Eliminarea Cristine Guseth a declansat competitia pentru Justitie : apar deja doi candidati. Pe linga Mihai Selegean, apare si numele Raluca Alexandra Pruna, vehiculat inca de vineri.

Raluca Alexandra Prună, este licenţiată în drept şi  filosofie, master în ştiinţe politice, burse la universitatile „Paris VII” şi „Central European University”, Budapesta. Membru fondator şi fost preşedinte în exerciţiu al „Transparency International” Romania, membru fondator al Asociaţiei „Societatea pentru Justiţie”.  Avocat înscris în Baroul Bucureşti, coordonator de programe pentru sectorul Justiţie şi Afaceri Interne la Delegaţia Comisiei Europene la Bucureşti, actualmente jurist lingvist în cadrul serviciului juridic al Consiliului Uniunii Europene.

 

16 COMMENTS

 1. pana la urma a fost foarte bine. s-a transmis la tv procesul de interviu la comisie sa vada lumea. cam asa ar trebui facut, cu transparenta si concurenta pe posturi.

 2. Chiar e culmea! Cică-s tehnocraţi cînd de fapt cam toţi au fost antamaţi politic şi acum apar ca liberi de politic sau partide! Am convingerea că cei care-s numiţi tehnocraţi au fost şterşi de pe listele partidelor doar pentru a fi luaţi ca tehnocraţi! Mai e şi purtătorii de vorbe(după cum spun unii”împrăştietori ai puţeniei-caca”) sînt fii de popi sau rădăcini securiste pur sînge!
  🙂 🙂 🙂 iese iar ”am fost sub influienţa băuturilor alcoolice” şi-i face praf pe toţi după modelul ”pătrăţele-chiloţi-nud” şi se hlizesc torpilele cu brio:) (a fost lovitura la care nimeni nu se aştepta)
  🙂 ”Hai în hora mare s-aprindem o lumînare!”

 3. dacă este un om liber cioloş ar trebui să-şi depună mandatul de desemnat, iar sistemul prin vajnicul nepătat iohannis să mai tragă o dată!

 4. Si cand te gandesti cati profesori universitari, somitati in domeniul dreptului, juristi reputati sunt in aceasta tara……Nu, totul trebuie sa vina de la Bruxelles !

 5. pana la urma nu de oameni doar priceputi avem nevoie, ci si oameni care doresc si pot sa schimbe in bine lucrurile.

 6. Oameni buni: vedeţi că se aduc din toate colţurile lumii prin chemare toţi în spatele cărora se ascund foştii ciolănari care nu vor să-şi piardă resursele? Vedeţi că pas cu pas se introduc tot cei care au în spate”mafioţii” de care trebuie să scăpăm? Nu simţiţi că pas cu pas ni se baă pe gît ”guvernul meu” tot cu cei care nu reprezintă poporul român şi nu se schimbă clasa politică cu alte identităţi şi demnităţi de onoare care sînt destule în România! 🙂 🙂 🙂 şi tot de ”boşorogi şi babe” cu sînge pur antichitate ’89 se menţin în funcţii doar pentru a-şi revigora vitalitatea din tinereţea generaţiior, care, totuşi ştiu ce vor de la viaţă şi încă mai au demnitate, respect şi profesionalism!
  Mai vreţi bine pentru viaţă şi viitor?

 7. Am fost colega de generatie cu Pruna la Central European University in 1997-1998. Din cite imi amintesc, tatal ei fusese ambasador la Moscova, daca nu ma insel, inainte de 1989. Pleaca ai nostri de la Moscova, vin ai nostri de la Bruxelles.

  • A fost ambasador in tarile arabe, daca astea au legatura cu Moscova atunci a fost ambasador la Moscova…Ce repede si prost se risipesc zvonurile, “mamaie”!

 8. Membru fondator al Transparency International Romania. Doamna Pruna o alegere mult mai buna daca nu are legaturi de subordonare fata de Minerul Sef care a avut in sfarsit o strafulgerare de ratiune si a dat ordinul de retragere al penibilei de Guseth.O mica victorie exclusiv a Antenei 3 si in special a lui Mircea.

 9. Sa nu poti lega 2 fraze coerent, sa nu ai studii juridice, sa nu stii cine infaptuieste justitia si sa primesti aviz favorabil de la comisia juridica, ASTA INSEAMNA SA FII MAFIOT !

 10. Raluca Pruna este cea care s-a luat de Victor Alistar si a fost acuzata de fals in declaratii
  La Comisia europeana ea ocupa postul de jurist lingvist

 11. s-a uitat un lucru “minor”: a fost si asistenta monicai macovei la parlamentul european! nu e deloc o coincidenta dupa prima nominalizare.

 12. Mai conteaza cine va ocupa portofoliul Jurtitiei ? Oricum ne-a vazut o lume intreaga.
  Ma gandeam mai bine “strada” sa-i dea Ok-ul noului ministru. Strada a vrut circ acum are din belsug.

 13. ce-i doresceuRomaniei mele? Sa fie o Romanie in care, daca ai candidat pentru functia de primar si ai pierdut la 16 voturi diferenta, sa nu fii nevoit sa demisionezi(pentru a nu fi demis),doar pentru faptul ca indraznesti sa-i faci opozitie primarului “castigator”,care,in cateva zile dupa alegeri a batut palma cu partidul care credeai ca e “al tau”.Sa fie o Romanie in care, desi ai avea tot dreptul si toate sansele sa fii viceprimar,sa ti se ceara imperativ de catre sefii tai ierarhic superiori pe linie de partid sa nu-ti depui candidatura doar pentrfu faptul ca noul primar nu te vrea, desi , tu l-ai avut viceprimar in mandatul tau trecut.Sa fie o Romanie in care sa nu mai existe NICIODATA o Ordonanta 55.Desteapta-te romane!

Leave a Reply