Anunţ important pentru 1 Decembrie, o invitaţie făcută de Antena 3 tuturor românilor.

“O invitaţie foarte specială, m-aş bucura să fie cât mai mulţi cei care participă la acest demers, în care gândurile voastre, lucrurile pe care le aveţi pe suflet să fie spuse, să fie auzite” a spus Mihai Gâdea la “Sinteza Zilei”.

Filmează-te şi spune în două minute cum ai vrea să schimbi viitorul României. Trimite înregistrarea pe 1decembrie@antena3.ro şi poţi fi invitat să vorbeşti României în faţă. Deşteaptă-te române!

http://www.antena3.ro/actualitate/anunt-campanie-1-decembrie-324806.html

10 COMMENTS

 1. WAW! Aterizare direct în funcţie! Faceţi loc să intre avionul în sală!!!
  ”sikkkktir”
  🙂 🙂 🙂 şi pentru că toţi ne penetrează zi şi noapte pas cu pas şi de la capăt de peste tot din lume, propun ca începînd cu 1 decembrie să emigrăm în Belgia pe la comisia europeană cu paşapoarte la purtător în locul celor care vor fi trimişi în ţara lor de origine! Să vedem cine ”p. măsii” va mai urla după ciolan şi de unde îşi vor mai încasa veniturile aceşti penetranţi pas cu pas şi de la început.
  Stav-ar ciolanu-n gît ”nesimţiţilor”!
  (scuze pentru vocabular)

 2. Particip si mai urmaresc A3 ,daca ne organizam in strada…..de vorbarie ne-am cam saturat.Cei mai coerenti de la A 3 sunt in ac.ordine: M.Badea,Adrian Ursu,Oana Stancu,si cel mai logic dintre invitatii A 3 este Mugur Ciuvica.

  • Nu mai faceti clasamente ca-i suparati pe cei de la ANT 3, toti sunt profesionisti iar duelurile Ciuvica/Chireac sunt antologice.

 3. Foarte interesant demersul. Avand in vedere ca nu sunt fotogenic si ma emotionez in fata aparatului de filmat n-am sa particip. Am sa urmaresc cu interes aceasta idee a d-lui Gadea. Prefer sa- mi fac auzite ideile prin mesaje scrise aici si oriunde.
  Cu certitudine voi vedea tineri destepti si frumosi, figuri agreabile care au de spus ceva.

 4. Cum sa fie Romania? Pai simplu, o tara cu legi care sa o apere de politicieni. Momentan acesti politicieni au imunitate in fata legii!

  • “legi care sa o apere de politicieni” ?!?! Tu te citesti dupa ce scrii !? Esti de “Balaceanca”, Florine, zau asa ! Sa te punem pe tine sa faci legile alea, ca pari, asa, competent, “frumos” si “liber”…
   (Din respect fata de dl. Tudor, m-am abtinut de la limbaj de cartier… Da’ cand vad ca si prostu’ satului are opinii, si tine sa le faca publice, fiindca si-a luat “leptop”, ma ia, asa, cu furnicaturi in buricele degetelor… In cazul de fata, si-a pus omu’ si poza, sa stim cine vorbeste:))) Sau o fi vreo farsa de la vreun prieten, sa-l discrediteze ?!)

Leave a Reply