Sistemul de supraveghere aeriană al Forțelor Aeriene Române a detectat marți, 14 februarie, în jurul orei 12.30, o țintă aeriană de dimensiuni mici, având caracteristicile de evoluție asemănătoare unui balon meteorologic, care evolua la o altitudine de circa 11.000 de metri în spațiul aerian național, în Sud-Estul României.

 

Autoritățile române au aplicat toate procedurile standard de la momentul detectării obiectului, iar două aeronave MiG-21 LanceR ale Forțelor Aeriene Române din serviciul de luptă Poliție Aeriană sub comandă NATO au decolat de pe Baza 86 Aeriană Fetești, în jurul orei 12.40, fiind direcționate către zona unde a fost semnalată ținta aeriană.

 

Echipajele celor două aeronave nu au confirmat prezența țintei aeriene, nici vizual, nici pe radarele de bord. Aeronavele au fost menținute în zonă aproximativ 30 de minute, pentru clarificarea deplină a situației aeriene, după care au revenit pe baza aeriană.

 

Forțele Aeriene Române monitorizează permanent, în cooperare cu forțele Aliate, spațiul aerian național și zona din proximitate.

1 COMMENT

  1. Scuze! E vorba de cutremure Romania. Da, cei de la cutremure, calculeaza pe baza celor inregistrate pana la ora actuala de aparatura din institutie. Dar, se poate calcula si matematic prin numerologie, trebuie mult calm, mult timp si fara tremur interior ca sentiment cum patesc, cam de fiecare data cand calculez numerologic. Ce vad eu, asta NU INSEAMNA CERTITUDINE, e doar atentionare! Romania: 24.01.1859. Tara are o linie cursiva pentru 79 anicu bune si destule rele dar grele pe familie, casa, inima, armonie, rele financiar, hotii si esctocherii plus destule insuportabile de cetateni. Prima etapa de 79 ani s-a incheiat in 1938, perioada urmatoare a tinut pana in 2008, acum traim inca o perioada de 79 ani pana in 2196. La inceputul fiecarei perioade, exista un interval de 10-12 ani cand se traieste oribil, cu toate relele care se vad aduse din trecut modelate pe anii si politica practicata. Acum pentru 2023: suntem in februarie 2023 si discoteca pamanteana ne mai tine in stres pana in martie(inclusiv anul nou pe vechi), pierderi sunt destule, dar si castigurile vor fi uriase pentru capi, mai vad ca se repeta(sper sa nu!)in septembrie 2023, lectia divina si practica neinvatata sau intentionat ne pusa in functiune(casa, familie, sanatate), vor dansa din scoarta pamantului iar, apoi curg minciunile si vinovatiile catre cetateni de la hoiturile vorbitoare politic(astia mor si nu invata lectia respectului si adevarului real din orice). Haosul e lectia predata de mizeria politica vinovata de absolut tot ce se intampla in Romania. Asadar: atentionarea e pentru septembrie 2023. Nu intrati in panica! Hai sa vedem ce se intampla pana atunci, deocamdata suntem in februarie 2023! O sa calculez si ziua sau zilele dar nu pentru a intra in panica cetatenii, e doar un calcul! Aceste perioade au fost intalnite intre anii 1873- 1883, 1943-1953, 1977, 2013-2023. Poti sa stergi comentariul dar e mai bine sa il ai la secret ca atentionare si NU CA PANICA sau sa PANICE COLEGII pe CETATENII DIN TARA PRIN TV!

Leave a Reply