Fiul preşedintelui PNL Dolj, Mihai Nicolae Giugea, în vârstă de 23 ani, a fost amendat după ce a fost prins de poliţiştii locali din Craiova în timp ce rupea un afiş electoral al candidatului PSD Lia Olguţa Vasilescu, scrie news.ro.

7 COMMENTS

 1. Ce vandali,cum sa rupi asa frumusete de afis.Probabil ca a costat si foarte mult dar sa n-o plangem,are Primaria bani…E grav insa ca un politician este lasat de lege sa candideze pt parlament avand deja o functie publica importanta dupa care se poate intoarce la functia dinainte renuntand in favoarea altuia.Ce-i mizeria asta ? Asta nu se amendeaza ? Adica stai,legile le fac tot ei,pentru ei ca doar nu pentru noi.

 2. E prea mică pedeapsa încât nu descurajează niciun individ care-l urăşte pe celălalt!
  Cum e turcul şi pistolul! În articol e micul PNL-ist şi aici http://www.dcnews.ro/alegeri-parlamentare-2016-gorghiu-oamenii-trebuie-sa-munceasca-daca-au-doua-maini-i-doua-picioare_523017.html avem mahalaua ineptă de la care pornesc mizeriile în cascadă!
  ””’Potrivit liderului PNL, “oamenii trebuie să muncească, dacă au două mâini şi două picioare”, astfel încât să nu fie dependenţi de stat.
  “Nu voi mai accepta să văd în curtea primăriei venind oameni cu ultimul răcnet de maşină luându-şi ajutorul social. Oamenii trebuie să muncească, dacă au două mâini şi două picioare. În România trebuie încurajată munca şi nu dependenţa faţă de stat. Cu cât dependenţa va fi mai mare faţă de stat, cu atât mai mult România va fi mai săracă”, a afirmat Gorghiu. ””’
  Unde mamuţico să lucreze?
  Să-ţi spele sau să-ţi pupe ţie picioarele?
  Unde sunt locuri de muncă plătite demn pentru a se angaja românii?
  Deja te trezeşti la primărie de impui vorbele tale guriste incredibil de tâmpe care te caracterizează? Care Românie săracă? Nu cumva e tot din cauza voastră perindaţii la guvernare şi în funcţii plătite pentru nemuncă, nu cumva e tot din cauza voastră că aţi făcut ce-aţi vrut din ţara asta şi din popor? Să nu gurezi că abia eşti născută cu tetina-n boticul politic de ieri, că nu te crede nimeni!
  Înainte de a deschide gura sau când faci vocalize pe spinarea celor mulţi, uită-te în oglindă să simţi prostia-ţi caracteristică!
  Nu e prea mult scremerea ta privind jicnirea poporului român?
  Poporul român din interiorul ţării nu e sarcina scremută la ginecologie în urma simţitului bine personal cu un al tău partener de ”futelniţă”(în oltenia patul este futelniţă)!

 3. Probabil era beat si voia sa-si impressioneze amicii de pahar cu îndrăzneala de a desfigura in efigie pe dusmanca lui tata-su. E de așteptat, in acest sens, sa se desfigureze de către aceeasi tineri “îndrăzneți” si Fațadele din orașul vechi care au constituit cheia de la cătușele doamnei primar-niste Grafitti cu conotatii sexiste pot tine loc oricând de campanie electorala “alternativa “pt PNL-ul local deoarece voluntari pt asemenea activitati se găsesc cu duzina, bombele de vopsea se pot lua in vrac si, pana la urma, nici amenda nu e cine stie ce daca te prinde poliția in flagrant. Ma-ntreb cat o sa reziste tatăl flacaului la injuraturile proprietarilor de cârciumi din cartierul istoric ale căror fațade, desfigurate de fecioraș, vor trebui revopsite pe spezele lor proprii-mai ca-mi vine sa-l sun si sa-i sugerez sa-si strângă odrasla pe-acasa pana sa-i dea asociația cârciumarilor peneliști (tre sa existe si din ăștia in marea dreaptă, nu) Interdicție de intrare in cartierul distracțiilor.

 4. Asta cu dubla candidatura este exact ca atunci cand dai unui copil(electotratului) aceeasi cutie de bomboane si la aniversare si de onomastica doar ca a doua oara e fara continut.Din start e o inselatorie,vrei de fapt sa-i furi votul.Asta nu inseamna decat ca partidul care recurge la astfel de trucuri nu are ce pune concret ceva de valoare pe masa,iti ia votul cu o poza.

  • A rupe un afis electoral nu este lupta ideologica,nu arata ca iti pasa de cei de langa tine si incerci sa-i ajuti. Desi Olguta Vasilescu reprezinta pentru mine sloganul de lupta,ragnetul aruncat in fata electoratului de catre PSD, nu cred ca invectivele,jignirile gratuite sau terfelirea inutila,ajuta cu ceva. Daca vrem sa ne impunem,ar fi binevenit sa aratam ca putem mai mult,ideologic si faptic.

Leave a Reply