4 COMMENTS

 1. Tabloul este acelasi,psd mutatii pe ici pe colo,ponta ca geoana cu pepenii de dabuleni,fara nelinistiri,alde acumuleaza teren incet dar sigur,in schimb ceilalti se bat pe unica fasie Transilvania,cateva judete in care sa incapa usr,pnl,ciolos,umflat desi de abia si-a gasit partidul, cu votantii masivi udmr,procentele fiind aceleasi,minime!Nimic nou sub soare!

 2. Domnule Tudor, despre MANIPULAREA PRIN SONDAJE s-au scris zeci, daca nu sute de carti si studii stiintifice. Cu siguranta, toate astea sint citite in draci, la SRI, bineinteles spre binele romanilor si al Romaniei!
  Ti-am spus nu ca sa stii (evident ca esti la curent), ci ca sa stii CA NOI STIM. SI ZIMBIM 🙂

  • Augustine,

   Important este ca domnul Pieleanu sa scoata iar un sondaj surpriza in seara cu prezidentialele exact ca la falsa alegere a lui Iohannis din 2014.

   Si serviciile sa justifice surpriza…facuta de ei din pix la final. Cum l-au facut pe V. Viorel.

   Desigur o sa fie bagata si chestia aia cu emotia…taranii din Vaslui si Botosani au votat cu Werner pentru ca plangeau cu lacrimi pe studentii romani de la coada din Paris.
   Intr-o tara in care statul la coada nu creeaza emotie nimanui, stau oamenii 6 ore pe Valea Prahovei in trafic sau la circa financiara sau la pasapoarte si nimeni nu are nicio emotie.

 3. Este normal ca intentia de vot a romanilor sa nu se schimbe in mod dramatic. Coalitia psd-alde a aratat ca poate in timp ce opozitia este jalnica pe marginea prapastiei si nu arata nimic, nici macar sa minta frumos.
  Nu-mi fac iluzii ca aceste sondaje sunt citite si-n dunga, pe multi ii nelinisteste, mai ales pe cei care numara voturile in niciun caz pe votanti. Cei care vor avea greaua misiune sa “pacalesca” alegerile, vor trebui sa faca adevarate numere de magie, mai ales “CA NOI STIM”, de exemplu, cum s-a votat in diaspora si sa nu mai amintesc de celebrul vot de la Paris.

Leave a Reply