O femeie din Austria în vârstă de 54 de ani a fost condamnată, joi, în primă instanță, la o amendă de 10.800 de euro din cauză că a încălcat condițiile de izolare după ce a fost confirmată cu Covid – 19, transmite publicația tirol.orf.at.

Femeia a fost testată pozitiv și a fost notificată să se izoleze în locuința sa pe data de 21 Aprilie. Totuși, femeia, care locuiește în Schwaz, a mers  la cumpărători două zile mai târziu, scrie f4media. Soțul acesteia, aflat și el în carantină din cauza bolii, a respectat măsura izolării. Femeia susține că nu a putut comanda mâncare de pe internet deoarece prețul pentru comanda minimă era prea mare în condițiile în care pensia ei este de doar 2100 de euro. Polițiștii nu au găsit-o acasă, ci la supermarket, prin urmare i-au trimis un avertisment.

A doua zi, femeia a ieșit afară pentru a arunca gunoiul și pentru a petrece câteva minute în park. Din nou, poliția nu a găsit-o acasă și i-a transmis un nou avertisment.

Puțin mai târziu, în aceeși zi, femeia s-a rănit la mână, dar în loc să cheme o ambulanță, a chemat un taxi și a mers la spital. Din nou, a încălcat regulile izolării și a fost reținută de poliție. Procurorul a reținut că femeia a pus în pericol sănătatea altor cetățeni în repetate rânduri, astfel că potrivit Codului Penal a fost amendată cu 10.800 de euro.

1 COMMENT

  1. Multumim pentru calcul, tie si doamnei Cristian plus celui de la psd-Budai. Totusi, de ce sa fie chinuiti copii=generatii bolnave cu buna stiinta din diferite cauze politice, la fel si pensionarii, sa ii siluiasca reducand cu 26% nivelul de trai, sau, trebuie sa dispara cel putin 26% din aceasta categorie! De ce ii chinuie atat de rau pentru prostiile si oraganizarea proasta a economiei acesti luxosi mincinosi si hoti? Radu, e dur comentariul meu, dar, gandeste-te ca am cam 2 luni de cand am ajuns in tara si il aud pe mitocanul sef al guvernului dedesi lux si pe purtatrantorul de lux, plantat ca plopul robot de tableta buclucasa cum latra “in nicio tara nu au crescut pensiile cu cat le-am crescut noi, e cea mai mare suma…”! Tin sa reamintesc: nicio tara nu si-a permis sa creasca preturile atat de mult ca in Romania! A crescut doar la cutiile de lapte de 2 litri, de la 1,90 franci la 2,00 franci, in rest preturile au ramas la fel, ba mai mult, in fiecare saptamana vezi reduceri uriase la imbracaminte si incaltaminte! In tarile civilizate, absolut toti afaceristii si orice guvern sunt interesati sa creasca afacerile, sa aiba cetateanul din ce trai si plati taxele si impozitele!, nu ca in Romania!, nivel de trai mizer, cresteri preturi cel putin saptamanal si reduceri…ciuciu! Mai e si problema mizerabila, de fapt: infecta verbal “spalati-va pe maini, purtati masca…obligatoriu”!, dar de ce obliga cetateanul sa faca ceva la care nu a contribuit guvernul? Alte nemernicii de la panaramele astea care tetorizeaza cetateanul, “cetatenii sunt permanent certati, invinovatiti!”, de ce? Urlartorii astia de lux care terorizeaza cetatenii, in loc sa imbunatateasca situatia din spitale, sa aduca, sa angajeze medici si asistente, invinovatesc cetatenii! Asta e mentalitate de om sanatos? E sanatoasa mentalitatea precum virusul natural(cate sarje in procent crescator vor mai aparea pana sa decimeze cele peste 7 milioane de bipezi/cerinta ordonata de merkelita cu raspundere directa a conducerii fiecarei tari?)! Poate ca se va afla clar ca debutul a fost in decembrie 2018 concentratie minuscula si dupa ‘vantul’ a marit puterea de intindere(citeste printre randuri). Daca nu se imputea branza intre chinuta si americuta, nu se afla nimic, stiu ce spun! Pacat ca nu iesi din barlogul.ro in tarile civilizate real sa vezi si simti totul pe fata!

Leave a Reply