16 COMMENTS

 1. Legatura directa …te ia DNA din traffic de la Gara de Nord si te duce la aeroport.
  But wait…even better te ia de acasa si te duce la aeroport !

  Vedeti , DNA poate fi folosit si la ceva bun !

 2. România se face de râs încă din momentul în care turistul intră în prima toaletă de pe aeroport. Miros a urină de te ustură ochii! Și aici nu mai este o problemă de bani ci una de sistem. Patronii firmelor care se ocupă de curățenie și care încasează sume fabuloase în urma contractelor cu aeroportul, sunt incapabili să plătească decent personalul astfel încât să le poată pretinde un anumit standard. Puțini bani, muncă pe măsură! Câștig maxim patroni, pierdere fabuloasă România!

  • Nu. Romania s-a facut de ras de cand l-a impuscat pe Ceausescu.
   S-a facut de ras apoi cand a votat constitutia care spunea ca romania e republica dar in acelasi timp spunea ca tot ceea ce au facut comunistii a fost impus (inclusiv constitutia comunista in care ne declaram republica). Probabil ca meritam sa se poarte lumea asa cu noi.
   N-avem cojones nici macar sa expulzam un demnitar rus dovedit anti-roman, din proprie initiativa. “A trebuit sa moara oameni” (cum zicea si Iohannis) ca sa ne cataram si noi pe valul de expulzari De demnitari rusi din NATO ca sa-l dam afara pe-ala… jenant. Mentalitate de sclavi. Plecati daca puteti. Macar pt copii

   • Nu amice, nu plec. Când sunt plecat mi se face un dor de bordeiul meu de-mi tremură genunchii! Ai impresia că doar banii contează? Dacă da, atunci du-te! Am fost plecat suficient de mult timp ca să-mi dau seama că cei la care ne uităm ca la mântuitori nu sunt diferiți de noi, românii. Bogățiile și huzurul le-au obținut prin furturi și jafuri. Acum ne dau lecții de morală. Acum o lună vorbeam cu un polonez, om obișnuit, nu politician, și-mi povestea că înainte de bombardarea Varșoviei, nemții invadatori au demontat și relocat toate fabricile și făbricuțele în Germania. Crezi că se uită așa ușor acest lucru! Polonezii îi detestă pe ruși pentru nenorocita de ideologie cu care și ei și-au bătut capul dar mai tare îi detestă pe nemți pentru toate nenorocirile pe care le-au făcut în Polonia înainte de venirea rușilor. Polonia n-a luat plasă intrând în UE deoarece erau pățiți și știau din start la ce să se aștepte de la nemți, pe când noi, românii, credeam că dacă ne închinăm la nemți automat ne vor umple de prosperitate drept recunoștință.

 3. Nu este nici prima, nici ultima oara cand ne facem de ras. Cu asemenea “profesionisti” cu gramada de MBA-uri puse una peste alta, nu vom ajunge la liman. Imi staruie in minte, cum cu cateva luni chinezii au facut o gara de la 0 in numai 9 ore iar, exemplul Dvs. cu pasajul Unirii este elocvent si acolo au lucrat numai romani.

 4. Suntem deja de ras!

  Stadionul din Craiova s-a facut dar nu va fi folosit pt Euro, stadioanele Steaua si Dinamo nu se vor termina pana in 2020 cu siguranta iar National Arena risca sa ramana doar cu un meci din 4 din cauza infrastructurii daca nu cumva ne trezim scosi de tot daca iarna din 2020 va fi la fel ca iarna aceasta si va strica gazonul.

  Stim ce trebuie sa facem din 2014 si sunt stiri deja din 2016 ca suntem in intarziere!

 5. Daca nu mai vin strainii nu ne mai facem de ras. Sa nu-i mai lasam sa vina. Asa se rezolva problema, ramane mizeria intre noi pana ne obisnuim.
  Radu Tudor uita de metroul din Dr. Taberei. Daca nu vine un strain sa ne arate cu degetul nu e rusine.
  Romania e rusinea cel putin a Europei :

  1. Cel mai mare numar de analfabeti functionali. Invatamantul e praf.

  2. Cel mai mare mortalitate infantila si cu infectii spitalicesti. Daca i-ar bantui pe Dragnea si Tariceanu constiinta…

  3. Riscul cel mai mare de saracie din Europa.

  4. Bulgaria si Romania sunt cele mai corupte tari din Europa.

 6. Domnule Radu Tudor, CORUPTIA E SURSA RAULUI IN ROMANIA. Spuneti cu voce tare in emisiune : Din cauza coruptiei generalizate suntem unde suntem cu drumurile, sanatatea , educatia si mediu !

  Romania e tara de lumea a 4-a. Ceausescu avea minima constiinta. Tariceanu si Dragnea cu partidele nu au asa ceva.

   • Prostie nu e.E dictatura unor oameni foarte foarte rai, sinistrii, care se folosesc de alti oameni mai prosti ca ei. Dragnea si Tariceanu nici macar nu incearca sa faca ceva bun pentru tara.

    Serbia , care nu e in UE au autostrada care o traverseaza !! Bulgaria au si mai multi km de autostrada , au si de 3 ori mai multi turisti. Albania a oprit defrisarile pe 10 ani.

    • Bulgaria are mai mulți km de autostradă pentru că nu are încă DNA.
     „Peste tot este corupție” – răspunsul premierului Borisov la întrebări legate de corupția din Bulgaria. Are curaj Dăncilă să dea un astfel de răspuns?

 7. Romania nu se face de ras! Asa arata ea in realitate. In halul asta ne-au adus conducatorii comunisti si postcomunisti aserviti mafiilor straine. Nu Romania si-a luat asemenea angajamente. Sunt personaje care isi iau angajamente si intreprind actiuni in numele Romaniei fara a avea girul romanilor. Un singur ex mutarea tezaurului fara dobanzi in alta tara sau instrainarea resurselor (gaze petrol,minerale……) Musafirii vor fi dusi cu autobuzele firea 1 si 2 cu elicopterele noi cu cosul sau drigul…. vor fi cazati in blocurile cu bulina iar partidele se vor juca pe arenele inclinate constuite in vremea basenutybok. Rusine sa le fie banditilor si tradatorilor Romaniei!

 8. Realizam ca exista coruptie, incompetenta, ticalosie abia cand vin astfel de vesti care ne arunca in fosa septica a Europei. Mai are rost sa vorbim de “prezumtii de nevinovatie” cand banii, miliardele au plecat din pixul lor si n-au ajuns acolo unde erau destinati pe hartie ? Nu doar ca au plecat dar tot ei au avut capacitatea de a-i dirija doar ca au facut-o undea poftit inima lor nu unde aveam noi nevoie. Am senzatia ca de cand A3 si RTV, televiziunile cele mai vizibile ii ataca pe procurori, pe Kovesi, ei au luat-o ca pe un semnal ca s-a dat verdele la furt, impostura, incompetenta, golanie politica samd Ei asta au inteles, totul merge spre prabusire , ei sunt asigurati, blindati de bani. Noi suntem cei vulnerabili. Nu Kovesi va pierde lupta, nu Lazar sau Johannis…Noi vom fi marii perdanti. Ati vazut ce sosele au bulgarii in jurul Sofiei, ce turism au, ce agricultura, cum demisioneaza premierii daca treaba merge prost, cum ar vrea sa aiba si ei niste institutii anticoruptie, pana la urma vor avea. Deja au pus 10 ani intre ei si noi. Noi care nu mai investim nimic, doar carpim. Pt ca banii dupa ce trec proba furtului merg catre orice altceva aiuristic doar in investitii nu. Sunteti singuirul care le mai spune lucrurilor pe nume. Singurul. Uneori mai sunteti si auzit. Inca e bine, presa mai da semne ca rezista, ca respira, ca nu e cu totul in slujba LOR.

Leave a Reply