Infrastructura rutiera si feroviara reprezinta, indiscutabil, corigenta clasei politice. Am incercat aseara sa lamuresc impreuna cu ministrul Transporturilor care sunt cauzele intarzierilor de peste 10 ani in santierele de autostrazi, de ce pe caile ferate romanesti avem cea mai mica viteza din UE si e plin de intarzieri.
Colegul meu Adrian Calin realizeaza o ampla ancheta pe toate santierele intarziate sau abandonate.

https://www.antena3.ro/actualitate/locale/ministrul-transporturilor-intrarea-pe-a3-gata-in-luna-noiembrie-489096.html

https://www.antena3.ro/actualitate/social/ministrul-transporturilor-in-orizontul-lui-2020-vom-merge-cu-trenul-de-la-gara-de-nord-la-489112.html

https://www.stiripesurse.ro/lucian-ova-ministrul-transporturilor-proiectul-pasajului-domne-ti-e-intarziat-cu-6-luni-a-trebuit-sa-fie-revizuit_1293370.html

https://www.stiripesurse.ro/ministrul-transporturilor-mesaj-pentru-gabriela-firea-sa-scrie-cum-dore-te-legea-i-eu-o-voi-sus-ine_1293344.html

 

8 COMMENTS

 1. In emisiunea care va avea loc in luna noiembrie alocati timp si pentru o descriere mai ampla a situatiei autostrazii Ploiesti-Brasov.
  Exista promisiunea ca in acest va fi semnat contractul cu partenerul privat.

 2. Ascultand ineptiile din parlamentul european in mine creste un sentiment puternic de repulsie si sunt mai mult ca sigur ca azi incepe sa se nasca un eurofob.De ce trebuie sa ma las scuipat in fata de niste politicieni europeni superficiali lipsiti de inteligenta haita de sacali care se pare ca sunt o evolutie uimitoare a fostilor comisari sovietici ? Sper cu sinceritate sa apuc ziua cand romanii vor vota ROEXIT. Asta nu e Europa pe care ne-am dorit-o.

  • ati inceput mah propagandistilor platiti de la est? i-a Radu, zi-ne si noua ce IP are baiatul…unde-l localizam? Moscova? sau e din grupul de postaci rusi cu sediul undeva prin Calafat parca?

   • Germania de mult prea multi ani ! Si pe deasupra am fost si unul din primii membri PNL cu carnet din Romania.In anii 90 mi-am jurat ca niciodata nu o sa votez cu PSD-ul(FSN-ul) si pana acum m-am tinut de cuvant. Deci sunt un votant PNL(cand consider ca merita).Sunt profund pro american iubesc poporul israelian si admir valorile europene dar incep sa ma indoiesc profund de viabilitatea constructiei (la care prea mult timp ne-am uitat cu foarte multa speranta) numita UE. Multumit ? Si o chestie de logica elementara cum as putea fi prorus cand din text fac trimitere la comisarii sovietici? Faptul ca probabil esti tanar spalat pe creer intolerant si identifici PSD-ul cu neprietenii nostri de la est si ca sursa primordiala a tuturor relelor intamplate Romaniei dupa revolutie e strict problema ta.

  • Chiar asa. Cum isi permite Europa sa ne zica sa dam de pamant cu coruptia si sa bagam hotii bugetului public inpuscarie?

 3. Am vazut azi teroarea unei majoritati bazata pe hartii cu continut mincinos fabricate, impotriva cetateanului roman sau impotriva Romaniei(nevnovata) din partea vorbitorilor straini si romani! Ceea ce s-a vazut azi pe micile ecrane este exact,da,este exact ce se petrece in instantele de judecata din Romania, cetateanul e pedepsit sau deposedat pe baza unor hartii cu continut mincinos! Cred ca in absolut toate instantele de judecata din Romania, exista cel putin 2-3 actiuni zilnic care actioneaza in asa hal si nu raspunde nimeni pentru bataia de joc la care este supus cetateanul traitor in romanica!

  • tu si “milioanele” de romani care au avut telefoanele ascultate de SRI. postac propagandist, te-ai intors din pauza de masa?

   • @Daniel, te-ai dus la un control cu caputu?! E jale mare cu creierasul tau mucegait care pute de la mii de kilometri de romania! Unde ai gasit tu scris in comentariu ariu despre telefoane ascultate sau despre SRI naivule care nu esti in stare sau nu vezi sa citesti un comentariu!?
    Postac propagandist? Tu ai gasit cumva in comentariile mele scris ceva laudatio pentru macar un partid politic?
    Ce greu este cu limitatii in citit,gandire si discernamant, incepand cu tine si restul mucegaitilor care arunca cu dejectii in jur! Asa imprastii, de astea vei avea parte!

Leave a Reply