În luna august, ~ 3.000.000 de telespectatori au urmărit cel puţin un minut din programele Antena 3, conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban.

tot-mai-multi-romani-sunt-alaturi-de-antena-3-273773

La nivelul întregii zile, Antena 3 a înregistrat o medie de 2,5 % rating şi 11,4% cotă de piaţă, şi o creştere a ratingului de 79% faţă de august 2013, fiind lider pe segmentul de ştiri şi pe locul al treilea în piaţă.

http://www.antena3.ro/economic/media/tot-mai-multi-romani-sunt-alaturi-de-antena-3-265378.html

În prime time, când la Antena 3 s-au urmărit emisiunile „La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor”, „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”, „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”, „În gura presei cu Mircea Badea”, dar şi „Dincolo de ştiri cu Cristina Ţopescu”, „Q&A cu Alessandra Stoicescu”, „Panorama cu Oana Stănciulescu”, „Punctul de întâlnire cu Radu Tudor” (în weekend), postul nostru de ştiri a obţinut o medie de 4,6% rating şi 11,3% share, având o audienţă dublă faţă de luna august a anului trecut.

Dimineaţa, intervalul 6-10, când Antena 3 a difuzat „Ştirile dimineţii cu Nadina Câmpean şi Marius Ioniţă”, dar şi Ştiri de weekend prezentate de Ela Crăciun, ratingul postului a crescut cu 30 de procente, faţă de aceeaşi luna a anului trecut.

În Day Time (10-16), intervalul programelor „Previziunile zilei cu Sabina Iosub”, „Se întâmplă în România cu Maria Coman”, Ştiri 12,  Ştiri 14, prezentate de Mihaela Bîrzilă, Laura Nureldin şi Lorena Burlacu, „Esenţial cu Alina Petrescu” (15:00), dar şi „News Magazine cu Andreea Stroe” şi „Ediţie de weekend cu Ioana Răduca şi Cătălina Porumbel” (în weekend), Antena 3 a înregistrat o creştere de 44%, faţă de august 2013.

De asemenea, în intervalul 16-19 (Access), când la Antena 3 au putut fi urmărite emisiunile „Esenţial cu Alina Petrescu”, „100 de minute cu Alessandra Stoicescu”, Ştiri 16, Ştiri 18, „Ediţie de weekend” (17:00) şi „Secvenţial cu Adrian Ursu”, audienţa Antena 3 a crescut cu 88 de procente.

În clasamentul celor mai urmărite emisiuni difuzate de posturile de ştiri, Antena 3 a condus detaşat prin numărul de poziţii ocupat, „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”, „Q&A cu Alessandra Stoicescu”, „Ediţie specială”, „În gura presei cu Mircea Badea” şi „Punctul de întâlnire cu Radu Tudor” alcătuind top 5 programe cu cel mai mare rating.

-273776

 

 

 

42 COMMENTS

 1. la mai mare! am vazut in presa “ailalta” cum toti se asteptau sa clacati, mai ales in urma sentintei lui voiculescu. si cum perfid, canaliesc si cu eliberari de frustrari comentau foarte multi din strafundurile invidiei si inferioritatii profesionale si uneori umane (pt o parte) in care i-ati pus de-a lungul timpului. pana si tolontan dojenea antena 3 desi nu era oportun si nici macar rational. multi au crezut ca sunteti pe cale sa va rasturnati si erau gata sa puna si ei umarul. continuati sa fiti cei mai buni! we are never gonna drop, we are never gonna stop!

 2. Mult succes! Sunteţi puţini, dar buni al naibii pentru dezvăluiri. Vedeţi ce se întîmplă cu libertatea presei-legea care mergea din gură-n-gură pentru aprobare, la…sfîntu aşteaptă. Au găsit metoda pentru a pune capac presei:,,lovesc direct la capul societăţii, la publicitatea contractată cu televiziunea, apoi închiderea inopinantă”, ei nu iau în considerare că populaţia susţine omul cînd e vorba de brutalitate, că toată lumea care vrea să muncească, care munceşte real, să aibă şi din ce trăi. Poporul e susţinătorul informaţiilor transmise, mai ales cînd informaţiile şi sursele sunt reale, funcţionează perfect colaborarea între A3 şi susţinători.

 3. V-am mai scris ca PDL-acii din PNL ma dispera. Acum, doamna Alina Gorghiu, invitata la emisiunea Subiectiv a inceput sa bata campii spunand ca Parlamentul nu lasa justitia sa functioneze. BASESCU IN CARNE SI OASE. Nu are rost sa vad PDL-aci la Antena 3. Ma mir ca va cresc audientele cand invitati astfel de persoane, care ne strica zilele si serile.

  • “Ma mir ca va cresc audientele cand invitati astfel de persoane, care ne strica zilele si serile.”

   Domnul Răzvan Dumitrescu a răspuns destul de recent, pe pagina de Facebook a emisiunii sale, la un mesaj similar cu al tău: nu Antena 3 le invită, ci partidele trimit astfel de “specimene” ca să vorbească în numele lor.

   Lămurit?

  • concurs de nesimtire la pnl pentru ocuparea functiei de purtator de cuvant. ieri pocora azi gorghiu. cine e mai nesimtit, cine exclude evidenta ala trebuie sa ocupe aceasta functie. si titul pleaca de la sef, nesimtitul pentru care ziua nationala a romaniei nu reprezinta nimic. ma refer la johannis sasul care nu depune, din pozitia de primar al unui oras romanesc, o coroana de ziua nationala! si mai exista tampiti care vor sa voteze cu acest retardat.

 4. Şi, hai să ne ,,rîdem” puţin. Udrea şi-a scos dinţii la plimbare, a făcut paradă cu dantura precum pisica dînd din cap cînd miorlăie sec, în gol, temătoare, căutînd mereu un umăr de sprijin pentru a o apăra. Dacă ar fi fost copilul meu, nu îl recunoşteam, din cauza comportamentului ei, mi-era ruşine să scot capul în lume cu aşa copil pervers, imoral!!! Privirea ei, divulgă arnjamentele pe care le va face pentru voturi, se uită la anumiţi indivizi cu bătaie lungă spre cetăţeni, parcă face selfi. Nu vor fi lucruri curate la alegeri, şi-o ia mai rău ca becali, cînd a fost păpat de mulţi bani pe voturi puţine în ţară. Cîştigul ei va fi minuscul şi limitat, în cîteva locuri, puţine.aşa văde eu

 5. Sunteti siguri de datele furnizate de kantar? Nu de alta dar in tara asta orice statistica sau sondaj se da pe criterii politice pornind de la INS si ajungand pana la cel mai obscur sondaj politic. Spre exemplu in 2013 o emisiune, singura de fapt in care se vorbea cu ceva mai putina perdea despre zecile de mii de manifestanti impotriva RMGC la realitatea a fost data de kantar cu 0 zero audienta de radeau si curcile de facaturile rmgc din media si politica!!! Poate va fac sa va simtiti invincibili ca sa va poata lua glasul cand va asteptati mai putin, ma refer aici inclusiv la tripleta ponta – ilie sarbu – ioan rus dupa alegeri!

 6. Cred ca “In gura presei” se afla pe un loc mai sus decat ar merita pentru ca are reluare a doua zi la 10-11 pe Antena 1 lucru care in mod evident il avantajeaza pe Badea in raport cu celelalte emisiuni.

 7. Ce legatura are Romania ca “stat artificial” in cazul Transilvaniei, cu Ukraina ? Ukraina si-a marit teritoriul prin anumite decizii ale URSS. Sudul Republicii Moldova este teritoriu Ukrainian, pentru ca cineva, pe timpul URSS-ului, s-a gandit sa “amestece” granitele sovietelor. Ce teritorii luate pe nedrept are Romania ? Transilvania ? Asta este parerea dumneavoastra ? Transilvania este teritoriu romanesc de cand este ea Transilvania. Ca vin niste tradatori de neam si urla ca Romania este un stat artificial, asta nu trebuie sa ne intunece gandirea.

 8. Albania si Kosovo n-au fost membri NATO cand Yugoslavia a fost atacata. Atunci NATO a incalcat dreptul international, cum spune si domnul Chirieac. Nimeni nu pune pret pe dreptul international, decat atunci cand se teme, cum este acum cu Rusia. NATO nu va ataca Rusia, decat daca va dori un razboi mondial nuclear. Adica praful si pulberea.

   • gresit. la tip s-a demonstrat si sau pedepsit o gramada de sefi croati, kosovari etc acuzati de crime impotriva umanitatii. teoria asta ca sarbii au facut orari nu mai tine. fiecare parte combatanta a facut lucruri regretabile dar vad ca se insista de catre unii a da vina numai pe sarbi impotriva tuturor evidentelor recunoscute de forurile internationale! si agresiunea nato a fost agresiune!!!

   • Trebuia sa plateasca cine a facut acele crime, nu sa i se ia teritoriul unui stat cu forta. Una este una si alta este alta. Iar albanezii care vindeau organe de soldati sarbi n-au savarsit crime impotriva umanitatii ? Sarbii aia n-aveau parinti, copii, neveste… Doar albanezii, nu ? Eu nu sustin extremismul musulman al albanezilor. Singurele atentate sinucigase sunt facute de musulmani si se foarte multi dintre ei se fac vinovati de crime impotriva umanitatii si nu plateste niciunul. Niciun teritoriu musulman n-a fost anexat pentru ca unii au facut crime impotriva umanitatii. Doar teritorii crestine.

 9. Radu, mă gîndesc, că Dana are dreptate cu mutarea Johanis-Băsescu după modelul anterior Stolojan-Băsescu- manipulare,lacrimi false, scop atins, Aruncînd-o pe Udrea în primul plan, ca să acopere ascensiunea lui băse dar şi logica oricărui roman să fie limitată prin inducere în eroare. Voturi en-gros prin orice metodă, fie şi prin,,hoţii strigă hoţii”(cam ţine bine la manipulare pentru naivi). Se pare că toţi lucrează la curăţarea şi limpezirea căii libere de acces la Cotroceni şi Victoria. Mulţi din ţară nu-l vor pe Rus ca premier, cred că vă mai amintiţi ce ne-a făcut(ne-a lăsat baltă după alegeri privind listele de alegători aberante, nu că acum ar fi reale). Inedită este problema listelor, de ce spun asta, pentru că proprietarul cu familia care are două sau mai multe proprietăţi pe diferite străzi sau în alte oraşe, este înscris în toate listele pe fiecare stradă sau oraş, deşi, are doar un domiciliu stabil pe Cartea de Identitate(în loc de votul unei familii pe o listă, sunt mai multe liste cu aceeaşi familie înscrise la vot, nu e normal asemenea aberaţii reale). Nimeni nu este tras la răspundere pentru aceste ilegalităţi!!!

 10. Concluzie: Ionuț Anghel, ucis de câini cu stăpân

  Concluziile raportului oficial al investigațiilor privind moartea lui Ionuț Anghel, copilul de patru ani ucis de câini în apropierea unui parc din Sectorul 2 al Capitalei.
  Potrivit raportului, câinii care l-au ucis pe Ionuț erau câini de pază aparținând companiei S.C. Tei Rezidențial S.R.L. București. Conform rechizitoriului Procuraturii, cele două entități considerate responsabile pentru uciderea lui Ionuț sunt Administrația Domeniului Public Sector 2 Bucureşti și S.C. Tei Rezidențial S.R.L. Bucureşti.
  De asemenea, s-a stabilit că nu era împrejmuită corespunzător curtea societății și nu au fost îndeplinite obligaţiile ce decurg din legislaţia referitoare la deţinerea de câini, inclusiv a celor periculoşi sau agresivi.
  Mai mult, documentul Procuraturii subliniază faptul că ”în ciuda faptului că o parte din câinii care au fost capturaţi pe terenul situat pe str. Tuzla nr. 50 erau din 2009 în evidenţele Centrului Teritorial Veterinar Sector 2 din cadrul Consiliului local sector 2 Bucureşti, fiind sterilizaţi, crotaliaţi şi fiindu-le implantat microcip de identificare, aceştia nu erau, în septembrie 2013, câini fără stăpân. Deţinătorul lor era inculpata S.C. Tei Rezidențial S.R.L. Bucureşti”.
  ww.dcnews.ro

 11. cu toata cresterea inregistrata de audientele antenei 3 poti sa te intrebi de ce an de an emisiunea danei grecu scade in top. poate si din cauza modukui in care isi indeplineste rolul simpatizanta autodeclarata liberala dana grecu? certurile din aproape fiecare emisiune cu invitatii, modul in care incearca sa-i ridiculizeze nu contribuie la scadere?a fi incisiv in emisiune, a incerca sa scoti de la invitati lucrurile pe care le doresti nu inseamna a i jigni mereu. chestie de educatie.

 12. Văd că Dan Diaconescu a primit spaţiu de emisie la România tv, de la ora zero la ora şase. La un moment dat, chiar aducea aminte de măsura luată de Mihai Gâdea de a prelungi emisiunea Antenei 3. Acum vreo două seri a avut un invitat-beton: Mihai Antonescu. Acesta a fost singurul invitat care m-a făcut să stau treaz până aproape de ora cinci şi să mă duc cu ochii cârpiţi de somn la serviciu. Omul susţinea, nici mai mult, nici mai puţin, că Dinu Patriciu şi-ar fi înscenat moartea, el, de fapt, fiind bine-mersi, huzurind pe coclauri exotice, după ce a furat de-a rupt, avându-i ca parteneri de “afaceri” pe nu mai puţin escrocii Sorin Roşca Stănescu şi Petre Roman, căpuşele “marelui” liberal. Tare sunt curios ce ecouri vor stârni afirmaţiile, mai mult decât acuzatoare şi grave, ale invitatului otevist. La un moment dat, chiar spunea despre o sumă enormă la acea vreme (1,5 mil. dolari)pe care i-ar fi dat-o Ion Cristoiu în 1994, pentru nişte documente incriminatoare la adresa escrocului Patriciu. Ba ardeiul umplut-deci, care pronunţă “Tasc” numele lui Donald Tusk, i-ar fi sugerat să scrie el (Antonescu) ancheta, spunând că e înconjurat de nulităţi, cum ar fi Dan Andronic. Se părea a fi un personaj foarte bine documentat, chiar umblat prin cercurile mafioţilor autohtoni cu pretenţii de oameni de afaceri şi politicieni de excepţie. Nu ştiu ce motive aş avea să nu-i dau crezare, mai ales că eu de ani de zile scriu despre Petre Roman ca fiind primul vinovat pentru distrugerea economiei României. Lacrimile de crocodil – Dundee nu m-au impresionat, dimpotrivă. Un cameleon imbuibat şi arogant, ca de altfel şi amicul său “antibăsescu”, S.R.S.. P’ăştia nu-i vede nimeni să le ia la puricat averea?!

 13. Cam 80% eroare la răspunsuri, sau, spun exact ce le convine să dea bine, să iasă ei bine la imagine şi procente : http://www.antena3.ro/romania/romanii-considera-ca-atacarea-unei-decizii-judecatoresti-este-pierdere-de-vreme-si-de-bani-265433.html,
  1.avocati s-au invatat la bani multi fără chitanţe tăiate, plătiţi fiind, niciunul nu te ajută să faci dreptate,
  2.hotărîrile judecătoreşti vin după multe E-mailuri trimise şi telefoane de milogeală pentru motivarea hotărîrii judecătoreşti, peste 2 luni de zile încît nu mai poţi face nimic,
  3.legislaţia este oribilă, este făcută în avantajul excrocilor, în avantajul celor care fabrică acte,
  4.judecătorii, deşi nu te cunosc, te bagă în reţeaua celor de rea credinţă şi dă dreptate excrocilor obligîndu-te să renunţi la drepturi
  În concluzie, legea este făcută intenţionat pro-denigrare, pro-hoţi, pro-excroci, pro-fabricanţii de acte prin notari şi judecătorii, pro-bătaie de joc la adresa unei mari părţi a societăţii. Neacşu (plîngăreţul hărţuit din focşani-vrancea unde se fac de toate pe bandă rulantă-notar-medic-judecător, nu acolo s-a flotantat fetiţa specialista?)sau cei care au lucrat în zona de sus a legii ştiu exact ce spun(cloaca de fabricare a actelor le aparţine-după plecarea din funcţiile înalte), dacă se vrea, se descoperă minunile funcţiilor înalte..lăudate cu brio prin orice carie…

 14. cel putin pe tronsonul orar al serii, A3 e principala optiune personala; sa vedem cate din flasnetele media basiste vor crapa dupa alegeri, ma refer la labe1, gigi24tv, crimatv a lu burci, irealitatea basista a lui gusa, prostv etc etc ca sunt multe trambitele basiste fara sa mai amintesc si de fituicile tiparite ce au monopolizat piata presei scrise.
  P.S sunt multe momente cand sunt erori la postari sau cade siteul, probabil sunteti atacat de ciumpalacii basisti

  • Măi “brebenel”/care-l pupă-n cur pe el, chiar nu mai există posturi de televiziune înafara Antenelor?! Şi eu urmăresc aceste posturi, dar să nu dăm cu barda. B1tv, într-adevăr, este un post de rahat cu toţi aplaudacii băsişti. Pentru ei nimic în ţara asta nu e în regulă dacă nu vine din partea escrocului de la Cotroceni. Toate “măsurile” luate de el au scos ţara din criză. Pe măsură ce tăia salariile şi sporurile unora, gaşca aparţinătoare se umplea de jdemii de euroi. Pentru ăştia nu mai era criză, decât pentru d’alde mine, un bugetar, cu 9.000 lei. Şi, aşa a “văzut” Băsescu: cu d’alde mine a scos ţara din criză. Un criminal ce trebuie împuşcat fără doar şi poate. Poate-i vine de hac clanul Bercea Mondial. E greu de crezut să scape de ţigani, dacă ăştia-şi pun în cap să-i ia gâtu’. Încearcă să urmăreşti şi PROTV, fiindcă este un post foarte bun. Şi REALITATEA a fost bun, până n-a cotit-o, după metoda “Guşă”, cel care a trădat tot ce a apreciat la un moment dat. Sunt curios ce mai sloboade pe gaura gurii Lavinia Şandru. Numirea soţului muistei brunete în fruntea Ministerului Bugetului, consider a fi fost o mişcare strategică excelentă a premierului Ponta, care i-a puso’n mână matechiorului. S-ar putea să fie şi vreo înţelegere şmecherească, tipică politicii româneşti. Vom vedea cu ochii lu’ Băsescu. Nu trebuie să dăm cu barda, fiindcă şi la celelalte posturi de televiziune sunt mulţi profesionişti adevăraţi, nu numai la Antene.

Leave a Reply