Amenintarea unui atac terorist in Franta a atins un nivel “fara precedent”, noi atacuri fiind inevitabile, sustin specialisti de rang inalt in combaterea terorismului, informeaza Mediafax citand AFP. “Amenintarea este permanenta”, a declarat un oficial de rang inalt din cadrul Ministerului Apararii, sub acoperirea anonimatului. “Nu trece nicio zi fara o alerta, fara descoperirea unei retele care incearca sa trimita persoane catre Siria sau Irak, sau fara o interventie (a serviciilor de securitate). Numarul tintelor a explodat. Sunt 2.000 sau 3.000, poate 4.000, de persoane identificate sau suspectate de intentii criminale”, a declarat el.

 

3 COMMENTS

  1. de la primul atac terorist am scris ca vor urma destule chiar cu mai multa forta si dese. shengen, ue, alianta, formarea si sustinerea financiara impotriva binelui natiunilor rspective, participarea la atacuri si lupte fara motiv real si tot asa.

  2. Ce nostim! Prin 2009 francezii prin ministru sanatatii impunea in forta afacerea”vaccinul de col uterin si antigripal“ pe oricine obligatoriu/bani sa iasa, s-a dovedit prin demisia ministrului ca ce se vorbea peste tot a fost adevarat. Acum ce sa vezi, alta afacere mai”dementa” intre Victoria Nuland si Viktor Ianukovici, amintindu-le conducatorilor de întreprinderi ucraineni ca SUA au investit 5 miliarde de dolari în aspiratiile europene ale Ucrainei. Alta declarative a madamei Nuland: ‘Iat este un baiat de-al nostru’ stiri pe surse’, déjà se vad actiunile madamei si sper ca sa si zboare din guvernul tarii sale! Totul tacit si pe ascuns! Cine-I mai crede pe acesti”minunati” aparatori ai dreptatii si a drepturilor omului? http://www.stiripesurse.ro/jurnalist-american-conflictul-din-ucraina-afacere-de-familie-a-lui-nuland_950691.html

Leave a Reply