Alina Mungiu Pippidi  scrie pe Romania Curata ca votul pentru candidatul PNL e inutil :

“Nicuşor Dan e un om de asociaţie şi va strânge în jurul lui şi al altora şi grupurile din ţară după alegerile locale. Staţi cu ochii pe Uniunea Salvaţi… şi o să auziţi apelul când o veni. E loc de toată lumea. Şi dacă sunteţi bucureşteni, votaţi lista USB, era peste zece la sută în ultimul sondaj văzut de mine, şi nu aruncaţi voturile pe reciclaţii şi traseiştii lui Tăriceanu de la ALDE. Şi nici pe lista liberală, că PNL nu a pus un tabel măcar pe site să ne arate cum au eliminat pe ăia şpăguiţi de de Apa Nova din vechiul Consiliu, dimpotrivă, l-au pus pe Răzvan Sava, fost în Consiliul infamant şi amicul lui Piedone, candidat. Despre Cătălin Predoiu nu mai am nimic de spus, şi-a arătat adecvarea când l-a cumpărat pe dl Ciucu, al cărui merit ca potenţial primar era zero, a crescut la unu doar ca trădător al Monicăi Macovei. Păi dacă asta e tactica de recrutare, ne-am lămurit. Şi la fel şi lumea, că dl Predoiu e la genunchiul broaştei în sondaje, deci votul pentru el e curat inutil.”

 

7 COMMENTS

  1. Dom’le, cine pana porcului e asta, de-i faci atita reclama? Alina Pungiu a zis, Alina pingiu a declarat, a aratat, a indicat, a dezvaluit….
    Ce o recomanda pe ea? SAR-ul ala inventat tot de ea, societate de garaj cu nume pompos , sa ia ochii fraierilor, si finantare cu multe semne de intrebare, ca si a lui Dicusor Pan, ala de-l tot promoveaza tovarasa de la raion, care zice cu gura ei ca l-a bagat pe Voiculescu la puscarie?
    Nu vezi ca asta sta in birlog si asimileaza mai ceva ca Andreea Pora, doar ca de aia nu se lipeste nimic, si, in preajma alegerilor, hop si ea, cu miinile curate, n-a mincat (????), n-a baut, daruieste masa cu alte indicatii pretioase de la sectorul de partid?

  2. O vorba romaneasca spune “cine zice ala e”. Asa si cu aceasta asa zisa “doamna academiciana” cu nume sonor Pippidi, care este cea mai re/re/reciclata persoana, cu eticheta finala “produs expirat” ce trebuie aruncata la cosul de gunoi al istoriei.

  3. sorosistii intre ei! mungiu propaganda pentru nicusor dan! apar “vedetele” sa-si sustina favoritii” stela popescu( asta nu o avea treaba la catena?) il sprijina pe predoiu( imi e scarba de fiinta asta ahtiata dupa bani pe numele ei stela popescu. si ea si celalat din cuplu,aersinel, au o mare foame de bani, celalalt si-a facut rost de un certificat de revolutionar cu privilegiile de rigoare. unde o fi fost revolutionar in baie?) uitand “binefacerile guvernului basescu-boc-blaga la adresa artistilor care umpleau de lacrimi studiourile a3. la egalitate, alta vedeta, celebrul versace ( na ca era sa zic bendeac) face propaganda pro tomacul pimpist! si-au gasit si cine sa faca propaganda pentru cei doi basisto-penelisti, stela popescu si versace . vorba lui badea imi vine sa…. cand ii vad.

  4. eu cred ca fie s-a cam oprit conduca cu bani de la Soros si atunci si banii norvegienilor lui Nicusoare sunt buni fie sunt cam multi pretendenti la putinii bani de la Soros si atunci trebuie sa te dai foarte util, vocal si radical ca sa fii printre alesii la finantarea viitoare

    de la Psd nu curge, de la Pnl nu mai pica, Pdl e cacat de frica dna, MP e doar Base la tv si asta nu da nimic, aia cu progresu romaniei sunt prin tribunale, cu alti cretini nu te poti afisa si oricum nu au nici pentru ei…. ce criza, monser….. nasoale vremuri pentru meseria de oengist… ehehe, unde-s vremurile cind trebuie sa construim capitalismul, sa ne luptam cu comunismul, sa ne integram undeva, cind eram vocile lucide ale democratiei, societatea civila…. ce bani veneau atuncea…. ce sa mai zicem acum, ca noi suntem tinerii frumosi si liberi? pai nu suntem nici asa tineri, frumusetea e trecatoare…. si relativa… mai bine postam pe fb, nu ne intreaba nimeni nimic dar noi tot le spunem ce parere avem 🙂

Leave a Reply