Biroul Politic Central al ALDE a decis, miercuri, retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Sorin Grindeanu, au precizat surse din partid.

Potrivit acestora, miniştrii ALDE sunt pregătiţi să îşi dea demisia dacă li se va cere acest lucru, scrie Agerpres.

Imagini de la sedinta de evaluare & executare ….

 

9 COMMENTS

 1. Daca oile s-au dus intr-o directie normal ca si magarul se duce dupa ele,ce sa faca saracul,sa se duca dupa cele cateva oi iesite din turma ?…Nu e asta Job-ul lui 🙂

 2. Ce penibili și alde un partid de 5 % nu mai aveau răbdare au ieșit ei mor sa anunțe că nu il mai susțin pe premier.Ce caraghios e tariceanu a ajuns coada de topor a lui Dragnea.

 3. Cat de prosti sunt .Canibalism in PSD.
  Si culmea !E dat afara unul care a muncit 20 ani in PSD, de Valcov care a venit de 3 ani de la PDL !!!!

 4. Pai tariceanu aproba tot ce zice psd-ul ca altfel ar iesi de la guvernare si s-ar desfiinta ca partid: ar fugi si astia care i-au mai ramas dupa fuga lui Daniel Constantin. Asa ca e direct interesat sa ramana la guvernare facand orice zice mustaciosu. Nu e mare filosifie.
  Faza e ca Dragnea nu a reusit sa impuna prin guvernu Grindeanu faza aia cu pragul la abuzu in serviciu, unde e DIRECT interesat pt procesul de-l are pe rol cu Bombonica. Asa ca face push sa vina alt prost si sa faca cum zice el.
  Nu cred ca o sa o propuna pe Firea prim ministru pt ca asta ar insemna alte alegeri pt primar general in Buc si in climatul actual in care toata lumea vede ce cutra e Dragnea si PSD n-ar risca PSDul sa piarda capitala. Eu cred ca o va propune fie pe Olguta, fie pe Sevil. Creca mai degraba o sa incerce iar cu Se(r)vil

    • Acum tăriceanu e ultima persoana capabila sa vorbească despre un guvern ca fiind prost dupa ce a parazitat a vulnerablizat si slăbit cele mai mari companii de stat prin odiosul fond proprietatea..deținut si condus acum de partenerii nostri strategici coloniștii americani,dupa ce concesionat resursele de petrol si gaze din marea neagra din platoul continental dupa ce ne-a desăvârsit statutul de colonie prin privatizarea bcr, dupa ce a dupa ce a permis accesul total neingrdit si nereglemamentat al tuturor băncilor straine in Romania care finalmente prin intrumentele bancare a creditare aconsumului au distrus orice brumă de economisire creditare,au acordat au finantat consum in interesul companiilor din tarule lor mama si in in final ne-au obligat prin FMI sa luam credit pt a ma finanța întrucât băncile mama dupa extractia de mare daca economică din Romania le-au inchis robinetul..au scos de pe piata băncile romaneti si cate si mai cate..
     Măcar grindeanu e securist la ordin asta e are ordin tre sa faca ce i se zice..tăriceanu ce cuza are?

Leave a Reply