Copresedintele PNL Vasile Blaga a anuntat luni ca Emil Boc s-a inscris in cursa pentru depunerea candidaturii pentru un nou mandat la Cluj Napoca la alegerile locale din 2016, in cadrul procedurii interne a liberalilor. Anuntul a fost facut de Blaga intr-o conferinta de presa organizata dupa sedinta Biroului Politic National al liberalilor.

13 COMMENTS

 1. mai grav de atat e faptul ca oprescu are sanse in bucuresti pentru a treia data. oprescu e un caz mult mai dramatic. sa fii ingrijorat de orasul unde traiesti radule. adica cea mai poluata capitala din europa. succesuri bre.
  in cluj se poate mult mai bine ca boc, la voi in bucuresti e dramatic. pana nu e arestat, asta e.

  • Ai avut un primar mai bun in Bucuresti, nelule (iti scriu numele cu litera mica pentru ca asa ti l-ai scris tu insuti)? Ti-o fi dor si poate suspini dupa Halaicu, Lis, Videanu si cu voia dvs., ultimul pe lista, Traaaaaaaian Baaaaasescu. La cat e de milog, Basescu candideaza din nou la primarie daca ii propune cineva.
   Ai vazut cu cine tatoneaza PNL-ul? Cristian Busoi, Petre Roman? Cu astia nu ti s’arata nici o drama?

    • Macar dupa Oprescu ramane ceva… Nu e nimic senzational, dar e… Iar pentru alegeri, oferta e mizerabila. Cum ar fi sa-l revedem pe dinozaurul Petre Roman ca primar? Vrea si astia o (noua) casuta in Primaverii? I s-a facut dor de locurile copilariei?

     • dupa oprescu o sa ramana moloz, foarte multe datorii si foarte multa poluare.
      dupa oprescu nu ramane nimic mai omule.

 2. SUPERB,MINAT FORMIDABIL ”PITICUL ATOMIC” VA FI REALES DE CLUJENI CIT DE JENANT, PROBABIL CA ”BULDOGUL” II VA” ARANJA???””” DIN NOU CISTIGAREA MANDATULUI LUI BOB SLUGA LUI BASE ASA CUM CUM A FACUT IN 2009 CIT SI IN 2014 A SAVIRSIT INFACTIUNIA ”DE FURT CALIFICAT” IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN CU SPRIJINUL NECONDITIONAT AL INSTITUTIILOR DE FORTA IN FRUNTE CU ”EROINA NATIONALA”DELA ”DNA”
  MA BUCUR PENTRU ”CUCUVEAU ISTERICA” de gor-ghiu FINALMENE A AFLAT NATIUNEA CINE SUNT ACESTI ”NOI pn-listi”
  UREZ pn=lestilor si ”TURISTULUI DELA CORTOCENI ”SA IL NUMEASCA PE DROJDIERUL DE BASE IN FUNCTIA DE PRIM MINISTRU INLOCUL LUI PONTA ,TRAIM INTR-O TATA ===AMUZUZANTA===

 3. Dupa ce s-a bagat prin poalele Primei Foofe a Tarii, dl Boc se trezeste ca este in PNL si ca vrea sa fie iar primar. Tupeu maxim la asta micu…

 4. Ha ha ha! doar cu fundul înainte să reuşească sau prin turismul pe care se bazează pentru orice alegeri sau vot.

 5. Nu pot afirma ca era Ponta este parfum. In schimb erele pedeliste au fost si sunt un cosmar.
  Nu ei sunt de vina ci cetatenii incetosati care-i voteaza.

 6. Simt o deosebita satisfactie sa-i vad alaturi pe cei care au injurat guvernarea PDL si pe cei care au facut parte din acea guvernare…Si cand vine vorba de asa zisul prim ministru Emil Boc situatia devine cu atat mai comica. Nenorocirea este ca partea tragica a acestei situatii o suporta tot romanii.

Leave a Reply