Coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghiţă a anunţat în cadrul emisiunii “Punctul de întâlnire” moderară de Radu Tudor la Antena 3, că din această săptămâna se va crește capacitatea de vaccinare, iar timpul de aşteptare va fi mai mic.

Coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghiţă a precizat că marea problemă pe care a avut-o până în acest moment a fost legată de tranșele care au fost alocate periodic de vaccinuri.

Astfel, pentru a avea o campanie de vaccinare coerentă şi pentru ca oamenii să îşi primească doza pentru care au fost programați s-au adoptat soluții de a mări capacitatea de vaccinare.

„Nu ne dorim să dezorganizăm campania de vaccinare. Ea trebuie să îşi mențină coerența. Începând din această săptămână se va creşte capacitatea de vaccinare cu 50% în fiecare cabinet, în fiecare centru prin faptul că va creşte numărul de persoane programate pe flux.

Timp de aşteptare redus

Timpul de aşteptare pe listă de va reduce considerabil, pentru că un număr mai mare de persoane vor fi preluate din lista de aşteptare şi vor fi alocate către programare”, a spus pentru Antena 3, dr. Valeriu Gheorghiţă.

Leave a Reply