Ce sa zic? Liberalii par mobilizati.. Si siguri pe ei… Victoria e aproape …

 

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, că ”nimeni din PNL nu fuge de o demisie” şi că în cazul în care ”nu se va forma majoritatea parlamentară care să dea un prim-ministru în persoana lui Dacian Cioloş”, răspunderea nu este doar a liderului de partid, ci a ”tuturor celor din Biroul Politic Naţional şi a şefilor de filială care nu au atins ţinta”.

Gorghiu a mai spus că se aşteaptă la tot ce e mai rău în ultima săptămână de campanie electorală şi a făcut un apel ”la electoratul de bună-credinţă” să nu asculte ”propaganda PSD”.

7 COMMENTS

 1. Problema majora nu este daca guvernul viitor va fi PSD sau PNL, ci daca va continua sau nu politica de austeritate Basescu&Boc&Ciolos impusa de UE&FMI. Daca vom avea acelasi tip de decidenti aroganti ce nu doresc ridicarea nivelului de trai a cetatenilor obisnuiti, care favorizeaza si slujesc interesele straine, care in loc sa investeasca in resursa umana investesc in armament si confortul propriu, care folosesc justitia pentru rafuieli politice, atunci nu mai are nicio relevanta cine e la putere.

 2. Am vazut pe Times New Roman,niste poze cu Gorgona alaturi de anumiti oameni in varsta !. Mi a fost jena sa le copiez si apoi sa le postez prietenilor sub forma uni album(dar nu sunt departe de realitate).Pozele sunt bune..descretesc fruntile !!

 3. Mă gândesc că madam să-l ia de mână pe cel care-l susţine şi să se ducă unde a dus mutu roata şi surdu iapa. Amândoi sunt la voia sorţii, la ea energia şi forţa se văddoar în ură şi violenţă verbală, dar nimic constructiv până pe la 42-43 ani şi cel susţinut de ea cu ai ei: la mâna domnului de parcă ar fi vlăguit, pe altă lume şi fără pic de energie(de la 40 ani până pe la 50-53 ani) nimic constructiv personal, e la mâna manipulărilor şi manipulanţilor(scuze dar codul secret numerologic personal nu minte)! Aşadar, sunt 2(boc şi guvernul) în unul(băse/iohanis/sistemul) ! Dacă doriţi să retrăiţi perioada băsesciană unde distrugerile şi furturile prin lege sau la limita legii, plantaţii în guvern şi consecinţele vor fi îngrozitoare!
  PS. E strict analiza mea/nu e manipulare!!!
  Fiecare face ce vrea sau cum gândeşte, da?

 4. Nu este prima dată când deschid acest blog, să nu apară cum că este VIRUSAT.

  Probabil că nici hackerilor nu le place că aici se propagă mai pe față mai pe dos, politica unui partid de penali îmbuibați care au fost la ciolan mai tot timpul de la revoluție până azi, și acum se luptă să ajungă din nou.
  Nu știu de ce nu reușesc mai mult !

Leave a Reply