Cunoscutul protector al spalatoarei de bani Udrea Elena Gabriela, milionarul in euro Basescu Traian a reactionat furibund la dezvaluirile jurnalistului Antena 3 Oana Stancu privind existenta unor firme cu numele “Basescu Investment” si “Cocos” in Panama.

“Antena 3 şi RomâniaTV sunt, în opinia mea, expresia profundă a mizeriei în jurnalism. Să sugerezi că aş avea firme înregistrate în Panama reprezintă o minciună. Declar pentru orice român interesat că nu am avut niciodată şi nici nu am firme sau conturi bancare în străinătate”, afirmă Băsescu, într-o postare pe Facebook.

“Faptul că tandemul Antena 3/RomâniaTV duce o campanie furibundă de denigrare împotriva mea îmi arată că v-au deranjat cumplit procesele de instaurare a statului de drept care au avut loc în ultimii 10 ani şi care, după cum constataţi, sunt greu de întors. Patronii voştri, Voiculescu şi Ghiţă şi-au dorit ca România să fie a lor iar eu «le-am luat-o» lor şi altora ca ei şi am lăsat-o românilor la terminarea celui de al doilea mandat. Voi (A3 şi RTV) puteţi continua campaniile mincinoase împotriva mea, a familiei mele şi a acelora care au avut curajul să mă sprijine până la sfârşit de mandat, dar niciodată nu veţi mai putea aduce ţara la cheremul unora de teapa lui Voiculescu sau Ghiţă”, adaugă Băsescu.

1. Protectorul spalatoarei de bani Udrea Elena Gabriela vorbeste de stat de drept?! E cea mai sinistra gluma facuta de cel mai corupt si abuziv politician din ultimii 25 de ani

2. Cand a avut Basescu vreodata cuvant sa-l credem acum ca nu are conturi in strainatate?

3. Milionarul in euro Basescu a fost la fel de cinstit si in cazurile Flota, ALRO, Bercea Mondial, Gazprom, Nana, Casuneanu, Mihaileanu, Luxten, Euroconstruct si multe altele care i-au adus o bogatie suspecta?

http://www.antena3.ro/romania/traian-basescu-ataca-antena-3-dupa-dezvaluirile-privind-firmele-din-panama-oana-stancu-virulenta-il-283426.html

 

32 COMMENTS

 1. Sugerez postului B1tv sa incerce GRABNIC – in premiera mondiala – sa contraatace printr-O CAMPANIE FURIBUNDA DE DENIGRARE IN FAVOAREA LUI TRAIAN BASESCU. Altminteri , pa langa bagajul infractional consistent, mare carmaci ramane incarcat si cu acuzatia de pleonasm ….DENIGRARE IMPOTRIVA

 2. Trebuie să înţelegeţi că, diacriticile, ex: ă, i, î, ş, ţ, liniuţa de legătură, ex: a-mi, a-i, a-şi…, nu se foloseşte în toate ţările, la noi se foloseşte că este Limba Română prevăzută cu diacritice. Înţelegeţi că, majoritatea la actelor din ţară cu: ă, ş, ţ, â, se cere declaraţie pe pripria răspundere penală direct, în plus, dacă se foloseşte 2 nume de familie cu liniuţă între ele, te trimite în ţară să-ţi refaci actele, deşi sunt reale, acea liniuţă anulează unul din nume de familie(este realitate), nu e ca la noi, în plus, dacă ţi se cere un act în care să fie prevăzut că NU deţii sau nu eşti împlicat în ceva la nivelul ţării, de la noi îţi dă răspunsul în bobotă, anume: nu este înregistrat în oraşul-zona de domiciliu, încît niciun act nu poate fi validat în străinătate, nicidecum NU ESTE IMPLICAT/NU ARE…! Totul numai în gri, nu cum trebuie: alb sau negru!
  Este realitate Radu! de asta nici actele primite de voi nu conţin diacritice, ex: basescu în loc de băsescu-real, vasilica în loc de vasilică-real, gica în loc de gică-real şi toate numele sau prenumele care sunt la bărbaţi şi la femei, ori alte acte cu diacritice.
  -real

 3. 1.Nu-i stat de drept,Băsescu n-a fost politician ci rămâne un tiran
  2.Mai un pământ,mai un Hă Hă Hă…conturile din străinătate sunt acel hă hă hă,plus salariile și pensiile care le-a tăiat cu atâta ușurință și nepăsare
  3.Dacă a fost la fel de cinstit ca în cazul Flota,alro și alștele,depinde de justiția din România că noi deja ne-am făcut o părere pe care nu o poate schimba

 4. M-am obișnuit ca premierul Ponta să fie amuzant dar deja nu mai este amuzant domnule Radu Tudor.Ăsta ne pune într-o situație penibilă!
  Acum Ministerul finanțelor le dictează restaurantelor ca la meniu să fie afișat că dacă nu primești bonul,poți să te cari de-acolo fără să plătești.
  “- Chelner Radu Tudor,comand meniul zilei la 15 lei cu ciorbă țărănească,garnitură de mazăre cu ce știu eu carne.
  Nota vă rog!”
  Aduci nota,atâta de plată,pun frumos banii acolo și plec!Opa,n-am primit bonul de casă iar conform OUG am dreptul să nu plătesc nimic pentru că n-am primit bonul.Și cum fac acuma?Mă țigănesc?
  Singura situație în care aș accepta bonul este când achiziționez o casă,o mașină sau o îmbrăcăminte.
  Dar așa că-ți iei un lapte de la magazin și nu-ți dă bonul…păi nici numele nu ți-e trecut.Și-n plus!Abia după ce dai banul ți se dă bonul.
  Premierul nostru e cu căpuțu un pic.Dacă ajungea președinte?

 5. Mizerie este Traian Basescu,felicitari d-na Oana Stancu sa-ti dea D-zeu sanatate si putere de munca,sapati in continuare dupa adevaruri care ii supara pe basisti,ma intreb cand va ajunge si Basescu la puscarie pt raul pe care la facut tarii si poprului roman,si-au batut joc de noi au crezut ca sunt zei,ca sunt de neatins iata ca se intampla si ceea ce nu speram.

 6. Eu cred ca de fapt nu Urdea e inchisa, ci e inchisa admiratoarea Elenei Urdea, cea care suna la radio si care era identica cu tractorista din Buzau.

  Atentie, daca Oana Stancu a facut “nenumarate” dezvaluiri si a prezentat “nenumarate” documente de-a lungul timpului la Antena 3, duceti-va si predati-le la Parchetul General sau la DNA si faceti plangere sau reclamatie pentru cazurile respective, pentru ca altfel puteti fi acuzati de tainuire daca nu faceti asta. Legea asta spune!

  Trebuie sa faceti asta, pentru ca nicio lege din Romania nu obliga procurorii sau justitia sa stea seara sa se uite la televizor si sa se autosesizeze! Toti oamenii, dupa orele de serviciu, mai au si viata lor, pot face ce vor. Nu ii poate obliga nimeni sa stea sa se uite la televizor, asa ca daca aveti probe si nu va duceti sa le predati si sa faceti plangere, este problema dvs. Cam asta.

 7. Eu cred ca de fapt nu Urdea e inchisa, ci e inchisa admiratoarea Elenei Urdea, cea care suna la radio si care era identica cu tractorista din Buzau.

  Atentie, daca Oana Stancu a facut “nenumarate” dezvaluiri si a prezentat “nenumarate” documente de-a lungul timpului la Antena 3, duceti-va si predati-le la Parchetul General sau la DNA si faceti denunturi pentru cazurile respective, pentru ca altfel puteti fi acuzati de tainuire daca nu faceti asta. Legea asta spune!

  Trebuie sa faceti asta, pentru ca nicio lege din Romania nu obliga procurorii sau justitia sa stea seara sa se uite la televizor si sa se autosesizeze! Toti oamenii, dupa orele de serviciu, mai au si viata lor, pot face ce vor. Nu ii poate obliga nimeni sa stea sa se uite la televizor, asa ca daca aveti probe si nu va duceti sa le predati si sa faceti denunt, este problema dvs. Cam asta.

 8. E jignire !Basescu nu este milionar ci miliardar in euro.Faptul ca reactia lui e furibunda,arata ca este o lichea mediocra,prinsa cu cioara vopsita,Cum stolul lui este mult mai mare, nu are alta explicatie decit linsajul mediatic.Oricit ar fi de clare probele, se apara cu “pixelul”.Azi numai cei direct interesati si implicati i-l mai sustin,dar de crezut nu-l mai crede nimeni.

 9. Deci cu astfel de supozitii acuzati niste oameni? Cu astfel de supozitii indemnati si incitati la ura impotriva lor? Cu astfel de aberatii manipulati pe tot minutul telespectatorii transformandu-i in niste zombie? Mi-a fost usor domnule Radu sa citesc cateva postari doar pe siteul dumneavoastra si sa afirm ca practicati cel mai nociv jurnalism intalnit de mine…Ura propovaduita de antena3 a ajuns la paroxism ! Trebuie sa va opriti altfel îi distruget

 10. Deci cu astfel de supozitii acuzati niste oameni? Cu astfel de supozitii indemnati si incitati la ura impotriva lor? Cu astfel de aberatii manipulati pe tot minutul telespectatorii transformandu-i in niste zombie? Mi-a fost usor domnule Radu sa citesc cateva postari doar pe siteul dumneavoastra si sa afirm ca practicati cel mai nociv jurnalism intalnit de mine…Ura propovaduita de antena3 a ajuns la paroxism ! Trebuie sa va opriti altfel îi distrugeti complet pe cei care va urmaresc!

 11. Marii ex-ministrese Ridzi, sa i se dea pedeapsa cu executare. Ea cica nu suporta regimul de detentie, dar regimul de ciordeala l-a suportat, la ala nu i s-a mai facut rau. Sa-i dea cu executare, asa cum li s-a dat lui Adrian Nastase, Dan Voiculescu, prof. Mencinicopschi, Gica Popescu, Becali etc. Sa ii dea cu executare, da-o-n mortii ei de penala! ‘Traiti!

 12. Ridzi trebuie sa se duca la parnae cu executare, asa cum s-au dus Adrian Nastase, Voiculescu Dan, prof. Mencinicopschi (om batran, pedeapsa grea cu executare), Gica Popescu, Becali, toti ministrii PSD-isti condamnati de justitia Chiorului si lista poate continua. Sa-si ia cu executare, pentru ca merita! Cica nu suporta regimul de detentie din pricina sanatatii precare, dar regimul de ciordeala l-a suportat, cu ala n-a avut nicio treaba. Era chiar foarte agresiva pe vremuri, daca imi aduc f bine aminte.

 13. Cred ca Basescu s-a enervat cumplit mai degraba pentru ca Antena a dezvaluit ca acele firme sint puse pe numele Basescu !!! L-ati lovit in onoarea si prestigiul lui de mafiot incercat … ” Hai domne,atat de prost par ? ” Sa-mi pun banii furati in conturile unei firme dintr-un paradis fiscal intitulata chiar Basescu ? Chiar atat de prost ? ” :)))))

 14. Dl. Radu Tudor,

  Eu nu sunt de acord cu nimic din ceea ce sustine PNL-ista Alina Burghiul! De asemenea, in eventualitatea formarii unui nou guvern, nu sunt de acord cu propunerile PNL-ului de prim-ministru, respectiv ca prim-ministrul Romaniei sa ajunga Vasile Blaga care de profesie este inginer mecanic, sau Catalin Predoiu, care este vara-su lu’ Elena Udrea dreac. Adica nu vreau prim-ministru nici ingineri mecanici si nici veri de-ai lui Elena Udrea, ca ne-am saturat. Sa se duca-n mortii lor cu toti distrusii lor. Sa il puna prim-ministru-n tiganie pe Mark Zukerberg spre exemplu. Pe meltenii nostri opariti, sforari expirati sau pusi pe cumetrie, da-i in mortii lor de-aici. Sincer. Hau

 15. D-le,

  La art. 16 din Constitutia Romaniei (ce o mai fi si aia, dreac??!), scrie clar ca NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE!!! Asa incat, Morar nu putea sa dea sugestii impotriva legilor in vigoare, a logicii si a bunului simt, cum ca Basescu (un Chior betiv) ar fi putut beneficia cumva de vreo imunitate pe durata vreunui mandat! Asa incat, prosteala care ne era vanduta sub forma de sugestionabilitate pe toate posturile tv de stiri, cum ca Basescu ar beneficia de imunitate pe toata durata mandatului de Presedinte al Romaniei (numit pe toate posturile tv “Sefu’ Statului”, tot la sugestionabilitate intr-un mod parsiv desi f multa lume tot semnaliza ca acest statut nu exista si nu e nicaieri prevazuta aceasta denumire) era o idiotenie si cei care facea aceasta afirmatie trebuiau sa fie trasi la raspundere pentru instigare la nerespectarea legilor in vigoare, in mortii lor de legi, daca ele tot sunt si erau valabile, adica nu au fost abrogate! Dar, in Romania ne-am obisnuit toti ca este cumetrie generalizata, adica o frigem toti pe abureli, pe inverse si pe vrajeala, cunoscut fiind ca noi romanii suntem foarte tari in text! Sa scriem nu prea am invatat, in rest suntem experti in toate, in mortii si in toti ranitii lor! ‘Traiti!

 16. D-le,

  Imi pare rau ca nu a sesizat nimeni, dar cel mai tare roman in viata dintre toti, a fost Zglobiu ala, care ala n-a stat la discutii, i-a dat o flegma-n freza Chelului de l-a capiat, cand se duseseu ala la masina se clatina pe picioare ca il luase ameteala de la flegma ce si-a luat! Noi stam de ani de zile la discutii, la vrajeli, argumente si la abureala. Ala i-a dat direct Chiorului ce trebuia! Cu alcoolici din astia f agresivi, asa trebuie procedat! Daca te apuci sa stai la discutii, iti bati joc de meserie, adica te apuci iti dai singur la geoale si la sfarsit te miri ca ai fost faultat.

  P.S.: In Romania, sunt foarte multi care in mod normal ar trebui luati la alergat pe strada, frageziti, si cand sunt prinsi sa fie luati direct la picioare, asa cum era sa pateasca la revolutie marele nostru poet Paunescu Adriean, care a avut noroc ca s-a refugiat in ambasada SUA pentru ca altfel termina linsat.

 17. Mi-e teama de ce afirma acest individ: ” procesele de instaurare a statului de drept care au avut loc în ultimii 10 ani şi care, după cum constataţi, sunt greu de întors.” acest text denota faptul ca el este foarte sigur pe reactia procurorilor si a judecatorilor. Adica, lucrurile sunt deja facute si, nimic nu se poate intoarce impotriva lui!!! circul mediatic de acum cu tata Leana, din pacate este doar un circ! El este sigur pe ceva! Ma oripileaza numai gandul, daramite realiatea!!!

 18. Superbă ediție a emisiunii dumneavoastră. Evident, ambele părți.

  Dar “justiția independentă” și majoritatea politicienilor dorm…

Leave a Reply