8 COMMENTS

 1. Hoiturile pesediste iar si-au batut joc de diaspora. De ce antena3 nu arată secțiile de votare din diaspora?

 2. A făcut-o de rahat pe Dăncila și și-a bătut joc de proprii votanți? Le-a zis tuturor să facă la stânga și el a luat-o la dreapta….?

 3. Cred ca in seara asta la 21, in mod indirect, la televiziuni se va face un referendum cu o singura intrebare si un singur respondent: “Dle Dragnea, sunteti gata sa mergeti la puscarie?”

 4. Pieleanu= vechii si noii securisti care conduc dintotdeauna Ro

  Asa zisele rezultate ale exit pollului vor trebui sa iasa din urne, NU din noua Sufragerie a Securitatii (Pieleanu).

  Securitatea s-a gandit sa multumeasca sefii UE.

  Au fost despuiate cumva voturile deja?! Nu! lasati-ne cu pieleanu, ca tot ce face este sa manipuleze. Acum vor face presiuni ca realitatea sa se conformeze cu planul SRI.

 5. Parerea unui contribuabil :dragnea daca facea un pas in spate, castiga.
  Psd nu stie sa comunice.
  Nu a stiut sa informeze cetatenii ca una dintre intrebarile referendumului incalca Constitutia. Oamenii au votat o prevedere nelegala .
  Un partid de buzunar a reusit sa obtina mai mult decat a visat, comunicand.Si investind multi bani.Ii intreaba cineva de unde ii au ?
  La prezidentiale solutia nu e Firea.

 6. DNA are influente politice, ICCJ are influente politice, credeti ca SRI si STS nu are influente politice? De ce credeti ca au inteligenta? Pentru a manipula anumite actiuni de o forma discreta.
  Alegerile de dupa 2004 au fost TOATE anormale si surprinzatoare. Inainte sondajele erau aproape similare cu rezultatele finale. Rusii folosesc serviciile secrete in alegeri, americanii folosesc serviciile secrete in alegeri (in alte tari).

  Sunt sigur 1000% ca exista o interventie a serviciilor secrete pentru a manipula rezultatul alegerilor. Ar fi interesant sa iasa la iveala in ce mod se pot fura procente, cum se pot manipula rezultate electorale, etc.

 7. Vedeti vre-o deosebire intre “nimicul” nostru si faimosul Al. Capone? Aceleasi metode. Acelasi mod de a calca peste cadavre – priteni sau dusmani. Unii spun ca infractiunea din dosarul “bombonica” ar fi minore in raport cu restul activitatii lui infractionale. Poate ca asa e. Dar si mentorul lui invocat mai sus a patit la fel. Dar sunt surprins de ce unii o vad pe Veorica ca o posibila varianta de inlocuire? Doar ca-i inculta, agramata, docila si cu capul in nori? Ca-i suparata pe presedinte o inteleg. Chiar daca nu avea ce cauta la Sibiu, putea totusi so invite. Ce mare paguba daca venea si ea cu un ceaun de floricele, le aducea musafirilor si cateva cornete de seminte prajite. Le mai spunea si ea cateva vorbe sa-i faca sa rada o luna. Dar ce ma intriga cel mai mult este afirmatia dupa vot. “Nu am votat referendumul pentru ca este impotriva guvernului” Cum adica, guvernul Ramaniei militeaza pentru propasirea coruptiei? Pentru protejarea infractorilor ? Pentru bagarea pumnului in gura milioanelor de votanti la referedum? Cred ca pe langa toate prostiile spuse si facute pana acum, pentru aceste afirmatii trebuie sa dispara urgent nu numai din guvern dar si din politica si viata publica.
  FOAIE VERDE DE BOSTAN , HAI CU DRAC-NEA LA BULAN.

Leave a Reply