Marele Maestru al Marii Loji Nationale din Romania, Radu Bălănescu a vorbit despre PRO România, făcând o previziune sumbră pentru PSD. 

”A apărut iarăși un lucru important, o alternativă de stânga, de centru-stânga, care se numește PRO România. Nu știu opinia dvs, dar mie mi se par niște oameni foarte serioși, mi se pare o construcție foarte serioasă cu un leadership în regulă, în care există o echipă. Cred că PRO România are propriul său drum și e o posibil ca mulți dintre cei care au fost membri la PSD să meargă în PRO România” este opinia lui Radu Bălănescu, în calitate de cetățean, după cum a mai precizat, nu de conducător al Marii Loje Naționale din România, care nu face politică. 

Radu Bălănescu a adăugat că ”Mai sunt o serie de miniștri care au performat. Nimeni nu poate să-mi spună mie, ca medic, ca profesor universitar și ca director medical al unui spital, că dl Nicu Bănicioiu nu a performat ca și ministru al Sănătății. În lumea medicală, 80 sau 90% spun că a fost cel mai bun ministru al Sănătății”.

Leave a Reply