Antena 3 anunta tensiuni intre partenerii de coalitie PSD si ALDE.

Saptamana trecuta, un invitat al emisiunii Punctul de intalnire, lider cunoscut ALDE, imi spunea ca “PSD se poarta incorect. Nu suntem consultati in decizii majore, se iau hotarari in Guvern fara ca noi sa stim, de cele mai multe ori suntem pusi in fata faptului implinit la Palatul Victoria sau la Parlament. Sunt mai multe exemple, iar unul dintre ele se refera la modificarea legii Curtii de Conturi, facuta de PSD pe blat pentru a concentra toata puterea in mina presedintelui institutiei, lasand fara puteri efective restul conducerii. Unde mai pui ca cel pus de Liviu Dragnea in frunte CC este un personaj cu zero experienta in domeniu. Si exemplele pot continua. Cu acest comportament, PSD poate avea surprize majore cat de curand daca nu-si modifica atitudinea fata de ALDE, daca nu ne consulta si nu luam decizii comune”.

 

 

7 COMMENTS

  1. Ce spuneti domnule Tudor despre articolul din New York Times referitor la situatia din Romania, interviu luat LCK, despre mitingul pesede etc

  2. Ce cauta Lazaroiu(Slugoiul lui Basescu) sa se victrimizeze la televiziunea lui Voiculescu. El fiind in afara Legii, in afara mandatului. Toate astea se vor repara cumva intr-un viitor, nu poti sa-i lasi sa vfaca legea de capul lor dupa care sa fuga pe sticla sa se dea victime.

  3. Eu cred că de fapt s-au luat de la altceva: nu mai știau pe ce filiera a fost angajat idiotul care a pus invers steagul Estoniei. Vai de noi

  4. Acum mai mult ca niciodata psd-alde trebuie sa tina aproape si sa lase toate frecusurile si smecheriile ieftine deoparte.

  5. Jafuri si rasuri in toata politica si numitii politic in functii in romanica! Clanuri si clanuri,toti subnutriti in exprimare si scolire!

Leave a Reply