acum incolo in parlament,sa stie ca acesta nu este un rai al hotilor,un adpost institutionalizat al lor si ca odata ajunsi aici isi pot etala si pune in practica tot felul de abilitati infractionale.Voi chiar nu v-ati saturat de cat s-a furat in tara asta ???

 4. ce poti sa faci cand esti blonda si ti-a murit si ultimul neuron de plictiseala?debitezi prostii.problema grava este ca o face in fata unei tari intregi si,culmea,se crede sclipitor de inteligenta.ar trebui cineva sa se indure de ea si sa ii spuna cat e de penibila.eu am incercat dar am fost blocat(pe facebook).atat a dus-o capul(in care bate vantul).

 5. Am inteles, jos dragnea, dar nu e la guvernate, puie monta, demisia, demisia, ce bun e ciolos frantzuzu, traiasca presedintele meu 100 de ani, dar ceva concret, constructiv pt Tara, chiar Si pe hartie, avem, doamna cu poale in cap a parlanentului roman? Sa nu spuna cineba, ca proiectul ala sub patronatul suprem al presedintelui, ca l scuip.

 6. Este cat se poate de clar ca este o fratie intre dna si cateva partide aflate deasupra legii.
  Cand ma uit la astia din politica cu mici exceptii toti sunt de mititica intr-un fel sau altul si n-am sa enumar ratiunile pentru care ar trebui sa stea la racoare, le stiu ei foarte bine.

 7. pai pe cine reprezinta condamnatul definitiv? ce exemplu de urmat mai reprezinta? ce reper moral? ce credibilitate? are dreptate! chiar daca nu imi este la suflet aceasta femeie eu zic ca are dreptate!

  • Din cand in cand apare si un basist cu intrebari idioate …….nici nu te poti supara pe el, atat de idioate sunt ,nu-ti ramane decat sa-l ocolesti ……

 8. Nu e pentru Dragnea legea asta, stati linistiti. E o lege care rezolva multe dintre problemele sistemului, o lege care poate scoate multi oameni din joc, printr-o simpla semnatura-verdict. Tot ce-ti trebuie e o Camelia Bogdan la locul potrivit. Intr-un sistem de justitie politie politica, aceasta lege ar avea un efect de epurare a adversarilor sistemului care s-ar face legal.
  https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/

Leave a Reply