Antena 3 face un apel pentru donare de sange necesar colegei noastre Andreea Sumanu.

Colega noastră Andreea Sumanu se luptă de o bună bucată de timp cu o boală dură. A luptat, a câștigat bătălii, dar războiul continuă.

Andreea este puternică, dar acum are nevoie de AJUTORUL NOSTRU. Pe scurt, Andreea are nevoie de sânge cât mai repede. Durează câteva minute și putem sărbători împreună următoarea ei zi de naștere.

Lucrurile sunt foarte simple: cei care vor să doneze sunt rugați să meargă la Centrul de Transfuzii de pe strada Dr. Felix nr. 89 (Piața Victoriei, în spatele Spitalului Filantropia) între orele 7 și 14.

ORICE GRUPĂ DE SÂNGE este de mare ajutor. Este important să specificați câteva informații:

— sângele este pentru ANDREEA SUMANU

— este internată la Institutul Matei Balș

— are nevoie de SÂNGE, TROMBOCITE și PLASMĂ

 

8 COMMENTS

 1. Sunt terminat!

  Imi e frica sa donez sange! Nu imi plac acele! Ma inteapa. Va rog sa nu va suparati! Din pacate ca metodele medicale sunt empirice si ca altele nu s-au inventat, nu va pot ajuta. Sorry

  P.S.: Ii urez o nastere cat mai usoara colegei dvs.!

 2. Da, asa a fost cu SIUI-ul etc. Are dreptate Banicioiu! Banicioiu, e unul dintre cei mai buni si seriosi baieti din politica romaneasca. E normal, fiind tot medic de formatie, ca si Ciuvica. Daca in Romania toti oamenii ar fi fost asa, nu am mai fi avut probleme sa traim ca cimpanzeii.

 3. D-le,

  Ce mi se pare mie interesant e ca, Elena Urdea cand a iesit din puscarie, a iesit tot cu sange in pasarica.

  P.S.: Ruxandra Dragomir s-a bucurat de eliberarea Elenei Urdea, pentru ca astfel a putut sa isi recupereze vibratoarele.

 4. D-le,

  Spuneti-i “neamtului” Iohannis (impus de la Bruxelles, cu largul concurs al SRI si SIE, care s-au ocupat de voturi intern/extern?! – nu cred ca asa a fost, plus se vede din satelit ca n-a fost asa, pentru ca in Romania ca in orice tara democratica, votul oamenilor e “suveran”!!), spuneti-i “neamtului” Iohannis ca noi romanii, noi toti cei care avem sub 8 clase studii, care ne dam cu lama pe antebrat si abdomen ca sa eliminam stressu/tensiunea sociala acumulata, noi cei care ne batem cuie in cap ca sa ne cerem dreptu’, care ne ardem cu tigarea, care suntem fosti condamnati etc., noi toti vrem “salarii occidentale” si in tiganie, adica-n tara noastra numita Romania! Vrem toti “salarii occidentale”, daca tot zicem ca am aderat la UE de vreo 8 ani de zile si ca acum suntem un stat membru cu drepturi depline, cica!

  Ni se sparge noua de toata lupta lui anticoruptie, noi vrem locuri de munca si “salarii occidentale”, vrem sa ne traim viata in timpul vietii noastre, ne-am saturat de preturi occidentale la salarii tiganesti, ne-am saturat sa stam sa asteptam dupa promisiuni, texte, vrajeli, aerosoli, inverse si spargere in texte.

  S-a inteles, ce asteapta tot romanu’ in Romania, tara lui de bastina?! Transmiteti-i presedintelui “neamt”.

  Avem si noi asteptari, ce dreac…

 5. Rusine “neamtului” Iohannis, pe care il consideram om serios (fost traficant, cu multe case din meditatii etc.)!

  Presedintele “neamt” Iohannis impus de Inalta Poarta din Bruxelles, vrea sa schimbe guvernul, sa il puna pe inginerul mecanic Vasile Blaga prim-ministru, sa faca el neamtul guvern cu fostul PDL, care acum e impreuna cu PNL in marea Miscare a Popularilor Europeni.

  Ciudata treaba este faptul ca, scaunul de presedinte care in toata istoria noastra s-a obtinut cumparandu-se de la Inalta Poarta (actualmente la Bruxelles), scaunul de presedinte a fost vandut de fostii lideri ai aliantei USL, Antonescu Porumbelul si cu V. Ponta, ca de-aia s-au dat la o parte amandoi, unul ca sa poata candida neamtul Iohannis la prezidentiale din partea PNL ca presedinte al partidului, iar celalalt pierzand alegerile la 20% procente diferenta, dupa ce cu o zi inainte de turul al doilea el conducea in toate sondajele cu 10% procente.

  Bineinteles, Ponta a pierdut alegerile cu voturile din diaspora, cu revolutia tinerilor de pe facebook, cu ne-am luat tara inapoi, cu Romania lucrului bine facut, cu SRI si SIE de fapt care au rezolvat voturile si pe cele din tara si pe cele din diaspora si a iesit “neamtul” Iohannis preferat de nemtii care conduc de fapt si Consiliul Europei si toata Uniunea Europeana de fapt, si s-a rezolvat cazul direct.

  Daca intrebi ce rost a avut sa se dea Porumbelul si Ponta la o parte, adica ei ce au primit la schimb? Pai, au primit acceptul japitelor de la Bruxelles ca sa-i aresteze pe oamenii lui Basescu, pentru ca altfel nu se putea, lucru destul de evident de ce pentru orice prost care mai tine minte ce a fost nu mai tarziu de acum trei ani, cand orice prost avea posibilitatea sa vada la Referendumul de demitere din 2012, cine conduce si cum stau lucrurile de fapt in tara noastra. Aia cu emisarul guvernului american Philip Gordon, cu errata de la CCR votata si semnata de toti membrii CCR la ora 05.00 dimineata, cu pragul la vot, cu lista cu 10 p-cte a lui Barosso, cu nou prag istoric la moneda euro ca ne trantisera aia de la FMI moneda nationala pe toate bursele internationale etc., pentru ca in Romania vroia lumea sa il demita pe Chior, omul cu care americanii negociasera imprumutul de 20 mld. angajat fara referendum national sau fara vot al parlamentului prin care sa se accepte angajarea, imprumutul angajandu-se cu doar semnatura si negocierea directa a lui Basescu etc.

 6. Ziceti-i lui Marica Vasile, ca aseara cand era invitat in emisiune la b1tv si a sunat Basescu in direct, nu a scos nici pâs, n-a carait nici macar o secunda, mai avea putin si isi lua notite la ce zicea domnu’ Presedinte (desi el de fapt e ex-presedinte), SEFU’ STATULUI era sa zic… Sa o lase mai moale dl. Marica, il rugam frumos! Se da zmeu la apa mica! Plec in weekend pana in Sinaia! Sa traiti!

 7. D-le, sunt multi in Romania dintre cei care trag la ac, care nu il mai vor pe Iohannis presedinte! Din ce cauza, cred ca s-au hotarat ca decat sa traga la punga sau pe nas, mai bine baga direct si se duc instantaneu foarte departe, ca sa se rupa de aceasta realitate de cacau, era sa zic…

Leave a Reply