Antena 3 îl acționează în instanță pe vicepresedintele PSD Adrian Țuțuianu pentru declarații defăimătoare.

„Toate afirmațiile făcute de domnul Adrian Țuțuianu la adresa postului nostru de televiziune, a fondatorului trustului și a celorlalte persoane la care se face referire sunt complet false. Întrucât declarațiile sunt complet denigratoare și nu au niciun fundament real, postul nostru de televiziune a luat decizia de a-l acționa în instanță pe domnul Adrian Țuțuianu și îi vom cere despăgubiri de 2 milioane de euro.

Totodată, Antena 3 condamnă ferm propagarea unor astfel de informații mincinoase fără o minimă verificare în prealabil a veridicității afirmațiilor făcute de persoana în cauză.

8 COMMENTS

    • 1. dl Tutuianu nu a facut aceste declaratii in spatiul public, a facut declaratile intr-o sedinta de partid.
      2. daca inregistrarea prezentata de dl Ciutacu nu este autentica?

  1. Dati degeaba in judecata. Omul a spus ce stia la o barfa de partid. Ca cineva l-a inregistrat si a facut public, aia e partea a doua. Nu e el de vina ca ramas Antena 3 cu onoarea nereparata.

  2. Cam greu sa probezi ceva de pe o inregistrare a altcuiva care posibil (nu neaparat probabil) a inregistrat un om care nu facea declaratii publice (deci nu defaima) faima, cum ii spune si numele, are treaba cu publicul nu cu privatul. O actiune de PR si atat. De-aia si toti politrucii o reposteaza de parca a ouat Antena 3 o margica. E doar ca sa dai bine ls bizoni ca esti echidistant si ca dai in judecata un psd-ist deci n-ai treaba cu politicul bla bla

  3. Din moment ce totul se rezolva, in România, in registrul penal, e bine sa respectam regula jocului; chiar dacă A3 nu va avea câștig de cauza, nivelul de mârlănie al “comunicatorilor”de partid va scădea, cel puțin in platourile acestei televiziuni, odata cu amenințarea eventualelor procese pentru defăimare intentate de gazde. Ipocrizia, desigur, nu va putea fi combătută așa ca vom avea parte in continuare de discursuri insultătoare pentru inteligenta de tipul celor livrate de Gorghiu, Prisca și Ardelean dar hey, nu putem avea chiar tot ce ne dorim in viața, prăjitura in cămara și-n burta totodata, cum ar zice partenerul strategic (traducere libera:have the cake and eat it too). Deci ura și la Tribunal, birjar!

Leave a Reply