Umorul sanatos romanesc merge inainte 😉

base a3 internet

 

15 COMMENTS

 1. D-le,

  In Romania, astia nu sunt in stare sa dea salarii occidentale la 5.2 milioane de angajati cu acte oficiale, cat are tara noastra! Va dati seama, aia din tarile capitaliste, care au zeci de milioane de angajati, ca Franta, Germania, Marea Britanie etc., aia oare cum dreac or reusi sa dea si salarii mari si la atat de multi?! Aia oare cum or reusi?! Doar poate pentru ca noi pe langa ca suntem mici si putini, mai suntem si maimute?! Asta sa fie oare?! Nu reusesc sa imi dau seama totusi, cat de ratat sa fii, sa nu reusesti sa dai decat salariu de 150 de dolari lunar la peste 1 million de angajati din totalul de 5.2 milioane in tara noastra! Cat de ratat sa fii ca guvern, ca ministri, manageri, conducatori, dezvoltatori economici etc.?! Romania, o tara de distrusi ratati cu capra?!

 2. D-le,

  In Ardeal de fapt nu s-a studiat suficient in cazu’ acela cu padurile!

  Padurile nu au fost d-le taiate de toti oportunistii capitalisti straini adusi de vagabonzii de romani care isi vand propria tara!

  Acolo nu s-a studiat suficient, pentru ca de fapt se pare ca deasupra padurilor care au fost defrisate (evaporate), a explodat un meteorit care-a intrat in atmosfera, deci in straturile superioare atmosferice! A fost la fel ca la Tunguska, unde nici acolo nu s-a gasit epicentrul exploziei, nici dupa studii f elaborate! Bine, acolo macar ramasesera (ramaseseu) arborii culcati la pamant! La noi au zburat direct, deci atunci cand se va studia cazu’ in Ardeal, va trebui sa se tina cont ca e caz particular, pentru ca la noi pomii nu au fost culcati ci s-au evaporat direct!

  Faceti apel la oamenii de stiinta romani, sa studieze cazu’! Va rugam frumos!

  Vrem sa stim daca ne ataca extraterestrii pe noi romanii de au disparut padurile, sau ce s-a intamplat! ‘Traiti!

 3. Întrun stat care este clamat ca fiind suveran şi independent, cînd de fapt suveranitatea şi independenţa sunt dovedite puţin cam false de 25 de ani după revoluţie, fiecare insituţie se luptă pentru propria-i suveranitate şi independenţă de orice.
  -**ANAF: OUG 8/2015 publicată în Monitorul Oficial pe 28 aprilie 2015. La articolul 13. Suma de bani egală cu de zece ori amenda aplicată se face venit la bugetul de stat, poate fi achitată la Casa de Economii si Consemnaţiuni – C.E.C. – S.A. sau la unităţile Trezoreriei Statului şi NU SE RESTITUIE în cazul în care, la solicitarea operatorului economic, instanţa de judecată anulează procesul-verbal de constatare a contravenţiei. Acest act normativ a fost semnat de aproape toţi membrii Guvernului, inclusiv de ministrul de Justiţie, Robert Cazanciuc.**
  -DNA şi tot ce ţine de justiţie la fel ca primăriile- aceeaşi problemă : nu răspund în faţa legii dacă rezultă o hot. Jud. Definitivă. Şi nu numai, cam toate instituţiile merg pe această linie şi o să ne trezim cu tot ce înseamnă patronat/privat să urmeze aceeaşi linie că se practică !Vezi societatea pe acţiuni*clanul băsescu şi alţii* aceeaşi linie.
  Lucru bine făcut, GHINION e că trăim în România !!!

 4. Ar arata foarte bine asa, plus cele 7 mil de suturi in dos! Oricum numaratoarea a ajuns la 10, mai trebuie declarat KO!

Leave a Reply