Milionarul in euro Basescu a fost la fel de cinstit si in cazurile Flota, ALRO, Bercea Mondial, Gazprom, Nana, Casuneanu, Mihaileanu, Luxten, Euroconstruct si multe altele care i-au adus o bogatie suspecta, de milioane de Euro? Doar terenul de la Nana valoreaza acum 5 milioane de euro.

 

6 COMMENTS

 1. Domnule Radu Tudor! Voiam sa va felicit, atat pe dumneavostra cat si restul echipei de la Antena 3, Badea, Gadea, Oana…etc..Si totodata sa va multumesc pentru munca si taria de carater de care dati dovada..Nu gasesc destule cuvinte si poate nu cele mai potrivite, dar va doresc din inima numai bine si spor la treaba in continuare….Va scriu din Roma!..

 2. -“De când ştia Udrea de AMANTA lui Cocoş”, se pare că cu mult timp în urmă, motivul care mă face să cred: şi-au aranjat averile ca să nu mai fie subiect de discuţie şi pentru sechestru!
  -În legătură cu #brînză”, aşa se vede ţi se simte de pe micile ecrane: îşi aranjează prin vizite totul!
  -hello! madam ritzi, NU ŢI-E RUŞINE DE TINE ŞI CU TINE, MILOAGO”citez din spusele ei “Voi spera ca se va tine cont si de probele noi pe care instanta de fond nu le-a vazut. Copiii mei au nevoie de mama, acasa. Altarul de sacrificu are nevoie de al 13 – lea ministru …” mă fato, dar cînd ai făcut ilegalităţi, nu aveai copii, nu aveai viaţă? Cum adică? copii mei au nevoie de mamă! Dar cînd te-ai unit pentru distrugere, au fost copii care te-au obligat? De ce scoţi copii la înaintare? NUUUUUUUUUUUU SE POATEEEE!!! V-AŢI BĂTUT JOC DE ŢARĂ, DE POPOR, A-ŢI VÎNDUT PÎNĂ ŞI POPORUL LICHELELOR! TREBUIE SĂ FII PEDEPSITĂ ŞI NU NUMAI TU, EXEMPLAR! ORICE INSTITUŢIE AŢI DISTRUS EXCROCILOR MILOGI”! ACUM VREŢI ŞI CEREŢI ÎNDURARE? NUUUUUU!!! PEDEPSE EXEMPLAR, SĂ SE ÎNVEŢE MINTE, SĂ NU MAI FURE NIMENI!!!
  -În legătură cu toni greblă, la fel se vede gin toate acţiunile date pe micile ecrane, nu se vrea(posibil complicităţi-colegi)
  -TOŢI TREBUIESC OBLIGATORIU PEDEPSIŢI, PEDEPSE EXEMPLARE, NU PE ALESE! NU VEI PEDEPSITĂ DE JUSTIŢIE, VEI FI PEDEPSITĂ PRIN KARMĂ, TU ŞI FAMILIA TA, INCLUSIV COPII TĂI SAU, ŞI PĂRINŢII VOŞTRII!

 3. mai tineti minte cum prin 2011 ne prosteau poortocalii ca e nevoie sa se porneasca exploatarea de la Rosia Montana ca pe pietele externe aurul crestea pana la cer? ne ziceau ca o sa ajunga 2000 usd uncia si sa deschidem exploatarile sa castigam pt tara asta mult banet sa dezvolte gabriel resorses exploatarea blablabla; in acea vreme pe canalele de stiri se spunea ca niste portocali, unii ziceau chiar de basan, ar fi castigat o gramada de bani pe bursa canadiana din aprecierea actiunilor la “gold corporation”; cert e ca ne fortau cu deschiderea acelei exploatari ca sa fie chipurile bine pt popor; cert e ca dupa maximul de vreo 1900 usd pe uncie aurul a luat-o la vale iar acum e vreo 1200 usd; oare prosteala cu cresterea pretului la uncia de aur pana la stele s-a uitat? ce ne faceam daca porneam exploatarea? asta fara sa mai amintesc de consecintele catastrofale asupra mediului…de afacerea respectiva ce se mai aude?

Leave a Reply