Laura Nureldin, jurnalist Antena 3 :

Aloooo, Coalițiaaaaa! Nimic, nimic? Liniște pe frontul tradițional? Cum e, mă, să te bată mă-ta până te bagă în spital (unde dă mama crește, nu așa se zice în popor?) pentru că ești olimpic DOAR la X materii? Dar vrem să redefinim familia. Constituțional și creștin. Păi hai s-o redefinim: eu zic că familie e aia unde te simți ocrotit și în siguranță, aia care îți asigură dezvoltarea și integritatea fizică și psihică, aia care te ajută să crești ca individ și ca membru al societății. Cum sună asta? #tradițiișiobiceiuri

PS : Completarea mea – O mama cu un comportament criminal, cum poate fi si medic si ofiter MAI? Ambele pozitii sunt incompatibile cu apucaturile ei neanderthaliene! Cum mama naibii nimeni din MAI sau din colegii ei medici nu au vazut atrocitatile, nu au stiu ca femeia se comporta ca un gibon plin de hemoroizi?! Ce fel de oameni sunt cei care afla despre asa ceva si tac? Ce institutie e MAI daca tolereaza un ofiter cu un comportament atat de deviant?!

13 COMMENTS

 1. 🙂 🙂 🙂 asta e ”reforma” politicienilor şi numiţilor politic perindaţi în 27 ani după 1990.
  Citeam că un fost parlamentar de Vaslui, deşi fusese înainte de 1989 ‘recompensat’ pentru viol, s-a înscris pe liste impuse pentru alegeri/vot, a primit ceva ani votul pentru că nu s-a ştiut ‘activitate’ anterioară, acum a mai primit o ‘recompensă’ tot pentru ceva ilegalităţi şi tot în judeţul Vaslui.
  Întrebare:
  – De ce se rotesc doar aceiaşi indivizi înscriindu-se pe liste impuse la alegeri?
  Ce să alegi şi pe cine să votezi ca să ai certitudinea că se schimbă real ceva în România/ în bine, dacă 99% au cozi anterioare?!
  Citii un articol în care este liber la defrişări(amenzi mai calde şi sechestru pe mijloace de transport mai greu)!
  Întrebare:
  – Ce aveţi bă nemernicilor cu ţara şi poporul ăsta?!
  Aţi avut ce aţi avut cu:
  – clădirile înstituţiilor fabrici vechi!
  – câinii o perioadă destul de lungă!
  – poporul din interiorul ţării!
  – proprietatea omului achiziţionată destul de greu!
  – scăderea nivelului de trai mai în jos decât normalul!
  – sănătatea ca afacere internaţională pe mâinile voastre!
  – educaţia şi învăţământul sub orice critică!
  Şi poate continua!
  Nimic nu mai este vital pentru aceast popor şi ţară! Doar voi care ocupaţi funcţii, scaune şi familiile voastre a la long contaţi?!

 2. Halloooooo, D-le Tudor, vad ca aveti in continuare blogul si ca bagati la fel! Rezulta ca nu v-ati schimbat locul de munca! Inseamna ca e in continuare profitabil. E adevarat?

  P.S. Respekt

 3. Medic si ofiter MAI, cum de a trecut controlul periodic medical mai cu seama evaluarile psihologice ? Tot n-am inteles l-a batut ca-i olimpic ? Daca era vreun corijernt poate mai intelegeam cu “bataia rupta din Rai”, o palma acolo, o mustrare, dar nici asa sa bagi copilul in spital.

  • Nu. L-a batut pt ca e tampita sau nebuna.
   In Romania inva merge vad “daca-l batea ca ia note mici intelegeam”.
   Asta-i tara, asta-i populatia…
   Intelegi si batutul nevestei care nu gateste sarat, bataia pe locul de parcare furat etc? Doar intreb…

  • l-a altoit doar ca nu era olimpic si la a 5a materie…….asta ne confirma ca gaborii din MAI trebuie sa dea toti in gropi nesemnalizate!!!!!

 4. saraca precis nu mai suporta sa lucreze pe salariul minim ca toti colegii politisti. nu? ca toti lucreaza, lupta si mor pentru cetateni pe salariul minim. Si isi forteaza copilul sa invete ca sa nu ajunga un analfabet angajat pe post de bruta cu 1 neuron la MAI. Ea se comporta exact ca marea majoritate din sistemul asta politienesc.

  • Daca acesta este modul tau de a rationa, nu ma mai mira nimic, nici macar “batutul nevestei care nu gateste sarat, bataia pe locul de parcare furat, etc”.

 5. In ziarul Libertatea : “Apropiații familiei susțin însă că femeia ar fi la capătul puterilor. ”S-a despărţit de soţ, rămânând cu băiatul. Numai că, au ajuns să se bată parte-n parte. Pe copil l-a dat şi la Karate. Apoi, a ajuns la psiholog şi degeaba. Copilul pare să fie greu de controlat. Sare la mama lui s-o bată. Vecinii le bat în pereţi fiindcă s-au săturat de scandalurile în seară de seară… Situaţia este destul de cunoscută. Băiatul nu o ascultă deloc pe mamă-sa şi au ajuns să se bată, cum v-am zis, parte-n parte. Nici şedinţele la psiholog nu au efect, după câte se vede”, spun apropiații familiei, citați de Gorj Domino. ”
  Oare unde o fi adevarul?
  Oricum un caz grav. Copii batuti de parinti dar si invers copii care isi bat parintii sau bunicii.
  Probabil se vor face cercetari mai amanuntite, cum de altfel ar fi normal.
  Sunt multe drame in destule familii, in special acolo unde unul din parinti nu este. Statistic astea prezinta mai multe cazuri de acest fel cu violenta. Lipsa unui parinte conduce din start la un dezechilibru in familie, se stie.
  In opinia mea doar un psiholog specializat pe probleme de familie (nu stiu daca la noi exista astfel de specializari) dar ar trebui sa fie! poate sa descopere multe : manifestari comportamentale in familie, natura caracterului, traume – probleme de-a lungul vietii, depresii, etc. etc. o lista mare, deci mergand profund la cauze, nu doar o evidentiere a efectului.
  Poate am vazut in filme multe, dar ele prezinta o realitate de fapt- ca psihologul in relatia cu pacientul trebuie sa “sape” mult in trecut pentru a intelege prezentul. Asa s-ar face o munca serioasa pentru stabilirea unor adevaruri in astfel de cazuri. Ma indoiesc ca la noi se face o treaba serioasa in acest plan. De aceea in final aceste cazuri grave raman doar la nivel de prezentare media, ca stire socanta.
  In afara de cazul in care parintele ar fi diagnosticat cu o boala mintala, sau alcolism sau, sau altele ce tin de psihiatrie , aceste cazuri sunt complexe tocmai pentru ca trebuie sa vezi natura lor -punctul de origine, iar ala e in trecut undeva, nu in prezent.
  Cine va face aceasta analiza serioasa pe latura psihologica? Repet ma indoiesc ca la noi ca se face. Iar daca nu se face nici nu se ajunge la “vindecari”.Familia (parinte -copil) ramane si se manifesta fix in acelasi fel si pe viitor.
  Plastic spus trebuie sa vindeci rana, nu sa o pansezi.

  • Adica asta intre doua (sau 4) olimpiade o batea pe ma-sa?!:))
   Doamne, bine ca nu studia si harpa, ca o snopea in bataie!!

Leave a Reply