Home Articole Antena 3 pentru Timeea

Antena 3 pentru Timeea

2097
9

Camelia si Mariuca, doua fiinte superbe salvate de Dumnezeu cu ajutorul Antena 3 si implicarea personala a lui Mihai Gadea. Speram ca si Timeea Asanache (15 ani) sa fie salvata. Cu un singur sms : 8848.

image

9 COMMENTS

 1. Camelia și Mariuca sunt mila lui Dumnezeu față de toți cei care încă mai au suflet pe lumea și în țara asta. Cu puțin de la mai mulți se poate contribui omeneste la minunile pe care ni le dăruiește Dumnezeu!

 2. Nu-i asa ca ne poti arata cat ai donat TU ? Hai fa un efort mic si arata-ne macar 1% din salariu, deci vreo 50 de euro
  Sau poate ai o jena, filantropule

  • Ce japiță ești, ce jegos ești, știi tu, știi pe dracu! TU pari a fi un puiuț de băsist, murdar la gură de băsism!

 3. Din categoria: eroi am fost, eroi suntem încă(scursuri ce ne conduc veniturile tuturor spre buzunarele lor prin lege), este vorba despre Legea Asigurărilor Obligatorii 10-20 de euro annual pentru catastrophe natural: cutremure, inundaţii şi nu mai ştiu ce: http://www.antena3.ro/romania/raspunsul-halucinant-al-asiguratorilor-pentru-romanii-ale-caror-case-au-fost-afectate-de-seism-va-276646.html, făcută de PDL-işti şi băse care urla în gura mare!!! Ce să vezi, nimeni nu recunoaşte această lege direct, indirect îţi pune beţe-n roate pentru a te împedica să beneficiezi de lege!!!(poate banii din asigurări au akuns direct în buzunarele politice şi asiguratorii nu pot spune o vorbă)!!! Dar suntem obligaţi să ne asigurăm casele fără niciun drept: de asigurare, de proprietate,şi tot aşa!!! După modelul copy-paste: comnism în zbor planul cincinalu-n 4 ani şi jumătate , ce e al meu e doar al meu şi ce e al tău este şi al meu, legea 18 imbogăţirea peste noape fără justificare cu success şi în complicitate(vezi ANI care caută infractorii printer cei amărîţi real), vezi mizeria/jicnirile şi manipulările non-stop pe micile ecrane chiar dacă murdăresc imaginea respectivelor instituţii, şi nu numai!!!
  …şi acum să zîmbim, da? Ce legătură este între soare şi site A3 ştiri live? Ambele surse sunt ascunse, ambele surse sunt întrerupte, ambele surse nu pot fi urmărite live, dar au în comun aşteptarea şi bucuria apariţiei…

 4. Am trimis. Azi e prima zi in care se vede stralucirea soarelui, dupa aproape o luna de zile mohorate. Sa dea Dumnezeu sa fie un semn bun pentru Timeea si pentru romani.

 5. dc news:Șefa autorității fiscale din Ungaria l-a dat în judecată pe însărcinatul american cu afaceri Guvernul Ungariei cere Executivului SUA să ridice imunitatea diplomatică a însărcinatului cu afaceri, Andre Goodfriend, pentru ca americanul să dovedească în instanță acuzațiile de corupție aduse oficialilor unguri. Orban i-a cerut șefului ambasadei SUA “să nu se ascundă în spatele imunității diplomatice”. oare romania de ce nu procedeaza asa atunci cand reprezentatnti sua mint efectiv lansand acuzatii neprobate? oare ne e atat de frica de reprezentantii marelui licurici, nu mai avem un pic de demnitate in noi inghitind toate rahaturile acestora? ex: unde sunt alea 2 milioane de voturi fraudate la referendum dupa cum mintea ordinar un reprezentant al departamentului de stat american?

 6. S-a facut vreun demers la guvernul Romaniei sau Casa de aisgurari, pentru ca este datoria statului Roman in primul rand sa salveze viata acestui copil iar tovarasul duta nu mai este presedinte la CAS?

  Nu inteleg de ce nu se sare la gatul guvernului care trebuie sa asigure tratamentul si interventiile chirurgicale concomitent cu aceasta cheta.

  Regimul basescu nu mai este la puterea sanatatii si cu toae astea tot la nivel de cheta pentru salvarea vietilor suntem, adica se fura la fel ca pe vremea guvernelor basiste. Bani pentru furturi gaseste guvernul IMEDIAT, bani pentru salvarea copiilor in schimb s-au terminat!

 7. prestatia lui bogdan chireac de aseara la rtv a fost penibila. modul in care il apara pe cocos-la fel ca pe udrea- ascunde multe lucruri. sa pui totul numai pe o prietenie de peste 3o de ani, pe vizitele dese la hotelul cocosului sau pe afacerile dubioase ale chireacului din care a fost inchis srs sunt multe intrebari legate de acest dubios chireac

Leave a Reply