Mircea Diaconu, vicepreședinte al Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, va susține vineri, 30 martie, ora 11:00, o conferință de presă la Câmpulung.

«Trăim vremuri interesante, ca să nu zic tulburi, și la nivel european și la nivel național. Pentru mine, soluțiile nu pot veni decât de acasă… Vă aștept vineri, 30 martie, la aceeași cafenea din fostul cinematograf al tinereții mele, la o discuție despre viitorul nostru, politic, cultural, european…»

6 COMMENTS

 1. Ma uit pe blogul dumneavoastra, si pe paginile trustului cu care colaborati… Guru, striperite, procurori, mult mangaiat pe crestet la hoti si corupti… astazi este 27 Martie 2018… avem ceva de sarbatorit, ceva de amintit… 100 de ani de la Unirea cu Moldova de dincolo de Prut… aveti ceva de spus astazi, dumneavostra sau trustul? Multumesc…

 2. Mircea Diaconu, unul din putinii politicieni frecventabili si votabili in ziua de azi. Dupa parerea mea, e singurul politician din cei de azi care ar fi putut fi la fel de bine politician al unei tari regat, nu republica.
  Ma mandresc cu un astfel de om complex

 3. Buna gluma! La cafeneaua din fostul cinematograf ?! (invita un fost ministru al culturii) .Mai inspirat era daca fixa data pe 1 aprilie de pacaleli

  • Normal! Trebuia sa va ramana in amintire cinematograful zldin zona! Unde voiai sa faca intalnirea, la crasma,la hotel,sau prin boscheti?
   Multe oportunitati,profita de viata mata cat se mai poate!

 4. “Trăim vremuri interesante” intr-adevăr; presedintele nu participă la ședinta solemna a parlamentului dedicată Marii Uniri dar participă la bilanțurile instituțiilor de forța, parlamentarii USR fac “momente artistice” in parlament (sa sperăm ca azi se abțin) cu tricouase si pancarte “istețe “ care injura Parlamentul, DNA cere sângele fostului judecător CCR la Inalta curte taman de “Ziua mondială a teatrului”(azi 27 Aprilie), “strada” e infestata de “facilitatori” de proteste politice tip Badiță. Unde naibii sa se adune oamenii de cultura si publicul lor decat in CAFENELE? In marea de ticăloșie si secaciune intelectuală care a cuprins România actuală, si nu numai, se cuvine sa reactivam “undergroundul”, subteranul unde proștii fuduli nu se arata, cafenelele improvizate in vechi cinematografe, unde se aduna oamenii de buna voie, sa stea de “taină” cu artiștii. O tradiție EUROPEANĂ pe care Diaconu, fara tam-tam, încearcă s-o reînvie. Un îndemn la întoarcerea spre Europa, cine nu aude e surd si gata.

Leave a Reply