Umorul sanatos romanesc merge inainte ­čśë

base a3 internet

 

15 COMMENTS

 1. D-le,

  In Romania, astia nu sunt in stare sa dea salarii occidentale la 5.2 milioane de angajati cu acte oficiale, cat are tara noastra! Va dati seama, aia din tarile capitaliste, care au zeci de milioane de angajati, ca Franta, Germania, Marea Britanie etc., aia oare cum dreac or reusi sa dea si salarii mari si la atat de multi?! Aia oare cum or reusi?! Doar poate pentru ca noi pe langa ca suntem mici si putini, mai suntem si maimute?! Asta sa fie oare?! Nu reusesc sa imi dau seama totusi, cat de ratat sa fii, sa nu reusesti sa dai decat salariu de 150 de dolari lunar la peste 1 million de angajati din totalul de 5.2 milioane in tara noastra! Cat de ratat sa fii ca guvern, ca ministri, manageri, conducatori, dezvoltatori economici etc.?! Romania, o tara de distrusi ratati cu capra?!

 2. D-le,

  In Ardeal de fapt nu s-a studiat suficient in cazu’ acela cu padurile!

  Padurile nu au fost d-le taiate de toti oportunistii capitalisti straini adusi de vagabonzii de romani care isi vand propria tara!

  Acolo nu s-a studiat suficient, pentru ca de fapt se pare ca deasupra padurilor care au fost defrisate (evaporate), a explodat un meteorit care-a intrat in atmosfera, deci in straturile superioare atmosferice! A fost la fel ca la Tunguska, unde nici acolo nu s-a gasit epicentrul exploziei, nici dupa studii f elaborate! Bine, acolo macar ramasesera (ramaseseu) arborii culcati la pamant! La noi au zburat direct, deci atunci cand se va studia cazu’ in Ardeal, va trebui sa se tina cont ca e caz particular, pentru ca la noi pomii nu au fost culcati ci s-au evaporat direct!

  Faceti apel la oamenii de stiinta romani, sa studieze cazu’! Va rugam frumos!

  Vrem sa stim daca ne ataca extraterestrii pe noi romanii de au disparut padurile, sau ce s-a intamplat! ‘Traiti!

 3. ├Äntrun stat care este clamat ca fiind suveran ┼či independent, c├«nd de fapt suveranitatea ┼či independen┼úa sunt dovedite pu┼úin cam false de 25 de ani dup─â revolu┼úie, fiecare insitu┼úie se lupt─â pentru propria-i suveranitate ┼či independen┼ú─â de orice.
  -**ANAF: OUG 8/2015 publicat─â ├«n Monitorul Oficial pe 28 aprilie 2015. La articolul 13. Suma de bani egal─â cu de zece ori amenda aplicat─â se face venit la bugetul de stat, poate fi achitat─â la Casa de Economii si Consemna┼úiuni – C.E.C. – S.A. sau la unit─â┼úile Trezoreriei Statului ┼či NU SE RESTITUIE ├«n cazul ├«n care, la solicitarea operatorului economic, instan┼úa de judecat─â anuleaz─â procesul-verbal de constatare a contraven┼úiei. Acest act normativ a fost semnat de aproape to┼úi membrii Guvernului, inclusiv de ministrul de Justi┼úie, Robert Cazanciuc.**
  -DNA ┼či tot ce ┼úine de justi┼úie la fel ca prim─âriile- aceea┼či problem─â : nu r─âspund ├«n fa┼úa legii dac─â rezult─â o hot. Jud. Definitiv─â. ┼×i nu numai, cam toate institu┼úiile merg pe aceast─â linie ┼či o s─â ne trezim cu tot ce ├«nseamn─â patronat/privat s─â urmeze aceea┼či linie c─â se practic─â !Vezi societatea pe ac┼úiuni*clanul b─âsescu ┼či al┼úii* aceea┼či linie.
  Lucru bine făcut, GHINION e că trăim în România !!!

 4. Ar arata foarte bine asa, plus cele 7 mil de suturi in dos! Oricum numaratoarea a ajuns la 10, mai trebuie declarat KO!

Leave a Reply