PSD și PNL se află umăr la umăr, potrivit exit poll-ului CURS Avangarde de la ora 15:00. Cum arată clasamentul, potrivit psnews.ro :

PSD – 30,8%

PNL – 30,6%

USR PLUS – 14,7%

UDMR – 5,9%

PMP -5%

ProRomânia – 5%

AUR – 4,8%

7 COMMENTS

 1. Domnule,

  Despre ce alegeri poate fi vorba, cand UDMR de la revolutie si pana in zilele noastre ia 5% din orice, indiferent cati alegatori se prezinta la vot?!

  Asa incat, indiferent ca s-au prezentat 76,29% dintre alegatori in 1992, sau 77.30% in 1996, sau 85.70% in 2000, sau 58.10% in 2004, sau 35.70% in 2008, UDMR a luat constant 5%, fapt care e clar si incredibil pentru orice om ca in mod normal asa ceva e imposibil fara sa intorci ziarul cu voturile alba-neagra gen sau fara sa umbli cu cheia franceza sub masa de ruleta.

  UDMR 5% din orice e practic marca sau stampila ca si acest scrutin este… curat-murdar, mai nene, ma!

  Respekt deosebit!

 2. Una dintre intrebarile pentru concursul Antena 3 care ofera premiu un Logan ar trebui sa fie urmatoarea:

  Cun explicati ca UDMR, de la revolutie si pana in zilele noastre, ia 5% din orice, indiferent cati alegatori se prezinta la vot?!

  Respekt

 3. Prezența la vot reflectă percepția publică despre parlament. Țara e condusă de președinte, nu degeaba i se spune “șeful statului”, localitățile de primari, ce ne mai trebuie parlament??

 4. Pai PMP nu are cum sa ramana sub 5%, pe afara ca n-are cu cine sa-si mai faca Ghinion Iohannis “Parlamentul Meu”.

  PS1. Parca sunt puse “cu mana” rezultatele, va dati seama!

  PS2. Apreciez eforturile disperate ale lui Ghinion Iohannis, care prin iesirile lui zilnice pe bani publici dela orele 18.00 a facut eforturi disperate prin care sa ne faca sa credem ca PSD exista, victimizandu-i zilnic in asa fel incat oamenii sa reuseasca sa-i observe in formula Ciolacu, Grindeanu, Tudose, Dancu, recte grade…

  Democratie romaneasca autentica, pluripartitism, vrajeli…

  Grade multe, STS…

  Respekt extrem!

 5. Ce se intampla ca de aproximativ o ora nu functioneaza emisia live online A3? Presupun ca ne dati ocazia sa privim la rtv si alte posturi! Multumesc!

Leave a Reply