Stire difuzata de www.dcnews.ro in legatura cu stirea privind demisia tuturor ministrilor :

UPDATE: Gabriel-Beniamin LEȘ, ministrul Apărări este cel de-al șasele ministru care refuză să demisioneze. Potrivit informațiilor DC News, miniștrii care au refuzat să-și depună demisiile vor fi remaniați în viitorul Cabinet.

UPDATE: Al cincilea ministru care a refuzat să demisioneze este Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

UPDATE: Patru miniștri din Cabinetul Grindeanu au refuzat șă-și dea demisia, respectiv ministrul Justiției, Tudorel Toader, ministrul Culturii, Ionuț Vulpescu, ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan și ministrul Societății Informaționale, Augustin Jianu. În acest moment este incertă situația ministrilor ALDE.

S-au folosit demisiile în alb date liderului PSD în cursul zilei de marți.

UPDATE: Evaluarea miniștrilor în CEx este făcută de către Darius Vâlcov, fostul ministru al Finanțelor  din Guvernul Ponta, cel care a participat efectiv la realizarea programului de guvernare al PSD.

13 COMMENTS

 1. Cine a facut evaluarea Darius Valcov ? Poate e un om cu viziune insa la evaluari s-o lasa mai moale.In primul rand domnia sa trebuie evaluata. Daca e tare sa treaca in fata. Sa inteleg ca din patrea psd toti ministri trebuie sa demisioneze ? Suntem o tara atipica. Basescu era un dictator, Dragnea cum este ?

 2. Darius Vâlcov?
  Ala cu tablourile in perete? Vine un spagar, evalueaza si darama un guvern? Asta da bataie de joc fata de Romania. Penalii la putere.

 3. DRAGNEA DEMISIA! Pai fara explicatii clare te joci cu soarta oamenilor? Pentru masuri care nu se pot lua instant tu iti bati joc de un guvern? dragnea trebuie demis din functia de sef al partidului!

 4. Miza e Toader. Si cum nu poate sa-l dea jos (acu avem si confirmarea oficiala ca Todirel nu se da dus), face o lovitura de palat al propriului guvern. Asta e de cascadprii rasului!
  Asta (Toader) nu-l salveaza pe Dragnea cu pragul la abuzu in serviciu si mustaciosului ii tzatzaie curu sa nu intre la parnaie

 5. Mircea Badea : ” Pe scurt: mi se rupe de prosteala asta. Am mai vazut-o de prea multe ori. Tara asta nu merita nimic. Are probleme fundamentale incurabile. Ca atare, si daca vin Ciolos sau Boc, #rezist.”
  De acord cu Mircea in prima parte a declaratiei, insa nu tara nu merita nimic. Nu tara este vinovata de rahatul lor!. Probleme fundamentale incurabile au prea multi LA CAP!. In general toti (toti aflati la putere) SI-AU BATUT JOC de TARA. Rezultatul se vede- Romania la coada tarilor, locul asigurat de guvernanti, indiferent care s-a perindat pe la putere.
  Altfel, in 27 de ani Romania iesea naibii din mizeria asta. Nu stiu ce guverneaza TOTI?, poate doar circul lor. Habar nu au si oricum nu ii intereseaza Romania Reala. Autostrazi la pamant, spitale la pamant, agricultura la pamant, turism hahaha o gluma proasta, etc…..
  Cand romanii se vor destepta NU se vor mai duce la vot, niciunul, nimeni!. Este singura solutie.
  Votul e o gluma, iar in Romania e chiar o gluma proasta!.
  Dar nu sunt convinsa ca se vor destepta vreodata.

 6. Darius Valcov a recunoscut faptele, a dorit sa semneze acord de recunoastere iar procurorul a refuzat procedura simplificata si diminuarea pedepsei.

  Clanul Dragnea conduce PSD si pana nu se va da drumul la dosarul TelDrum intreaga Romanie va suferi !

Leave a Reply