Managerul clubului FC Viitorul, Gheorghe Popescu, a anunţat la finalul partidei România U21 – Germania U21, scor 2-4, de la Campionatul European, că Ianis Hagi va pleca de la echipa constănţeană în următoarele zile.

În direct la Telekom Sport, Gică Popescu a lămurit situaţia lui Ianis: “Zilele următoare se va lua şi o decizie finală în cazul lui Ianis. Nu ştie niciuna dintre ofertele care există pentru el. Nu sunt puţine. Mâine, poimâine, îi vom prezenta ce există. Vom face o analiză şi vom lua o decizie. Nu le pot spune acum, dar veţi fi surprinşi de ce echipe au fost şi sunt interesate de Ianis Hagi.

Oricare dintre jucătorii români poate primi o ofertă din străinătate. Trebuie văzut acum dacă vor şi cluburile noastre”, a spus Popescu.

Ianis Hagi a fost monitorizat de numeroase echipe în ultima perioadă. Fiul lui Gheorghe Hagi ar fi semnat un contract cu Girona în primăvară, însă după ce clubul catalan a retrogradat în Segunda Division, înţelegerea a picat. Dacă Girona ar fi rămas în Primera Division, Ianis ar fi făcut pasul spre prima ligă a Spaniei. Există zvonuri conform cărora Ianis e dorit de echipe din Belgia, Olanda şi Germania, scrie Mediafax.

3 COMMENTS

  1. Felicitări, acestor minunați copii, (pentru că sunt copii încă), la cât mai multe meciuri câștigate, și , sincer, îmi pare rău că pleacă sufletul acestei echipe. Dar poate că va rămâne pe mai departe acolo, lângă coichipierii săi, lângă tatăl său.

Leave a Reply