traian-basescu-usl

21 iulie – 21 decembrie. AMR 5 luni cu Basescu la Cotroceni.

 

 

 

16 COMMENTS

 1. Isaura zice ca o doamna dintr-o banca a venit sa numere banii de spaga(!).
  1. Un simplu angajat nu pleaca cu masina de numarat din banca.
  2. Este o banca de stat sau privata?
  3. Cine a solicitat aceasta persoana ? A platit-o pentru aceste fapte sau a platit serviciul catre sefii bancii?

 2. Nu stiu altii, dar pe mine ma scoate din minti cand aud Politicieni care numara lunile ramase. Daca nu poti face absolut nimic pt a grabi plecarea, mai bine abtine-te, POT SI EU SA NUMAR. Vroiam sa spun asta pt ca era pe subiect, nu me refeream la dvs. presa, care a facut destule.

  • Cât de mârlan poți să fii să invoci acel moment? Sau, după mintea ta (de român adevărat, desigur), JFK a “meritat-o”?

 3. Ultima vara cu basaul. Vom ramane unici in istoria statelor democrate, sa avem un interlop in functia de presedinte.

  • Și [să avem] cârpe și slugi de politicieni, procurori și judecători care nu mișcă un deget împotriva lui…

 4. pacat ca mai are 5 luni si nu mai poate candida din nou. romania merita sa fie condusa de astfel de oameni pentru ca ii vrea, ii alege, in mod democratic. oameni de teapa lui basescu sunt o gramada in parlament, in interiorul partidelor politice. de ce altii sa mearga inainte cu furaciunile si basescu nu ? cum populatia romaniei accepta alte jigodii sa o conduca basescu ar trebui sa se simta nedreptatit. si daca 7 milioane au zis sa plece si basescu a zis ca nu vrea, ce s-a intamplat? NIMIC,LUMEA VOCIFEREAZA PE LA TELEVIZIUNI, PE NET,HABAR NU AU CA TRAIESC IN EUROPA IN ANUL 2014 SI TREBUIE SA SE COMPORTE CA ATARE. SUNT SPERIATI DE BOMBE RAU DE TOT.NICAIERI IN EUROPA NU VEZI BARONI LOCALI CU AVERI DOBANDITE ILEGAL ACCEPTATI DE POPULATIE SA LE CONDUCA DESTINELE. ASA CA BASESCU NU AR TREBUI SA PLECE PENTRU CA VOR SUFERI MULTI OAMENI. CINE POATE MAI BINE CA EL SA-SI BATA JOC DE O TARA INTREAGA?

  • Stai calm, că oricum se pregătește un președinte – citat din Băsescu – “de paie”, “o paiață” care să îi ia locul și să-l pună premier după ce pică guvernul Ponta. Așa că visul tău se va împlini.

 5. Ponta catre Basescu:

  “Zi-mi si mie cand ti se termina mandatul, ca sa ma duc la TV sa strig in gura mare ca dictatorul a fost invins!”

 6. Separarea puterilor in stat si alegerile.
  Constitutia prevede 3 puteri ale statului si doar un tip de alegeri democratice. Celelalte 2 puteri cum nu au alegeri interne inseamna ca cineva le numeste dupa bunul plac.

  Si inca o problema: imunitatea in fata legii. Ar trebui sa fie schimbata cu Suspendarea (pe o perioada de 30 de zile). Astfel toti functionarii publici, parlamentarii, presedintii, procurori, magistrati in termen de 30 de zile ar trebui sa-si ia concediu pentru a permite organelor de cercetare sa-si faca treaba.

  Cu o astfel de lege nu ar mai fi nevoie de DNA si ANI (care au ajuns institutii mai rele decat vechea securitate.

 7. “AMR 5 luni cu Basescu la Cotroceni”….Eu sunt curions sa vad ce va urma…: “Lunga vara fierbinte”….si apoi …”Toamna vrajbei noastre” ? :))…:))

Leave a Reply