Anticiparea rezultatelor arata ca va fi o seara cutremuratoare din punct de vedere politic.
Incepand de azi de la ora 21,00 se vor schimba multe, iar presiunile vor fi uriase.
Nici un partid nu scapa de evaluarea de mai sus.

6 COMMENTS

  1. … si nu intelegi nimic, ditamai partidul de guvernamant, cand un rezultat ca cel de la referendumul familiei trebuia sa te puna in garda, ca incep sa-ti bata clopotele, atunci poti insista, in cazul nostru, doar pana astazi, 26 mai 2019, ca din DOUAZECI DOUAZECI, la revedere 100%.Cand ai un Dragnea, un Nicolicea, un Codrin, o Dancila si alti competenti in fata, cand defilezi cu asemenea minunatii ale politicii dambovitene, ti-a sunat ceasul.Iaca acusica le va suna ceasul multora la ora 21:00.Pacat de acei PSD-isti care sunt oameni de treaba si inteligenti, ca nu toti PSD-isti sunt Danut Andrusca sau Dancila!Sa ne ajute Dumnezeu!

  2. PNL – USR+ – PRO ROMANIA top 3 ,ordinea clasamentului o aflam maine ! Cum zice Dancila :”fi un bun român nu înseamnă un bun european”

  3. PSD ul prin deciziile negandite a creat cel mai mare sentiment de ura si dezbinare intre neamuri, rude, vecini. La sate, comune, orasele, orase a marit nelimitat salariile (3000-6000ron) la aparatul administrativ local incat fochistul, soferul si doamna de la curatenie au salarii mai mari decat un ofiter si salariu egal sau mai mare decat un medic de familie. Toti lucratorii din primarii sunt doar neamuri, rude, plile. Ceilalti care nu au acest privilegiu sa lucreze la primaria din sat au salarii de nimic (800-1400ron) pe la cine stie ce magazine si confectii. Pai cum sa mai voteze un psd-ist psd-ul? Adica ala care isi rupe mainile la munca grea, continua si prost platita are salariu de mizerie si ala care plimba cafelele in primarii ia 6000ron. Pai toti psd-isti ne-lucratori in primarie au votat altceva decat psd. Punct

  4. Ginerica a primit ce a meritat dupa ce i-a tinut spatele lui Dragnea atata timp si s-a facut pres in fata lui.

Leave a Reply