Agent DNA

base cagula

 

 

39 COMMENTS

 1. un amarat ce priveste baseste ca “persoana non-umana”.neinteresant.si pilotu de era leit basau ce se itea in spatele lui ponta dupa zborul meteoric tot asta era cred/.vad ca e inflatie de basire

  • e basire bre
   toti o sa aratam ca besescu.cu mecla aia basita.
   nu ca homer simpson sau brad pitit,ca besescu o sa aratam toti din cauza gazel;or

   • Sa nu ne legam de oameni aiurea! Omul e la serviciu! Cati nu lucreaza in diverse structuri asa-zise de forta! Au si ei familii, au prieteni si multi, foarte multi dusmani, de cele mai multe ori nevazuti! Unii le sunt dusmani asa…de dragul de a dusmani pe cineva care le este foarte la indemana. Cum este acest nevinovat cu fata stransa-n ciorapul ala negru si care chiar aduce izbitor cu Basescu. Hai sa credem ca e chiar Basescu daca vrem sa comentam…

    Eu zic sa evaluam omul dupa fapte, nu dupa fizionomie! Sa fim sinceri, tocmai cu fizionomia asta de om de carciuma, hazliu si simplu (vai ce iluzie!!!) a cucerit marea majoritate din votanti la primul mandat Basescu! Bine, tot a trebuit sa fraudeze dar putin… La al doilea mandat a avut si sansa providentiala de a-l avea contra-candidat pe vizitatorul lui Sorin Vantu din pre-ziua alegerilor dar chiar si asa, a fost nevoie de Baconschi si de alte multe matrapazlacuri destul de evidente (mai putin pentru CCR) pentru a iesi iarasi presedinte.
    Acum oricine aduce cu Base nu mai are nici macar o sansa in politica! La fel oricine se numeste Boc, Udrea, Videanu, Blaga, etc, trebuie sa-si schimbe numele inainte de a candida ca primar sau pentru alta functie aleasa!

    Daca vrem sa ne amuzam, atunci sa dam frau liber talentului si sa facem glume…pornind de la un biet “mascat” (apropo, are DNA-ul asa structuri?)

 2. “privirea baseasca” tre sa intre in dictionarul….limbiii pli mele,cum se cheama ororarea aia academica.

  academicieni,luati aminte

  privirea baseasca nu va minte.deloc frate.

  asta in dictionarul urban si peste secole va fi uzual sa zici “bai basitule” adica trfadator las manelist hot.

  sau “te uiti baseste la mine” adica cu viclenie,gata sa te vanda /,sa te muste de cur cind te intorci

  expresia “a privi baseste” nu-mi apartine mie ci unui bun SI DESTEPT COMENTATOR DE AICI SCUZE NU MAI STIU DA CAUT, brAVA LUI PA MINE NU MA DUS CAPU

 3. Totuși apare o întrebare :

  Tiberiu Nitu și Cazanciuc propuși de Ponta nu au nici o vina acceptând politia politica a basistei Koveși propusa tot de Ponta la DNA ?

  Când a pus procurori basiști – Ponta ne-a spus ca:ÎȘI ASUMA – iar astăzi se face ca ploua … halal asumare din vorbe .

  Tot Ponta a recunoscut în primăvara lui 2013 ca Jos Băsescu ! era doar un slogan de campanie electorala .

  Regimul Ponta-Băsescu îl vor tine ostatec pe Voiculescu pentru a controla Antena3 pana după prezidențiale .

 4. D-le Tudor, ca fiecare am avut și eu o bunică. Am văzut-o o singură dată furioasă cînd a slobozit următoarele …..NU I-AR MAI MURI MULTI INAINTE…. Era pe vremea lui Stalin ….eu eram tare mică dar mi-a rămas în minte fără a pricepe eu atunci mare lucru…. !!!!!!!!

 5. Domnule Radu Tudor,
  .
  Dvs. știți, și de ce nu spuneți,cum s-a pus problema numirilor la PG și DNA, lucruri declarate de dl Victor Ponta la emisiunea dvs, http://www.youtube.com/watch?v=g0_FQynyjpk că același antonescu a ACCEPTAT, acasă la Ponta, cu o zi ( de fapt , în noaptea) dinaintea nominalizarile făcute de către Ponta la Procuratura și DNA (care, deblocau o situație, un șah etern și un Morar, și colo… și colo, cât ar fi vrut mușchii lui basescu, și care, cu toată impopularitatea pe care și-o atrăgea Ponta îl proteja pe candidatul la Președinție, antonescu-ingratul , de furia mulțimii care nu ar fi înțeles acest ”joc”.
  ….De faptul că Tiberiu Nițu era omul propus de Mona Pivniceru nea Voicu iarași nu știe.

  • Totuși, cu rezerva că a spus-o Ponta, că poate Ponta v-a mințit, lucrurile acestea ar fi trebuit spuse și aici la LOZ, și in alte multe împrejurări

   • ca si in cazul numirii procurorilor si cu semnarea pactului de coabitare,ba chiar si in problema cu rosia montana,ponta a vrut sa fie antonescu in afara impopularitatii actiunilor respective,actiuni impuse de imprejurari ostile.asta dovedeste clar ca ponta nu dorea altceva decat ca antonescu sa isi pastreze popularitatea si sa fie presedinte,contrar la ce afirma acum propaganda buimacita a lui antonescu.ca antonescu acum minte si se da “neimplicat” este una,dar ca tocmai el a avut nesimtirea sa il atace pe ponta tocmai pe aceste teme este jeg si atat.

    • @paris,
     .
     Uite aici argumente beton, argumente juridice susținute de UN LIBERAL și nu de potăile care se gudură acum pe lângă Antonescu:
     (reproduc cu acceptul domniei sale ce spunea domnisa sa la vremea respectivă și nu jegurile de acum(astea erau etichetele curente la adresa lui Tonta koabitacul – Jeg ordinar și jepat fascistoido-securist)
     .
     total recall says:
     April 3, 2013 at 1:16 pm
     .
     D-le Radu Tudor, de la un alegator(nu eu) din cei 7.400.000, intelectual preocupat de binele si linistea tarii:
     Ponta a procedat corect in calitate de ministru interimar al justitiei avand in vedere faptul ca data de 2 Aprilie era ultima zi de indeplinire a mandatului primit de Daniel Morar pt funstia de procuror general interimar.DACA NU FACEA ACEST LUCRU AR FI FOST ACUZAT CA NU A INDEPLINIT OBLIGATIA DE A DESEMNA O PERSOANA PENTRU FUNCTIA DE PROCUROR GENERAL IN CALITATEA SA DE MINISTRU INTERIMAR AL JUSTITIEI, OBLIGATIE PREVAZUTA DE LEGEA IN MATERIE. CA O CONSECINTA A NEINDEPLINIRII ACESTEI OBLIGATII DE CATRE MINISTRUL JUSTITIEI, CHIAR SI INTERIMAR, AR FI CONDUS,FARA TEMEI LEGAL, LA PRELUNGIREA DE CATRE TRAIAN BASESCU A MANDATULUI DAT LUI DANIEL MORAR,ASA CUM REZULTA DIN PUNCTELE DE VEDERE EXPRIMATE DE CATRE DANIEL MORAR ,DE CATRE PRESEDINTA CSM SI CHIAR DE PRESEDINTELE ROMANIEI CARE IN INTERVENTIILE LOR AU ARATAT CA NUMIREA PRIN DECRET PREZIDENTIAL SAU HOTARARE A UNEIA DINTRE CAMERELE PARLAMENTULUI, DE NUMIRE IN CALITATE DE JUDECATOR LA CURTEA CONSTITUTIONALA NU ESTE INCOMPATIBILA CU EXERCITAREA FUNCTIEI DE PROCUROR GENERAL INTERIMAR , IN SPETA A DOMNULUI DANIEL MORAR. ASTFEL I S-AR FI PRELUNGIT ACTIVITATEA IN MOD NELEGAL, FARA CA LEGEA SA PREVADA O CALE DE ATAC IMPOTRIVA UNEI ASTFEL DE SITUATII , CEI VIZATI NEVRAND SA ACCEPTE CA ACTUL NORMATIV CARE REGLEMENTEAZA INTERIMATUL FUNCTIEI RESPECTIVE ESTE IMPERATIV, DAR SE PARE CA PENTRU UNII , CHIAR CHEMATI SA APLICE LEGEA ESTE NECESAR SI INTR-O ASEMENEA SITUATIE SA SE PREVADA O CALE DE ATAC A INCALCARII UNEI NORME LEGALE IMPERATIVE.ACEASTA ESTE O DOVADA CA NORMALUL A DEVENIT ANORMAL IAR ANORMALUL NORMALITATE IN MINTILE UNORA CARE NU STIU CE FEL DE SCOLI AU FACUT.DOMNUL VICTOR PONTA A PROCEDAT CORECT INDEPLININDU-SI ACEASTA ATRIBUTIE IN CALITATEA SA DE MINISTRU INTERIMAR AL JUSTITIEI.
     .
     Mai ia de aici de pe vremea când unii liberalii onorau apartenența la acest partid:
     .
     Jurist says:
     April 3, 2013 at 4:02 pm
     .
     Acum să discutăm tehnic. Nu întâmplător Ponta a aşteptat ziua de azi pentru a anunţa nominalizările. Astăzi expiră mandatul lui Morar. Orice act emis de acesta începând de azi este lovit de nulitate. Epoca DNA şi epoca Morar trebuie să ia sfârşit. O doreşte toată lumea, şi Ponta şi Antonescu şi Băsescu şi serviciile.Nu degeaba a spus Ponta că Morar se comporta cu Ministerul Public ca şi cu propria-i moşie. De altfel, scenariul s-a sfârşit elegant, PNL lăsând portofoliul justiţiei în ograda PSD, aparent fără nici o compensare. Dar asta-i treaba lor. S-a evitat astfel o criză politică majoră. Pe care cred că unii şi-o doreau. USL în întregime a jucat în această piesă impecabil! De remarcat declarţiile acestui politician foarte tânăr, Daniel Constantin!Promite mult! Îi doresc succes!
     .
     Un alt mare liberal și om care cunoaște multe dintre secretele justiției în care am avut multă încredere:

     .
     nimabe says:
     April 4, 2013 at 1:02 pm
     @jurist Ai o logica impecabila !
     .
     uite aici discuții intre liberali care , atunci îmi dădeau speranța că vom fi uniți dacă privesc lucrurile pragmatic:
     Titus Voinopol says: April 5, 2013 at 11:56 am
     Servus Nicoleta ,
     Abia azi am priceput jocul lui Ponta …
     Daca e adevarat ce mi s-a spus , e logic ,
     e ok si chiar istet … Sper sa fie asa …
     Dar atunci de ce a zis CRIN ca n-a fost
     anuntat ? caci ei au vorbit in acea dimineata
     de cateva ori la telefon … CRIN totusi stia …
     Atunci care e logica atitudinii lui CRIN ?
     Da , e sah curat in perioada asta ….
     Reply
     nimabe says: April 5, 2013 at 7:02 pm
     Cum putea Crin sa recunoasca public ca stia ? Crin trebuie protejat neaparat ! El trebuie sa ajunga presedinte ! Toata admiratia si speranta poporului trebuie sa ramana la Crin ! Ponta are timp sa-si spele imaginea . Si stii cand ? Cand il va zbura pe Satana fara elicopter , ci cu catuse ! Titus , trebuie rabdare cat cuprinde !

     Și tot @nimabe liberala
     nimabe says: April 4, 2013 at 11:11 am
     @Gemil Ai dreptate , Gemil . Abia se asteapta o scanteie pentru ca focul sa fie intetit , de cele mai multe ori artificial . Se vrea ducerea tarii in haos , eu nu-nteleg ?! Sunt unii de la care chiar astept ratiune si nu o au exact in momentele cheie ! Am mare semn de intrebare vis-a-vis de cei ce-l sfatuiesc pe Crin . E-adevarat ca aceasta Kovesi nu ar fi trebuit numita , dar era alta solutie in momentul dat ? Cred ca nu si-ar fi pus Ponta atata cenusa in cap , CU BUNA STIINTA !!! Sunt lucruri care nu se pot face publice , dar de ce nu-i spune lui Crin pentru a linisti apele ?! In privinta celor scrise de ,, jurist ,, , normal ca au baza legala si nu sunt doar vorbe aruncate aiurea , la nervi . Ponta a procedat corect , in calitate de ministru al justitiei , achitandu-se de obligatia avuta in aceasta calitate si nelasand PICCJ fara procuror general , in primul rand . A protejat-o si pe d-na Pivniceru , in acest mod . Cum ar fi vuit Macoveica , Satana , Haineala ca a lasat tara fara procuror general , paralizand actul de justitie ! Abia asteptau data de 2 aprilie , fiindca d-na Pivniceru nu facea numirile direct . Astia deja tipau , pregatindu-si atacul , impreuna cu Bruxelles-ul sa se faca numirile urgent . Ponta e curajos !”
     La astea se adaugă ceea ce spunea Victor Ponta la emisiunea d-lui Radu Tudor , Punctul de Întâlnire http://www.youtube.com/watch?v=g0_FQynyjpk care lucruri spuse acolo îl desființează pur si simplu pe antonescu, arătându-ne pe ce personaj mincinos, bășcălios și ranchiunos l-am fi pus, prin votul nostru, la conducerea României.
     .
     Și vine precum o flașnetă hodorogită alde @gheorghe, rușinea de pe aici a pnl-ului, pnl-ul, binențeles, acela zdravăn la cap, cu tot felul de jigniri , epitete și lozinci împotriva lui Ponta și ca el și niște alții precum @violet și prietenul ei @călin care cred că-i suficient să scrii corect gramatical precum …Patapievici, Liiceanu, sau Pleșu, sau să te declari antibăsist până mai ieri, ca să ai și dreptate.Și vin și te mint acum în față cu nerușinare cum ar sta defapt treaba cu antonescu, că ce mare e el și ce importantă mișcare a făcut rupând USL-ul și trecând la băsescu, la Dreapta Unită.
     .
     PS dacă este nevoie(deci la cerere :D) voi da și pasajele in care domniile lor se declară a fi liberali.

  • Fals si minciuna – va bazati pe lipsa de memorie ?

   – Tiberiu Nitu NU a fost propus de Pivniceru ci la presiunea nedemocratica e Bruxelles-ului si a Doamnei Reding – s-a făcut o procedura împotriva legilor romanesti cere spuneau ca ministrul propune fara proceduri de selectie impuse de PPE .

   Mai grav Ponta i-a cerut doamnei Pivniceru sa comunice permanent cu Bruxelles-ul și sa respecte cererile lui Reding care sfidau legislația romanească .

   Desi ponta ii cerea Min. Pivniceru sa se înfunde cu aceste proceduri el însuși Ponta le-a încălcat negociind politic procurorii cu Basescu .

   Cu 1 zi înainte de numiri – Antonescu i-a cerut public sa nu o propună pe Kovesi in emisiune la Antena3 .

   Pentru o zi la presiunea Antenei 3 Ponta a părut ca cedează pentru ca a doua zi dimineața sa revină si sa o pună pe Kovesi la presiunea oculta a basiștilor din PSD

   • @ USD – plagiat USL
    .
    Minți precum o gazetă comunistă, liberal-antonescian ce ești.
    Ia de-aici, din presa vremii și nu mai minți precum o face, de ceva vreme, antonescu și asta spre luminarea noastră, a USL-iștilor, care am aflat, într-al unșpelea ceas, ce poamă antonescu și care, vorba @furiei roșii :”Iesea dracului presedinte 100% cu USL-ul si habar nu aveam ce-i poate pielea!
    .
    ”Premierul Victor Ponta l-a propus, miercuri(03,04,2013 ns), pe Tiberiu Nitu pentru functia de procuror general, in ciuda faptului ca acesta a fost considerat, in urma cu doar cateva luni, incapabil sa ocupe aceeasi functie de catre sectia de procurori a CSM(adică de…. Daniel Morar).

    Tiberiu Nitu si Ioan Irimie AU FOST PROPUȘI in luna noiembrie de fostul ministru al Justitiei Mona Pivniceru(care au fost selectați prin concurs de către o o comisie) pentru a ocupa functia de procuror general, respectiv procuror sef al DNA. Ambii au primit aviz negativ din partea sectiei de procurori a CSM, iar presedintele Traian Basescu a refuzat sa ii numeasca in functie.”
    Vai de voi!

    PS. Și cum a fost plagiat ”USD” când tot Ponta a dat aceste denumiri, în timp, ambelor alianțe și ”USL” și ”USD”. Vezi că și aici minți ca un liberal-antonescian

 6. Probabil ca acum PONTA lupta cel mai mult si pe bune cu “agentul DNA” insa in …ZADAR(nu vedem nicio schimbare,nu a reusit nimic in aceasta ..lupta, care sper ca este reala si nu ..mascata).UN SINGUR LUCRU ESTE CERT ca si dansul regreta unele actiuni facute de dansul :
  -ca a facut pactul de koabitare care l-a reabilitat pe ..cuc.
  -ca si-a inceput timorat(era atunci cam timorat fiindca era in voga.. subiectul cu plagiatul) si cu stangul INTALNIRILE/NEGOCIERILE in UE cand trebuia sa arate ca ..EL ESTE UN PREMIER AL UNEI TARI SUVERANE si NU PREMIERUL UNEI …COLONII si ..a venit de la BRUXELLES cu cele 11 porunci.
  -ca a ascultat de CIUVICA si de altii “cu nasul in suflet”(sau i-a fost frica de basescu) si a facut fifty-fifty cu basescu la nominalizarea procurorilor.
  -ca a schimbat-o pe dna PIVNICERIU (care avea un curaj barbatesc ) si a inlocuit-o cu un ministru PSD(cu un curaj femeiesc) si dupa ce a luat JUSTITIA de la PNL,PONTA A SPUS:In aceast moment eu PONTA imi asum raspunderea pentru justitie(ACUM/ASTAZI,vazand rezultatele, AR TREBUI SA-SI ASUME DECI RASPUNDEREA si ar trebui ca dupa tot ce se intampla,in continuare, sa-si dea ..DEMISIA).Dar cine sa-l traga de maneca ,cand romanii sunt uituci si usor de manipulat !!.
  Asa incat “dracul”(Antonescu) nu este asa de negru cum n-il prezinta propaganda basisto-pesedista ,iar “ingerul” (PONTA) nu are numai pene albe asa cum ni-l prezinta aceiasi propaganda.
  Daca PONTA ar fi avut sange in instalatie (nu mai mult ci la fel cu dnul GHISE) si nu ar fi ascultat ..cantecul amagitor al unor pesedisti(interesati de PUTERE..deci presedinte numai de la PSD si de AVERE…partidul cu cei mai multi imbogatiti nejustificat) cu “nasul in suflet ” astazi NOI TOTI NU MAI DISCUTAM ,ore intregi, DESPRE CUC si poate ANTONESCU nu ar fi fost fortat sa ..paraseasca USL(in privinta parasirii USL eu n-am niciun regret, fiindca deabia acum …SCENA POLITICA INCEPE SA SE LIMPEZEASCA).

  • pe Antonescu il stiu de cand a aparut sa faca si el politica pe la pnl.ca sa fie remarcat,se baga singur in seama pe acolo si iesea cu niste atacuri jegoase la adresa lui Iliescu,de ii lasa muti si pe ganduri, si pe Coposu si pe Campeanu.eu crezusem ca omul a mai evoluat dar naravul din firea lui certareata si atat,caci intr-o situatie dificila fuge primul de rupe pamantul,a ramas acelasi.asa ca ma bucur ca s-a intamplat cum s-a intamplat.

   • Dragă Paris,
    Tu mai vorbești cu @gheorghe? El nu știe nici să dea o replică sau să scrie un PS unde trebuie . Ce-i tot mai spui de alte, și alte lucruri ”interzise” la ei, la care nu trebuie să gândească decât cum se stabilește la organizația de bază. Lor trebuie să le dai peste ”bot” cu câte una pe zi precum pe vremuri , Matty.
    Astazi …
    …. din nou, despre miezul din dodoașcă scormonit mereu și doar de liberali, Acordul de colaborare Instituțională ….. Președinție – Guvern USL. (Celebrul , deja, Pakt de koabitare basescu- Tonta koabitacu)
    Pactul de coabitare(scriu, totuși, cât de cât pe înțelesul ultrașilor) a fost acceptat inițial, dar și până aproape de ruperea USL, de către TOȚI liderii importanți ai USL ca fiind (așa cum pare el , la prima vedere, caduc și superfluu, sau că-i analizat pe toate părțile și din toate unghiurile) un pact de stabilitate a guvernării (în primul rând a GUVERNĂRII ȚĂRII DE CĂTRE USL care era pentru Țara asta, în momentul acela, de importanță PRIMORDIALA- cine n-a înțeles acest lucru atunci, din prima, și mai ales, după(când am aflat intre timp mult mai multe deatalii, nu mai are sens să citească în continuare 😀 )
    Acest Acord presedinție-guvern USL, a fost cerut în mod cert din exterior, fără doar și poate, asta și pentru ca băsescu să-și încheie cum-necum mandatul la t ermen. Acordul a fost însă certificat nu numai prin prezența lui antonescu la semnarea lui la Cotroceni(cu toate pregătirile anterioare din …culise), ci și de către același antonescu dar și de Tăriceanu, ca finalitate palpabila, concretă și pe înțelesul inclusiv al acelora cu mai mult de un neuron , respectiv NESUSPENDAREA lui basescu. Cele două declarații ale celor doi, cărora nu Ponta le-a cerut să facă astfel de declarații , ci fiind făcute de către ei, din proprie inițiativă, au fost și sunt cât se poate de elocvente pentru cerebralii din toată Țara asta :
    Citește , te rog, declaratiile acestor persoane responsabile(la vremea respective așa-l consideram pe antonescu) de LINISTEA ȚĂRII și nu de …liniștea propriilor ultrași – precum @gheorghe sau Titus Voinopol care, la vremea respectivă, făceau spume cu clăbuci, nevenindu-le să le creadă ochilor și urechilor văzând așa ceva ”îngrozitor”:
    .
    “Eu nu am iniţiat, nu am solicitat, nu iniţiez şi nu solicit declanşarea unei proceduri de suspendare, asta ca să fie foarte limpede pentru că din nou văd cum lucrurile se duc către o imagine deformată (…) Nu s-a declanşat nicio procedură de suspendare, eu personal nu solicit sau PNL nu declanşează sau nu cere declanşarea unei asemenea proceduri”, a mai declarat liderul PNL.
    (Crin Antonescu-24martie 2013)
    .
    “Nu mă feresc să critic acest guvern pentru lipsa preocupării pentru tematica economică. Are, în schimb, un discurs antiprezidenţial. A fost o temă a campaniei electorale, dar campania s-a terminat. Traian Băsescu trebuie privit ca un actor care va ieşi din scenă(…)
    (Calin Popescu Tariceanu-11 aprilie 2013)
    .
    Așa-i că …s-a rupt filmul cu ultrașii! Ce altceva ar însemna CHEIA DE BOLTA a Acordului de colaborare instituțională decât faptul că basescu să râmână dracului acolo până la exitus.. A-i cere lui Ponta și PSD-ul sa facă ceva CE NU VREA ANTONESCU si PNL-ul , tu, un ultras liberal bezmetic, te situezi clar în afara liniei partidului aducând grave deservicii partidului pe care zici că-l aperi.
    Ăstai, dealtfel, PUNCTUL G(crucial și nodal) al liberalilor pe care ei îl tot zgândără, având false satisfacții că dă bine la p…ime(prostime am vrut să zic, desigur). Acum, unindu-se ultrașii cu antonescu și băsescu iese precum uleiul deasupra apei duplicitatea antonescului.
    .
    Concluzie 1: cum să-l faci pe @gheorghe să confirme ce-am scris mai sus. Mai bine își taie…o mână(mâna dreapta de-o să zică,,,după, că tot ”stânga” a fost de vină) decât să admită aceste lucruri ca fiind și evidente și de netagăduit? N-ai cum, doar atunci când PNL va fi istorie și el, și cei ca el, vor da vina iar pe bau-bau-l lor etern, și-ai lui băsescu (securiștii, fsn-istii, comuniștii, mogulii, vaca Kobe….șcl…șcl…toată slash-uiala aia infectă)
    .
    PS Cu ocazia zilei de 1Mai -”Citește și dă mai departe!” 😀 😀 😀

 7. PS.Nu ar fi fost un sah etern si s-ar fi putut de atunci rezolva..situatia..De fapt chiar si dnul MIRCEA BADEA a dat ATUNCI o solutie simpla si palpabila (dar atunci PONTA nu se uita in gura lui.. MIRCEA fiindca nu se agreiau.Acum se agreiaza dar astazi MIRCEA se uita in gura lui..PONTA).
  Ca asa-i in politica romaneasca:Roata morii se-nvarteste TOC,POC,TOC.
  Cine a fost criticat ..ieri ,astazi este ..laudat.
  Cine a fost laudat ieri ,astazi este ..criticat dur.
  Iar televiziunile ce sa faca si ele …merg in trena ..politicienilor.

  • vorbesti de basirea lui antonescu?daca tu te-ai converti la islamisti peste noapte,nesilit de nimeni, ce ar spune mamica sau sora ta?

 8. Poate’s eu mai prost, prind mai greu si uit repede, dar stau si ma intreb acum, de ce Ponta si Antonescu, dupa ce noi, poporul, le-am incredintat puterea cu 70% din voturi, au numit oameni care nu sunt de-ai lor la conducerea Parchetului si a DNA?
  In conditiile in care Basescu, ti-a arestat oamenii tai inca din 2005 de la venirea la putere a aliantei DA. Au fost facute dosare la comanda inca din 2005, oamenilor de afaceri ce au sprijinit PSD-ul. Stiai asta, si cu toate astea numesti dusmani la comanda parchetului si DNA?
  Ceva nu se leaga in toata povestea asta…

 9. Ministrul Justitiei exista! Ne-a explicat de ce accesul la comunicatiile moderne trebuie mai strict identificabil. Deci e clar! D-l ministru nu apartine, cum credeam pana nu demult, regnului vegetal. Dar am o nedumerire: se stramba la noi sau aia chiar era fata dumnealui?

 10. Am tot incercat sa postez ceva pe subiect (subiectul este privirea mascatului care l-a saltat pe Mazare-nu bag mana in foc ca e de la DNA)…
  Aveam o Dacie pe care le-o descriam in gluma prietenilor ca are zambetul lui Iliescu si privirea lui Basescu. Toti intelegeau aproape instantaneu cum arata si-mi ziceau sa-i reglez farurile numai ca acestea aveau sistemele de reglaj distruse dinainte sa devin proprietarul ei. Daca as fi descris-o astfel unui prezumptiv cumparator, sigur nu mi-o cumpara nimeni!

 11. Foarte interesanta poza. Asta ar fi bomba secolului, sa auzim ca nebunu’ umbla si mascat…desi la fata pe care o are…e de inteles.

 12. Ok , nu am de gand sa tin o oda lui Dan Voiculesc, o avea si el ” nasoalele ” lui , dar vreau macar un singur nume de politician care sa mai fie implicat in atatea proiecte si campanii sociale precum Voiculescu, macar un politician sau om de afaceri care sa dea semene ca este interesat de viitorul tinerilor din tara asta . Nici o institutie , nici o companie sau alt trust de media, nu se implica in felul in care o face trustul Intact, de accea toti cei ce lucreaza acolo isi atrag atata invidie ” Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri”.

 13. Uau, am zabovit vreo 10 minute aseara pe nasu-insuflet-tv, unde era invitata renate weber la taclale cu… cartianu. Asa metamorfozare n-am mai vazut decat la cristoiu si oreste, care mai deunazi, il pupa in cur pe boc la aceeasi emisiune.
  renate weber lovea cu sarg in Ponta, ii dadea dreptate lui cartianu, care spunea ca pnl-ul a luat-o pe drumul drept, etc.
  De fapt, ce s-o mai lungesc, vorbea antonescu prin gura doamnei.
  Pentru mine, renate weber si-a dat examenul final.

 14. Acum eu nu stiu daca fotografia este “pe bune”. Nu se vede prea bine dar asemanarea cu Basescu este totusi destul de evidenta chiar si in aceste conditii. Daca este adevarat cred ca un consult psihiatric ar trebui facut de urgenta…Vorbim de presedintele Romaniei si acesta inca mai poate influenta destinul acestei natiuni din nefericire..

 15. @USD plagiat USL Ma bucura ca sunteti o persoana care nu uita de la mana pana la ..gura(s-ar putea ca si pesedisti sa nu fi uitat aceste lucruri, DAR UITA UN SINGUR LUCRU ca si ANTONESCU si PONTA puteau propune CEVA (in USL)insa decizia finala II APARTINEA NUMAI LUI PONTA cf protocolui USL).
  CARE sunt motivele ca PNL N-A PLECAT de atunci din USL(probabil pentru mentinerea USL macar pana in 2014 cand basescu isi inceta mandatul!!!) …va ramane o mare ENIGMA.
  In plus acea miscare cu procurorii a fost facuta contra sugestiilor lui PIVNICERIU si ANTONESCU sub “justificarea ridicola”:De astazi eu PONTA IMI ASUM RASPUNDEREA PENTRU JUSTITIE !!!!.
  Iar pesedeii in loc sa-i ceara ACUM demisia,cum ar fi normal(ar rezulta din raspunderea personala pentru JUSTITIE care si-a luat-o PONTA) cauta sa-l apere cu tot felul de …gaselnite/manipulari/justificari puerile de parca noi ceilalti ne-am nascut de ..ieri.
  Probabil ca ANTONESCU nu-i bun de presedinte(cum zic pesedeii) dar sigur ,sigur PONTA ar fi un presedinte mai catastrofal decat ILIESCU si BASESCU la un loc.(prefer un om care isi tine cuvantul …chiar la rau ..decat unul care nu-si tine cuvantul …chiar la bine).

 16. este clar poza asta chiorul sa mascat sa mance mazare ca-lrodea rau stomacul dupa a fost descoperit cu nana,banii spalati din jaful tari este turbat canele dela cotroceni ca-l paste puscaria dupa ce cade dela furat case ,babi,terenurii dela mortii cu acte false cu udrea,eba,syda,ioana sarutmana popovicu baronul te leaga basescu le hotule

Leave a Reply