Fostul presedinte PNL Alina Gorghiu a postat un mesaj de o ipocrizie fara seaman dupa achitarea lui Ludovic Orban :

Orban achitat! Vedeți de ce e necesar să discutăm deschis despre răspunderea magistraților?! De eficiența inspecției judiciare?! E nevoie mai mult decât oricând să întărim justiția din România, dar abuzurile trebuie diminuate prin modificări legislative și dezbateri în Parlament!!!! Nu prin OUG-URI sau alte mijloace netransparente, cum face PSD, încercând să-și spele belelele. Nu știu câți va amintiți că Orban a fost scos în ultima secundă din cursa pentru Primaria Generală…uite cum se scrie istoria

De ce e (mult prea) ipocrit mesajul Alinei Gorghiu :

 1. Cand Orban era tavalit la DNA, un urias elan muncitoresc a cuprins PNL in frunte cu presedintele ei ca vechiul liberal sa se retraga. A facut-o el din bun simt, stiind ce tavalug a venit peste el
 2. Cand discutam despre fenomenul judiciar si sprijinul neconditionat dat pentru acesta, e preocupat cineva si de sanctionarea unor abuzuri, gafe, greseli ale acestuia?
 3. Ma insel eu sau PNL are in doctrina sa istorica apararea drepturilor si libertatilor fundamentale? Prezumtia de nevinovatie este unul din drepturile fundamentale. PNL s-a erijat in protectorul incalcarii acestor principii democratice
 4. Nume importante din PNL au fost executate, scoase din joc si blamate public de anchete judiciare. Justitia i-a declarat nevinovati pe cel putin 3 dintre ei : Paul Pacuraru, Dan Radu Rusanu, Ludovic Orban. A spus cineva din PNL ceva despre asta, despre consecintele democratice si legale ce trebuiau sa urmeze? 

11 COMMENTS

 1. Ba da hotariti-va odata.
  Daca procentul de condamnari e prea mare nu e bine, ca cica ce sansa mai are omul in fata judecatorului.
  Cand unii sunt declarati nevinovati iar nu e bine, cum si-a permis procurorul sa-l acuze?

  Si in vest sunt oameni acuzati si declarati nevinovati, chiar mai multi dpdv procentual. Si nu am auzit ca procurorul sa fie strigat pe strada ca de ce a acuzat, ca uite era nevinovat.

  Ce facem aici? Punem procurorii sa aleaga, fie nu acuza, fie daca o face ar face bine sa castige ca daca are vreun proces pierdut a pus-o?

  Inteleg sa plateasca daca se dovedeste ca a acuzat stiind ca ala e nevinovat, daca a dosit dovezi care il exonerau pe ala, daca a fabricat dovezi, daca a abuzat in general. Si astea la randul lor trebuie dovedite. Dar chiar sa sarim cu picioarele pe procuror pentru fiecare proces pierdut?

  Asa aveti impresia ca poate functiona justitia?

  • Lasa ba, ca si Basescu Sticle idolul vostru e vinovat in multe dosare si cu toate astea i le-a inchis procurorul sef Lazar Augustin pe toate pe data de 13 decembrie 2016, la doua zile practic dupa ce Sticlistul a intrat in parlament trecand penibilul prag de doar 5%, cat a mai reusit sa obtina si betivul iti dai seama! Asa ca lasa, nu te mai vaita, ca inca colcaie tot “sistemul” si toata “justitia” de procurori basisti lasati in functie si numiti in scaune de idolul vostru Basescu Sticle, procurori si judecatori basisti opariti pe care nu i-a mai schimbat nimeni din functie nici pana in zilele noastre. Vezi de exemplu Camelia Bogdan aia, plus Livia Stanciu de la CCR, partenera procurorilor de șmen! Asa ca nu e nevoie sa va mai opintiti voi pe aici zi lumina, voi toti basistii astia opariti care va zvarcoliti in chinuri de când PSD-ul a castigat alegerile. Ragaitori de ragaieli basiste! Pa

  • Va rog eu sa nu consumati energie cu tovarasa.
   Nu merita. Nu e liberala. Nu are logica si gandire proprie.

  • Da’ cine a spus, bre, sa se sara cu picioarele pe procurori !?
   Cam isi baga ei picioarele (cazu’ aluia cu Ghita, ‘”telectualu'” lu’ Chiovesi, e public de cateva satamani); si aia chiar nu e bine !

 2. ImI cer scuze dar asta nu e ipocrizie. Mai degraba prostie si nesimtire (asa cum ne-am obisnuit cu multi din clasa politica)

  • Dar domnule Tudor ce spuneti despre explicatia domnului Procuror General legat de cele doua ordonante expuse in aceasta seara? Ce are de aparat? Ceva ascuns?

 3. D-le, la drept vorbind cu ce-au gresit si PNL-istii astia de au ajuns sa trebuiasca sa aleaga intre Alina Burghiu, PDL-ista basista Raluca Țuikar, sau Ludovic Organ asta?! Pe bune acum!

  P.S. Sa vedeti de acum incolo cu cata “manie proletara” va infiera Dl. Organ Ludovic asta toti “coruptii” si “penalii” de la PSD! Sunt sigur ca va deveni aproape peste noapte un foarte mare fan al “luptei anticoruptie” impotriva PSD! Punem pariu?

 4. Încă o scremătură la colţ şi pe întuneric marca pnl! Vă miră mahalagismul şi ipocrizia? Dacă Dragnea va ieşi basma curată(mai greu) ce-o zice…capra? Dau cu blaga în semenii lor din pnl! Să vă fie de folos şi primit din plin!
  Şi la CEDO şi-au plantat ”copăcei” pentru respingerea acţiunilor! luaţi şi citiţi ”minunea” pentru dreptate reală!
  ””’Ne-am cerut dreptatea si la CEDO, dar se pare ca ‘sistemul’ a ajuns si acolo din pacate. Cauzele noastre au fost respinse de un functionar roman din sistem ‘plantat’ acolo pentru a filtra plangerile, motivul invocat fiind ‘neindeplinirea conditiilor de forma’!””’
  http://www.luju.ro/dezvaluiri/cazuri-celebre/binomul-detonat-din-penitenciar-23-de-politisti-acuza-ca-au-fost-aruncati-dupa-gratii-de-echipele-mixte-la-procesul-lotului-siret-am-resimtit-din-plin-prezenta-campului-tactic-al-sri-judecator-foitos-avea-hotararea-deja-luata-hotarare-anuntata-public-de-p
  OARE CÂŢI OAMENI ŞI FAMILII VOR FI DISTRUSE IREMEDIABIL PÂNĂ SE VA AJUNGE LA DREPTATEA REALĂ?

 5. Pentru Gorghiu si Turcanu:

  Peste dealuri zgribulite,/
  Peste ţarini zdrenţuite,/
  A venit aşa, deodată,/
  Blonda cea netoata./
  Lungă, slabă şi zăludă, /
  Botezand natura udă/
  C-un mănunchi de ciumafai, /
  Când se scutură de ciudă,/
  Împrejurul ei departe /
  Risipeşte-n evantai
  /Idei mărunte, /
  Cauze moarte, /
  Stropi de ura, /
  Guturai..

 6. Eu i-aș spune, mai degrabă, mesaj de-a dreptul vomitos. Nu i-ar fi rușine, tocmai ea vorbește?!.
  Auzi,belea la penelea: Raluca Turcan-Șef PN( kill-bill-ul PNL-ului); Alina Gorghiu-șef PNLvia joshannis ; Crin Antonescu -Șef Gropar PNL:.Valeriu Stoica-Șef PNL(bancrutul fraudulos); Theodor Stolojan- Șef PNL(trebe) ăsta-i chiar de groază https://www.youtube.com/watch?v=bJ2db4iJsXA

 7. Alinuta este un caz patologic, nu se mai face bine saraca!
  De fapt de ce ne miram, ipocrizia a devenit marca PNL-PDL.

Leave a Reply