Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți dimineața, că va merge la ședințele de Guvern. Iohannis i-a transmis luni o scrisoare prim-ministrului Viorica Dăncilă, prin care îi solicită agenda de lucru a fiecărei şedinţe a Guvernului.

„Am solicitat agenda. Cred că trebuie să vedem lucrurile un pic în perspectivă. Ne pregătim pentru preşedinţie (a Consiliului UE – n.r.) şi, chiar dacă suntem pregătiţi, lucrurile nu vor fi absolut deloc simple. Pe de altă parte, am constatat din partea doamnei premier o dorinţă de colaborare, ca să zic aşa, în repetate rânduri m-a invitat să colaborăm. Iată că voi colabora. Voi merge la şedinţele de Guvern”, a spus Klaus Iohannis.

 

7 COMMENTS

 1. Vrea musai sa fie umilit si poftit afara din sala in care se va tine plenul sedintei de guvern!
  Daca asta vrea, asta va primi!

  • Cine sa il umilească? Redusa Dăncilă? Infractorii pesedisti? Analfabeții pesedisti buni doar ca sclavi pe tarlaua preacondamnatului? Ăștia sunt umili și umiliți din nastere, fără caracter, fără inteligență fără verticalitate

   • Redusa esti tu, proasta satului! Tu vorbesti de inteligenta, cind unicul tau neuron e in agonie din cauza singuratatii? Tu vorbesti de verticalitate, tu care te tirasti ca o rima jalnica in admiratia de sluga absoluta pentru marele paltonar? Mars la cotet, potaie!

 2. Un om grijuliu, “sa vedem lucrurile un pic in perspectiva”, insa pan’ acum Doamne iarta-ma n-a vazut “in spatiu”, in perspectiva ? Nu stiu de ce, insa intuiesc ca exista o “tema” de la “matusa” si alti “nepoti” in acest sens, bineinteles in interesul tarii noastre … ca intotdeauna.

 3. Dupa un shnitzel stiintific,s-avem pardon,totul trece prin burta ca-mi pare mai gras,ingurgitat la Viena,ca sa dea un aer de preocupare intensa,o implicare patrunzatoare,profunda si temeinica,tot ce spune el e temeinic si are suport,miezul din gogoasa,m-am lamurit de-acum,i s-a trezit pofta de stat la taclale,ca la asta se rezuma,cu dancila in Ajun de Craciun!Bun,sunt Sarbatori,o colinda n-ai cum sa refuzi!Daca el face pe musafirul la guvern,ce face cu georgeta care il asteapta cu bagajele facute,pline de rochite pastelate si slapi in ton,nerabdatoare sa faca tai-tai de pe plajele exotice,altele,Tenerife fiind deja istorie,dupa o asa “gripa”care a macinat-o,merita si ea,nu?!Dilema mare,mon cher,viorica ori georgeta!

 4. Reprezentantii PSD invoca deja faptul ca presedintele poate prezida sedintele de Guvern doar daca se discuta probleme de politica externa, aparare sau ordine publica. O eventuala OUG de amnistie si gratiere nu s-ar incadra in niciunul dintre aceste domenii, mai spune PSD.

  Aceasta Ordonanta a devenit un subiect chiar fierbinte de politica externa din moment ce poate afecta negativ relatiile externe ale Romaniei cu tarile din UE. Acum ce se intelege prin “ordine interna”? Eliberarea a mii de puscariasi cu antecedente de violenta si amnistierea a mii de fapte de coruptie adica de secatuire a bugetului de stat in folos personal oare ce inseamna? Niste chestiuni minore, hai sa inchidem ochii, “pe vremea lui Ceausescu se dadea gratiere in fiecare an”…. Deci abandonam linia europeana a Bruxelului ca sa o preluam pe cea a anilor ceausisti. Asta in zilele comemorarii acelei Revolutii sangeroase.

  • Bai JFM, chiar te faci de ris, nu simti? Pe asemenea aberatii tu vrei sa demonstrezi ca iohahanis poate orice, oricum, oricind. Pai a ce miroase asta? Ti-e dor de Ceausescu?
   Daca tu ai nevoie de tatuc, daca tu ai structura de sluga, lasa-ne pe noi, astia care avem coloana verticala (!) sa ne dorim ca toti cei din virful statului sa respecte legile tarii si, mai ales, Constitutia! Constitutia face distinctie intre cele 3 situatii in care paltonarul poate participa la sedintele guvernului si celelalte, la care NU. Ca vrea muschiuletul tau sa le comaseze pe toate, iar paltonarul sa poata ORICE, e problema ta. Umbla pe la 100 de biserici, aprinde mii de luminari, poate da Dumnezeu o ordonanta, ceva, si ti se va face pohta. Pina atunci, rabda si inghite in sec! Sau du-te la anul la urne, cu #rezistentii, sa iasa iarasi profesorasul cel tifnos. Desi, asculta ce spune nen-tu Augustin: asta nu se califica nici macar in turul INTII! E mult, mult prea prost!

Leave a Reply