Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat vineri că alegerile prezidenţiale reprezintă o prioritate pentru social-democraţi, ea adăugând că se vor face sondaje pentru toţi social-democraţii care vor dori să participe la scrutinul prezidenţial, iar cel ales va fi validat într-un congres care va organizat fie la finalul lunii iulie, fie la începutul lui august.

‘Alegerile prezidenţiale sunt o prioritate pentru noi. Dacă la alegerile europarlamentare am avut un rezultat care a nemulţumit partidul, dacă la alegerile europarlamentare am văzut că nu am reuşit efectiv să câştigăm încrederea membrilor, simpatizanţilor, a cetăţenilor înseamnă că undeva s-a greşit. Nu vrem să repetăm aceste greşeli pentru alegerile prezidenţiale’, a declarat Dăncilă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Ea a explicat că se vor face sondaje cu toţi candidaţii social-democraţi la alegerile prezidenţiale.

‘Vom face sondaj cu toţi colegii sau colegele care vor să participe, vom vedea cine este cel mai bine plasat în aceste sondaje, vom discuta despre acest lucru în forurile statutare şi vom veni cu candidatul pe care îl vom valida în cadrul unui congres care va avea loc fie la sfârşitul lunii iulie, fie la începutul lunii august, oricum până în 11 august când deja se începe strângerea de semnături pentru candidat’, a precizat Dăncilă, citata de Agerpres.

2 COMMENTS

  1. Poate îl propune pe Ioan Mircea Pașcu…aaa,am uitat că l-a propus comisar european. Și săracul de el ce mai plângea că a rămas pe dinafară

Leave a Reply