Simona Dzitac, soția profesorului despre care s-a zvonit că ar fi murit în urma primei doze împotriva vaccinului anti-coronavirus, a reacţionat pe Facebook, dezvăluind că decesul a fost cauzat de o boală de inimă cu care se lupta de mai mulţi ani, scrie antena3.ro

”Dragi prieteni,

Au aparut în cursul zilei de astăzi tot felul de știri false în presă și televiziune privind decesul soțului meu, Dzitac Ioan! Fac precizarea că aceste știri care leagă decesul soțului meu de vaccinul anti-COVID de la Pfizer SUNT FALSE! Soțul meu a fost bolnav de inimă de mulți ani și acesta a fost motivul pentru care a decedat! Vă rog să nu luați în seamă știrile false care apar în diverse surse!

Iar, celor care difuzează astfel de informații, vă rog să lăsați familia să-și plângă necazul și nu mai inventați tot felul de informații care să inducă lumea în eroare! Sunteți penibili!

Și…ca o completare…și eu ma vaccinez!”, a scris Simona Dzitac pe o rețea socială.

Ioan Dzitac a primit doza în data de 21 ianuarie. El a popularizat momentul pe o reţea socială.

 

1 COMMENT

  1. Nu are nicio legatura acest diagnostic cu coro sau vaccin, o spun din propria experienta, exclus vaccinurile! Omul nu a avut tratament eficient si nicio viata linistita la locul de munca! Am avut preinfarct si precomotie cerebrala(cum naiba se mai numesc), am renuntat la orice tratament(sfaturi de la medicii geniali) si am inceput in forta sa: mananc sanatos, sa rad zilnic din nimic, sa nu mai bag in seama teroarea celor nemultumiti, plimbari dese, sport, muzica linistitoare alternativ cu cea vioaie si am depasit cu brio totul! De cativa ani am mai primit alte sfaturi din strainezia(halvetica), sa evit tratamentele orale si injectabile, ceea ce deja faceam! Sa golosesc ceaiuri, spray, apa de gura si tot ce se elimina usor din organism. Ultimul sfat cu vacvinurile(vrei sa te expui…hotarasti singur daca si cat vrei sa mai traiesti). Atentie, nu e lauda, este realitate!

Leave a Reply