Va informam ieri ca pe timpul discursului presedintelui Iohannis de marti din Parlament si al dezbaterii ulterioare, Antena 3 a fost lider de piata.
Adica numarul 1 in topul televiziunilor din Romania, atat cele de stiri cat si cele generaliste.
Situatia s-a repetat si ieri.
Pe timpul dezbaterii motiunii de cenzura PNL-USR-PMP impotriva guvernului PSD-ALDE, Antena 3 a fost din nou lider de piata.
Voua, telespectatorilor, va multumim.
Celor care vor sa ne boicoteze sau instiga la eliminarea publicitatii, le dorim sanatate.
Vanzarile se fac in functie de audienta.
Restul e tacere…

22 COMMENTS

  • bilantul se face pe 30 de zile, nu pe o saptamana. cine nu stie abc-ul afla ca pe primele 2 luni din an nu sunt stabilite strategiile si bugetele de publicitate. iar sporturi nu prea sant in fiecare an, la inceput

     • Tabelul prezentat in linkul din primul comentariu arata clar o scadere doar in cazul Romania TV si Antena 3.
      Celelalte televiziuni nu au aceasta problema, iar dumneavoastra considerati ca tine de starea generala a pietei.
      Explicatia dumneavoastra nu explica modul cum starea pietei afecteaza diferit televiziunile.

 1. ATENTIE! URGENT!

  REFERENDUM PE BLOG!

  Intrebare: ROMANI, SUNTETI DE ACORD CU ANULAREA IMUNITATII PRESEDINTELUI, INDIFERENT CINE AR FI EL?

  P.S. Intrebarea este adresata inclusiv basistilor opariti care se zvarcolesc in chinuri.

  Va multumesc anticipat pentru raspunsurile competente!

 2. Haideți să crenvușterim 😀
  Crenvuști de pui :
  Ingrediente :
  15% slănină de porc , glutem , 45% apă , 25% carne porc , 15% carne pui , gumă nu știu ce … Poate conține urmă de margarină și poate conține urmă de alune 😀
  Nu mă credeți ? Citiți prospectul , cu o lupă desigur dar merită

 3. Felicitari ANT3 .
  Domnule Tudor, am inteles ca ieri membri Academiei Romane au adresat o scrisoare deschisa catre poporul Romaniei si institutiile acesteia. N-ar fi rau s-o publicati sa cunoastem cu totii ce gandesc si spun mintile luminate ale acestei institutii care apara si slujeste Identitatea Nationala.

 4. Nu plangeti la antena. Primaria generala isi va cumpara spatiu publicitar la voi, firea e mult mai prezenta la voi decat la primarie.

   • A vrut sa scrie “lasa-ti-va-ti”… E de la tastatura, uneori imi mai scapa si mie…

    P.S. Neuronul?!

    • Ortografia e buna?! – “…pacat ca nu lasă-ți pe altii sa o faca…”??!

     Poate ai vrut sa spui caligrafia…

     P.S. Lăsa-mi-aș creierul la uscat pe sârma de rufe, ca să zic asa! Bafta. Sal

 5. Poate citiți și motivarea ICCJ în ceea ce privește condamnarea idolului A3 Dragnea. Făcea liste în timpul votului cu oamenii care nu veniseră la vot și își punea slugile sa se duca acasă la ei și sa-i bage în sectiile de votare. Mare om, mare caracter.

  • De aceea trebuie sa ne reorientam legislatia spre cea democratica din SUA, spre exempu. Daca acolo e legal sa faci campanie in ziua votului aici de ce sa fie interzis, asta cu interzicerea si cenzura actelor democratice mie imi suna a sovietism infect, nu-i asa?

   • Bai nene nu este vorba de campanie ci Dragnea, prin interpuși, se folosea de datele personale ale celor care nu votau, fără voia acestora și punea câte o sluga de la PSD și PNL sa-I bata omului la ușă și sa-l determine sa vina la vot. Citiți măcar SMS – urile trimise de simpaticul ăsta cu mustață.

   • Este horararea definitiva si motivarea instantei berbecule…ce are Macovei cu asta? Trebuie sa te faci de ras all the time?

 6. Intr-un articol al Dlui I. Cristoiu din 10.febr, 2016, “Cu sprijinul neprecupetit a lui Liviu Dragnea, operatiunea spargerea PSD continua cu succes.”

  Ion Cristoiu enumara in niste puncte acest plan si modul cum s-a facut.
  la punctul 7 : “Posturile Romania TV si Antena 3 posturi care traiesc din reclame si nu din finantarile pe sub masa ale SRI precum Realitatea TV si Digi , au primit noi lovituri din partea multi nationalelor care si-au retras reclamele”

  De ce nu ne spune Antena 3 cine si-au restras reclamele, sa le facem si noi o campanie de boicotare celor care si-au retras reclamele plus sa nu cumparam produsele lor?

  Uite eu vreau petitii online de boicotare acestora.
  de ex.. si cei care protesteaza la Cotroceni pot fi avizati sa nu mai cumpere NICIUN produs marca aceste companii care si-au retras reclamele. Sunt f. convinsa ca TOTI vor fi incantati sa le dea PAS astora.

  Nu? asa se raspunde unor astfel de atitudini absolut jegoase.

 7. Restul nu e tăcere, din păcate. Pe FB e o imensa gălăgie cu interzicerea posturilor “manipulatoare” printre care aveți cinstea sa figurați. Personal, am avertizat câțiva inși ca nu tolerez cenzura de nici un fel, mi-a ajuns cea de dinainte de 89, si nu tolerez nici sa mi se ordone ce sa gândesc si, câteva zile, s-au potolit cu chemările la luptă. In schimb, am observat ca filmulețele date de BBC, Al Jazeera, France 24, toate pe același format: mulțime veselă, luminițe, floricele, copii fluturând stegulețe,pe fundal muzical “empatic” nu cuprind nici unul din spectacolele de guignol (politicieni in zeghe, capete de politicieni înfipte in țepe, pancarte cu inscripții obscene) apărute in presa română, si, daca scapă vreo inscripție mai jenanta, aceea nu e tradusă. Nu cred ca manipularea e doar opera Ziariștilor străini, după cum ii știu eu-si-i știu bine de cand trăiesc “afară”-aceștia s-ar repezi pe spectacolele cele mai “crude” 100%; presupun, deci, ca e vorba de corespondenti locali care, deja, confecționează legenda Pieței Victoriei, mai ales ca Johannis lipsește cu desăvârșire din toate montajele si asta-i primul lucru care rupe “farmecul” , cand ma obosesc sa povestesc apariția “masculului Alfa” al politicii romanești (iertare, enormitatea asta aparține sociologului Bulai) la primul protest. Din fericire m-am dotat cu fotografiile doveditoare, luate de pe DCNews, altminteri nu m-ar fi crezut nici un amic francez, italian, german, etc.ca nu sufăr “cu capul”–un presedinte in funcție care protestează in strada împotriva guvernului proaspăt investit chiar de d-sa, asa ceva nu se poate pricepe dincolo de granița Sibiului. Deci, nu-i chiar asa de mare “victoria”, nici ca “Piata”, nici ca masculinitate, pentru eroul de la Cotroceni-un sef de comunicații inteligent la PSD ar putea face minuni doar punând cap la cap ce-au tăiat ceilalți la montaj. Oare Plesoianu ce face? Era destul de amuzant anul trecut, la concurs.

Leave a Reply