9 COMMENTS

 1. Bun, e bine ca asta este mesajul oficial, sa nu mai profite toti mascaricii sa spuna ca ne trateaza ca pe niste subordonati in tara noastra. Si noi spunem la fel, legea sa fie respectata de toti. Dar ce ne facem ca ea e respectata de PSD si ALDE doar acolo unde le convine?

  • Mesajul a fost clar: lupta anicoruptie trebuie sa continue, Romania nu va fi singura in lupta aceasta si este nevoie de lider: Laura Codruta Kovesi!

 2. Problema nu e de respectare a deciziei. Iohannis o va respecta pana la urma.
  Problema e ca trebe plasata Kovesi intr-un loc inamovibil. De aici vine taraganarea…

  Ce sa mai zic acum… Inalta Poarta, Colonie, Statul de Drept. E evident. E nevoie de Inalta Poarta sa incline balanta.

 3. Ar fi mare pacat…Presedintele Romaniei ales prin vot direct cu peste 6.5 milioane de romani sa fie condus de un ministru impus politic fara nici macar sa fi participat la alegeri.

  • O tampenie mai mare , nu cred ca erai in stare sa scrii aici! Adica actualul ministru nu e bun pentru ca nu este politician, nu face parte din nici un partid? Tu te vezi ce tampenii scrii?Dar pana acum cine desemna ministrul Justitiei? Du-te si te informeaza, sa nu te mai faci de rahat pe aici!

  • Presedintele, indiferent de numarul de voturi cu care a fost ales, trebuie sa respecte Constitutia tarii. Refuzand sa semneze revocarea lui Kovesi si interpretand Constitutia in mod gresit, presedintele a creat un conflict constitutional pe care ministrul justitiei l-a sesizat Curtii Constitutionale. Curtea a solutionat conflictul iar solutia Curtii este general obligatorie. Simplu.

 4. Vad a nu le mai tine cu manipularea si minciunile si se lasa pahubasi?! Normal,daca si-au atins scopurile!

 5. Sa nu uitam totuși de porecla dlui. Goana. Lupta împotriva corupției trebuie sa continue cu o forță dublata.

 6. pai mi se pare ca a iesit fix invers (cel putin in public, ce i-o zice in privat lui Klaus Merkel e alta chestie)
  Geoana, “cel mai”…

Leave a Reply