Alina Gorghiu, co-președintele PNL, a născut un băiețel, sâmbătă, în București.

Șefa liberalilor a născut prin cezariană, la 36 de săptămâni.

 

Alina Gorghiu si Lucian Isar au decis ca micuțul să poarte numele Noah, scrie stiripersurse.ro.

Sanatate si viata lunga !

15 COMMENTS

 1. Sa ii traiasca copilasulo sa fie sanatos
  Sunt sigura ca duduia gor-ghiu maine va fi la sediul ”nuolui pnl???”’ pwentru a urla pentru a nu isi pierde antrenamentul
  Nu sunt rea dar personajul pentru ca acum a devenit mama ar fi mai bine si mai sanatos sa se ocupe micut si sa ne scuteasca de prezenta ei complet nepotrivita in politica liberarala ?cu care NU are nici o legatura

 2. Primele cuvinte ale micutului vor fi “jos Ponta!”.
  De-aia nu s-au mai opus liberalii la eliminarea plafonului pentru indemnizatiile acordate de stat mamelor. Isi tage si Alinuta niste banuti, acolo… Eu banuiesc de unde provine numele Noah. Sunt silabele pe care le-a rostit chiar inainte de actul procrearii “n-o… (baga!); ah… (ai bagat-o)!. O vom vedea in aceasta campanie pe Alinuta pe scene, la spectacole, la tv, peste tot, alaptand sau cu biberonul in mana si copilul pe brat, in port-bebe, totul pentru partidul bicefal.

 3. noah… in romana parca e noe nu?
  la fel cum michel/michael/mikael/mikhail ar fi mihai.

  ma rog, sunt eu carcotas… sa fie sanatos.

  • Acum il chema Noah. Cand va fi mai mare il va chema cam si asa: “Vino la mine, puiul mamei!” sau “Vino la mine sa-ti trag doua, mai obraznicule!”.
   Altfel, Noah, copil dulce, mama acra.

 4. Ma bucuram sa-l cheme Televizor; si Avocat sau Inspector era frumos, dar daca nu a fost posibil, nu-i nimic: important e sa fie sanatos!
  Probabil numele e inspirat de faptul ca mamica lui e sefa unui mare partid NATIONAL … HALAL!

 5. Sa fie sanatosi cu totii ,l-a dorit f. mult ,si uite ca D-zeu a facut o minune.Viata ei se va schimba ,poate si ea .Noah vine din ebraica, inseamna “pasnic”,”care a trait mult”

Leave a Reply