Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că este posibil să nu fie niciun fel de remaniere, el susţinând că este mulţumit de toate ministerele. Şeful PSD a avertizat, însă, că dacă se va constata că în anumite zone este nevoie de un impuls el nu va avea nicio ezitare.

”E posibil să nu fie niciun fel de remaniere, dar dacă vom analiza că în anumite zone este nevoie de un impuls, este nevoie de un alt ritm mai mare decât cel care a fost până acum, eu cel puţin nu o să am nicio ezitare”, a afirmat Dragnea.

Preşedintele PSD a spus că el este mulţumit de toate ministerele.

 ”Mă mulţumesc toate ministerele şi ca cetăţean, şi ca preşedinte de partid, şi ca preşedinte al Camerei Deputaţilor”, a susţinut Dragnea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la Antena 3, că în cursul săptămânii viitoare va avea o discuţie cu primul-ministru Sorin Grindeanu şi cu preşedintele ALDE privind oportunitatea unei remanieri, subiectul urmând să fie reluat şi într-o şedinţă mai largă a coaliţiei de guvernare, scrie news.ro

13 COMMENTS

 1. Ce ziceti domnule Radu Tudor de Platforma 100 ? Sunt 6000 de CV uri depuse. Puteti sprijini asemenea demers ?

   • Va spun eu,e fundatia aia de debara a loazei ciolos..colectia aia de platitudini talambe ale bubosului retardat Ciolos

    • Cuvinte susurate prin gura strâmbă a votacului PSD-ist: loaza, bubos, retardat. Urâți din tot sufletul orice vine dinspre vest.

  • Dragnea a luat-o de la Grindeanu. Ne tot spunea ca nu e multumit de cutare si cutare ministru apoi cand Grindeanu a iesit sa ne spuna ca totul merge bine, hop si Dragnea, ca totul e minunat….

 2. Atunci e bine. Dragnea merge dupa proverbul chinez “dsca astepti indeajuns de mult, o sa vezi in rau curgand la vale cadavrul inanicului tau”.
  Faza e ca el asteapta pe sanatatea si libertatea noastra! (Si prostia noastra)

 3. Citez: **Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog: „Vaccinarea este un dar pentru copii, la fel cum este şi botezul”**
  Bă nene, cum să afirmi asemenea aberaţii?
  Cum să pui pe aceeaşi linie botezul cu vaccinul?
  Totul: naşterea, botezul, căsătoria religioasă şi decesul, sunt daruri de la Dumnezeu, dar regii popi după înţelinarea şi menţinerea ortodoxiei ca sugativă la ţâţa bugetului, şi fiind iertaţi de taxe/ impozite dar cerând taxe pentru orice la enoriaşi! Aşa DA pomană sau dar?!
  La fel faceţi şi voi politicienii gemători după resurse financiare pe aceeaşi mână cu străinătăţurile! Nu vă mai ascundeţi că deja se ştiu toate manevrele afacerilor politice privind viaţa şi sănătatea omului pe mapamond! Toate ”japiţele” astea afaceriste consideră omul doar un consumator(biped sau şobolan) care înghite orice recomandare de oriunde şi doar aruncând răspunderea pe părinţi şi familie! Doar cei din urmă să-şi asume răspunderea?!
  Amitiţi-vă perioadele cu gripa aviară(apă chioară împortată în flaconuţe din Franţuca/madam min.sănătăţii francez şi-a dat demisia ca să nu intre la bulău), de vaccinul pentru col uterin care l-au recomandat băieţilor, şi asta pentru că mamele nu au ‘pus botul’ la afacere! Câtă nemernicie: cum să faci vaccin de col uterin băieţilor, au cumva col uterin?!
  Mai era o doctoriţă(PSD) acum câţiva ani care a completat la un bărbat: col uterin normal şi perfect sănătos!
  🙂 🙂 poate au şi băieţii col uterin, deabia în democraţia nemernico-afaceristă au descoperit!
  E perfect pentru România, DESCOPERIRE: col uterin la bărbaţii şi băieţii români!
  🙂 🙂 HAI CU PREMIILE ŞI MEDALIILE!
  🙂 🙂 🙂 şi noi suntem mulţumiţi de câtă prostie, denigrare şi nemernicie este în politica românească!

 4. Parca era o emisiune pe la o televiziune a unui jurnalist, nu mai tin minte Antena 3 parca, Punctul in care ne intalnim cu un domn Radu in care spunea ca e nemultumit si de Stefan de la Finante si de Toader de la Justitie si in general de toti ministrii care “comunica prost”.

  Cred ca a uitat de emisiunea aia !

 5. A spus sefu ca e bine, e bine. A hotarat infractoru, nu se mai face remaniere, s-a gandit mai bine…

  • :)))
   Poate infractori nu infractor si la care infractori te referi?
   La bas, markovei, bleaga, cocos, urdea, ungursescu, korvesi, tukan, plisc usor dan, vidireanu, etc.?
   :))) Ca nu pot sa ma hotarasc. Sunt prea multi si toti liberi, nepedepsiti.

  • Mai cristino, tot comunista ai ramas, mai:)
   Esti singura care te semnezi cu numele inaintea prenumelui, cum se strigau comunistii pe vremuri:)
   Fii atenta! Intrebare de baraj: de ce crezi tu ca se cheama numele mic PREnume?!:)…
   Da stii cum e: toti aia care se simt comunisti fug ca dracu de tamaie sa recunoasca. Numa’ ca-i mai dau de gol micile gesturi:)…

 6. Eu nu am votat psd..eu nu merg la vot. .
  Si da ciolos e o loza infecta si penibila..
  A si ps:eu urăsc orice a anti-romanesc..si impotriva neamului meu

Leave a Reply