Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, marţi, la sediul PSD, că PSD îşi asumă în această criză intrarea la guvernare şi a precizat că discută cu toţi liderii politici care pot duce la ieşirea din această criză politică. El a făcut un apel către reprezentanţii partidelor parlamentare să aibă ”foarte mare grijă ce vorbesc în această perioadă”.

Liderul PSD a spus că a constatat că după încă zece zile de criză, anumiţi lideri politici au spus clar că nu pot trece prin Parlament un guvern minoritar, lucru pe care PSD îl spune de la începutul acestei crize.

”Indiferent dacă este un guvern PNL, USR, PSD, România nu are nevoie, în acest moment, de un guvern minoritar”, a spus Ciolacu, prexcizând că ”toate scenariile rămân deschise”, iar ”întoarcerea la popor este cea mai corectă”.

Despre condiţiile pentru intrarea la guvernare, preşedintele PSD a spus că nu au condiţii şi nici nu au discutat.

”Vorbesc cu toată lumea la telefon, nu am nicio reţinere, indiferent din ce zonă politică vin aceste telefoane şi mi se pare corect să facem acest lucru”, a spus Ciolacu.

El a afirmat că nu are importanţă cine l-a sunt, şi că vorbeşte la telefon cu toţi liderii politici, care pot ajuta ieşirea din această criză”.

”Fac o solicitare la toţi reprezentanţii partidelor parlamentare să avem foarte mare grijă ce vorbim în această perioadă, fiindcă cu toţii suntem responsabili de declaraţiile noastre”, a mai spus Ciolacu, el precizând că nu a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis.

”Eu am certitudinea că în acest moment a realizat toată lumea că trebuie ăs ne întoarcem la adevăratele probleme ale românilor”, a mai declarat preşedintele PSD, citat de news.ro

 

Leave a Reply