Ambasada SUA la Bucuresti a postat urmatorul mesaj :

“Cu o forma severa de pneumonie si probleme respiratorii, inginerul Naval Support Facility DeveseluSandy Higgins (dreapta) nu a reusit sa fie internata de urgenta din cauza lipsei locurilor din primele doua spitale romanesti la care a ajuns. Sandy a avut insa norocul sa intalneasca doi medici deosebiti, Diana si Robert Medregoniu. Vorbitori fluenti de engleza si convinsi ca sprijinul emotional acordat pacientei trebuie sa primeze, familia Medregoniu a ajutat-o pe Sandy sa isi revina, chiar daca a fost nevoie sa o gazduiasca in casa lor. Cine ar fi crezut ca o trauma avea sa duca la o profunda legatura personala medic-pacient?”

 

8 COMMENTS

 1. desigur ,medicina studiata in Romania a cunoscut ,,succesuri” asa stramtorata si fara posibilitatile celor din alte tari ,Medicii romani in marea lor majoritate isi fac datoria asa cum pot ,ca mai sunt si altfel de medici printre acestia este la fel de adevarat .Din pacate medicii nu sunt remunerati asa cum merita ,motiv destul de serios pentru care parasesc tara .

 2. DAR LE CONTABILIZEAZA CINEVA AVERILE, CALATORIILE, LUXUL, VILELE, CABINETELE PARTICULARE, FARMACIILE, EVAZIUNEA FISCALA CE O FAC ,BIJUTERIILE ,MASINILE….??????????????????????? AU SALARII MICI DAR AVERI URIASE SI NU VORBIM DE MEDICI SPECIALISTI.

 3. … sistem sanitar la pamant, guvern incompetent. ai voie sa spui asta ?
  marirea de salar e foarte necesara, dar imbunatatirea sistemului sanitar cine o face ?
  cine sunt prostii aia care cred ca guvernul merge in vre-o directie ?

 4. Şi ”dementul” ăla care urla în legătură cu arabii şi musulmanii nu ştie că au fost absolvenţi din toate naţiunile în universităţile României? Poate că nu a trăit în ţară sau şi-a băgat cineva dopul în urechile lui ori şi-a luat-o zdravăn de la arabi! Oricum e varză mucegăită individul clămpănitor. Acum să-i faultez şi pe ai noştrii: pînă în 1990 am avut profesionişti în domeniu cu diplome reale bazate pe practica obligatorie, în democraţia românească avem profesionişti în diplome fabricate profesionist cu practica la alegere!

 5. Noroc cu medicii cu har, profesionisti si decicati meseriei, cu certitudine nu sunt singurii. Multi dintre acestia raman anonimi marii majoritati a populatiei, in schimb ies in evidenta cei care fac de rusine aceasta meserie cu totul deosebita, indraznesc sa spun dumnezeiasca.
  Nu mai departe un parinte de al meu, l-am dus pe picioare la spital, iar unii au avut grija sa-l scot in 4 scanduri. Va dati seama ce parere am despre unii medici care nu fac cinste acestei extraordinare profesiuni.

 6. Pe astia nu i cauta dnaul? norocul lor ca n a avut americanul cancer ca faceau puscarie daca l vindecau

 7. pe tata de ce nu l-au luat medicii la ei acasa sa nu se mai chinuie in spital? sau pe bunica…. cum mai plangea saraca in mizeria de acolo….AAAA…NU ERAU AMERICANI….MI-E GREATA DE ACEASTA PROPAGANDA, MI SE PARE INCA O PALMA DATA NOUA, ROMANILOR

Leave a Reply