Un demers important al Ministerului Apararii Nationale capata astazi un contur mai clar printr-un anunt important facut pe pagina de Facebook :


Țară, țară, vrem ostași!

Aproximativ 2.800 de posturi de ofiţeri, maiştri militari/subofiţeri şi gradaţi/soldaţi sunt propuse pentru încadrare pentru anul 2017, în corpul rezerviştilor voluntari.

Proiectul de Ordin pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare în Ministerul Apărării Naționale a prevederilor Legii nr.270/2015 privind Statutul rezerviştilor voluntari este gata.

Printre elementele importante, stabilite prin norme, se regăsesc criteriile de recrutare (care includ bareme medicale, psihologice și de pregătire fizică), diferențierea pe categorii de personal, arme şi specialităţi militare fiind posibilă în funcție de nivelul studiilor absolvite.

Găsiți, de asemenea, detalii despre responsabilitatea recrutării candidaților şi modul în care se stabilesc raporturile de serviciu între rezerviştii voluntari şi instituţia militară pe https://goo.gl/8NwKbV.

Ordinul ministrului apărării naționale poate fi consultat, în întregime, pehttp://dlaj.mapn.ro/, unde se află în dezbatere publică.

 

4 COMMENTS

 1. Țară , țară vrem carne tocată mai degrabă.Dar ca să nu zici Radu că-s rău , cunosc vreo 600 de parlamentari învestiți , toți cu probelme penale în trecut prezent sau viitor care și-ar da viața pentru partie 😀 Dacă suntem inadați , își citez din filmul Ștefan cel Mare ( Adevărata Armată e poporul ) fiecare cetățean o să se apere dar dacă se fac recrutări , politicienii în linia 1 vă rog

 2. Haoleuuuu!

  Pai aici este cazul sa faca urgent un pas in fata, sa iasa din formatie si sa se ofere voluntari toti hipsterii feisinterbucisti “de dreapta” foarte mari luptatori impotriva comunistilor si a Ciumei Rosii si toti ONG-istii sorosisti foarte mari luptatori anti-sistem care au iesit recent in strada, ca ei sunt cei mai mari specialisti foarte intens caliti in focul luptei revolutionare si care au experienta luptelor la baioneta din realitate, ca ei ocupa si guvernul Romaniei daca este cazul!

  Deci, mai ales acum pot si este cazul sa se afirme daca tot se bat cu caramida-n piept ca ei vor sa lupte cu comunistii, cu Ciuma Rosie, cu coruptia si eventual cu extraterestrii din capul lor care ameninta si nenorocesc tara, deci pot acum sa faca proba si dovada inaltului lor patriotism care ii mana-n lupta revolutionara!

  Acum sa iasa la atac toti sifonarii “de dreapta”, este momentul sa arate cine sunt cu adevarat, ca de sifonari stim toti ca pute tara!

  P.S. Asta pana cand vor reintroduce astia stagiul militar obligatoriu, ca atunci ii iau direct la jeapka pe fraieri si le tund aia barbile direct tuturor hipsterilor feisbucisti, ii baga pe sistem fasole cu mancare de cartofi, sectoare si alergat pe camp toata ziua, ca sa la iasa frisoanele si aerosolul din organism!

  Tuturor patriotilor le dorim sa se duca sa ne reprezinte cu eroism in fata inamicului, rusii, coreenii, chinezii, cubanezii, sau orice comunisti din creierele lor o sa ne atace! Acum este momentul sa-i lasam pe sifonari la aparat, ca de gargaragii si sifonari de ocazie e excedent national!

  Eu am servit patria cu musculatura dezvoltata in antrenamente prelungite si cu pieptul de otel dezvelit!

  Respekt deosebit, sifonarilor de pretutindeni! Treceti la aparat, lasati gargara si cu ragaiala, bagati cu cantec inainte mars si cu salut festiv! Mars…

 3. ATENTIE! CITITI! URGENT!

  LUATI MA DE-AICI! E CAZ EXTREM CE BAGA DESPRE ARMATA UNUL DINTRE SUPORTERII „PATRIOTARZI” DIN PIATA VICTORIEI!

  “Gabriel Mistodie, unul dintre românii care au participat la manifestațiile din Piața Victoriei, a explicat, pe blogul său, de ce nu se mai regăsește în proteste.

  2. Au apărut „protestatarii de meserie” – adică acei tipi de care nu ascultă nimeni în viața reală pentru că nu au nimic de spus, dar care vin în piață cu o portavoce și încep să dea ordine. Aici cântăm imnul, acolo îngenunchem, după aia mergem, hai!!!! Păi dacă voiam să zbiere un prost la mine făceam armata în tinerețe!”

  Sursa: http://www.evz.ro/un-blogger-roman-a-explicat-de-ce-nu-se-mai-regaseste-in-proteste.html

  P.S. Mai era ceva de comentat?!

Leave a Reply