Sefii liberali prezic rafuieli in partidul adversarilor…

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat că liberalii au strâns 200.000 de semnături pentru demisia lui Victor Ponta şi a precizat că va veni curând şi o noapte a cuţitelor lungi în PSD, referindu-se la un eventual congres al social-democraţilor.

Gorghiu a declarat, miercuri, la RFI, că liberalii speră să strângă un milion de semnături pentru demisia lui Ponta, până la începutul lunii septembrie, acesta fiind însă un demers simbolic, fără efecte juridice.

“Suntem noi, cei din PNL, într-o campanie în desfăşurare de strângere de semnături în toate judeţele, o campanie care să genereze un sprijin popular de susţinere a ideii noastre de demisie a lui Ponta. Am strâns până acum aproape două sute de mii de semnături la nivel naţional, acţiunea evident continuă (…). Noi sperăm ca la începutul lunii septembrie să avem un milion de semnături strânse”, a declarat liderul liberal.

În opninia sa, demisia lui Ponta de la şefia PSD, ca unică reacţie la problema sa juridică este ca “o operaţie la un picior greşit”, pentru că este prea puţin important dacă Ponta mai este sau nu preşedinte al PSD. “Problema reală este dacă domnia sa continuă sau nu să fie prim-ministru al României (…). Cu siguranţă, va veni curând şi o noapte a cuţitelor lungi în PSD, vizaţi fiind Victor Ponta şi apropiaţii lui”, a mai spus Gorghiu.

16 COMMENTS

 1. Sunt anti PSD-ist convins, numai ca doamna in cauza ar fi cazul sa fie atenta la propria-i curte, la toti penalii (si) de acolo.

 2. Las’ că vă vine şi vouă rându’, apucato! Şi nu va fi cu cuţite, voi veţi fi daţi pe răzătoare!

 3. Alina Gorghiu-Dej vede numai cutite lungi in tabara adversarilor. Sigur va fi paruiala acolo, numai ca fara cutitele visate de d-na Gorghiu-Dej.

 4. eu ca om fara legaturi de partide vad un lucru
  “Suntem noi, cei din PNL”, si aia din PDL care sunt?
  Sincer la alegerile viitoare nu voi mai vota PDL!

 5. Este un semnal de alarmă pentru un partid dacă îi trebuie două luni să adune un milion de semnături de la toate filialele din teritoriu. Înseamnă că alipirea PDL la rămăşiţele PNL nu a avut rezultatul dorit.

 6. Mi-e teama ca asta se va întâmpla in propria-i tabăra când Ponta va învinge sistemul mafiot si mai ales după ce vor pierde alegerile locale. Ramân la concluzia ca este o sociopata.

 7. publicati poza madamei de pe vremea cind nu se pupa in bot cu detractorii Romaniei! nu va este un pic de sila?

 8. Probabil ca si la ei a fost o “noapte a cutitelor lungi” atunci cand l-au sacrificat pe Crin Antonesc si a ajuns “ca prin farme” Iohannis presedinte.

 9. Alinuta Si Sindromul Vacii nebune

  Uniunea Europeana, pe langa efectele crizei din Grecia, s-a mai confruntat zilele acestea cu un fenomen generator de ingrijorare pentru soarta acestei constructii politico-economice si sociale pe batranul continent. Brusc, in spatiul carpato-danubian s-a inregistrat un exod masiv, in goana copitelor a efectivului bovin din Romania, amintind de fuga din Egipt, turmele de vite alergand innebunite catre granita de nord a tarii, respectiv granita cu Ucraina, acaeasta deplasare a lor fiind si cauza unui cutremur de magnitutea 4,5 pe scara Richter produs in Marea Neagra.

  Misterul a fost delegat atunci cand cornutele, presupus a fi atinse la filoxera de sindromul vacii nebune, au fost oprite la granita de organele politiei de frontiera si cele vamale. La interogatoriu si apoi intr-o conferinta de presa purtatoarea lor de cuvant, celebra Balana de Plescoi, a declarat ca aceasta decizie a lor de a scapa cu fuga in Ucraina a fost luata ca urmare a validarii de catre Parlamentul Romaniei a lui Me Re Unghiera in functia de sef al SIE si accederea lui pe aceasta cale la fondurile de protocol ale serviciului. In aceste conditii bietele vacute, stiind apetitul agentului secret pentru carnea de vaca cu care l-a intarcat ma-sa, au decis ca este mai bine sa moara ca martire intr-un razboi civil decat sa fie supuse pohtelor culinare ale macelarului de la SIE, mai ales in conditiile in care ele sunt vaci pentru lapte nicidecum pentru carne.

  Toata aceasta aventura s-a terminat cu final fericit atunci cand purtatorul de cuvant al SIE le-a asigurat pe patrupedele ingrozite ca nu au niciun fel de probleme, deoarece rejiltuitul lui sef, Me Re Unghiera, este innebunit dupa vacuta bautoare de bere de Kobe, carnea de Baltata neaos mioritica standu-i pur si simplu in gat. La aceasta explicatie vacile au decis sa se intoarca acasa. Avand in vedere totusi socul prin care au trecut, soc care le-ar putea produce o stare de stres care sa afecteze viitoarea productie de lapte, vraciul paranormal prezidential Aliodor a recomandat ca tratament vacarilor romani, citirea inainte de culcarea vacilor, a catorva pagini din cele doua carti scrise si publicate de d-l presedinte Klaus Yohannis, in lectura autorului. Se pare ca acest tratament da roade, la auzul vocii prezidentiale vacile adormind cu un zambet fericit pe bot la ideea ca si-au luat tara inapoi.

  Concomitent cu aceasta miscare in masa a vacilor, esicherul politic dambovitean priveste cu aceeasi ingrijorare si la manifestarile coopresedintei struto-camilei liberalo-pedeliste, duduia Alinuta Gorghiu, care pare a fi atinsa de acelasi sindrom al vacii nebune. Aceasta, marcata profund de esescul luarii cu japca a puterii prin inscenarile deneist-gestapoviste ale Codrutei, dar manata de la spate de bucuria cu care a primit vestea demisiei d-lui Ponta din fruntea PSD, a iesit din nou balind isteric pe micile ecrane si, in acompaniamentul leit motivului „Ponta, demisia”, i-a prevazut acestuia sfarsitul a la Ernst Rohm, pe care Hitler l-a impuscat cu mana sa in timpul actiunii Noptii Cutitelor Lungi. Ca rezerva totusi la aceasta solutie, in cazul in care nu s-o gasi in PSD niciun Hitler sau macar un Brutus, tot pe model nazist, Alinuta mai are in vedere Noaptea de Cristal, incendierea Parlamentului Romaniei si punerea in carca lui Ponta a acestei actiuni, Solutia Finala aplicata de nazisti evreilor, sau daca nu si nu, pana la urma o tranta dreapta intre ea si Ponta. Mai grav la Alinuta este faptul ca lecturarea inainte de culcare a cartilor d-lui presedinte nu are absolut niciun efect asupra acesteia, ea suferind de grave insomnii, urmate dimineata de iesirile publice cu marota „Ponta, demisia!”. Boboreanu’ si partenerii straini ii doresc totusi grabnica insanatosire mai ales ca unii o vad pe nebuna drept succesoare a lui Ponta in viitorul guvern de sorginte basista.

Leave a Reply