4 COMMENTS

  1. De o mare bucata de timp ma enerveaza acest individ numit Arafat! Anunta doar investitii,procent de interventii, apel la toata lumea in caz de ceva si nimic concret ca schimbare in toate astea in afara de afacerile care curg! Ba nene, ia-te de manuta cu guvernul si intrati la actiune deandata,nu mai scoateti pe gura e atistici sau certati cetatenii! Nu ei sunt vinovati de defrisarile masive,nu ei sunt vinovati ca albia raului e ingusta sau adancimea e mica,nu cetatenii sunt vinovati de beregulile in tara asta! Tot voi cei care aveti cutitul in mana sunteti vinovati! NU MAI CERTATI CETATEANUL AIUREA si voi va rexolvati afacerile aruncand totul spre cetatean! Chiar UPU sau ISU sunt doua genți ati care daca ai noroc esti salvat din ghearele mortii! Aveti destui habarnisti(cativa ii cunosc chiar eu,tupeisti si neoameni) care se fac ca ajuta dar sunt pe langa!

      • De ce nu se investeste in baza de pornire(preventie) si imbunatatirea sectoarelor care aduc distrugeri ingrozitoare,de ce nu se interzice taierea padurilor ca in alte tari,de ce nu fac irigatii in toata tara,de ce nu se achizitioneaza camere frigorifice uriase pentru legume si fructe,de ce nu se interzice importul de legume si fructe din tarile care practica modificarile genetic si care aduce boli sigure(spania 99%,zona araba 55%,italia65%+)?! Se fac afaceri pe orice dar nu se prioritizeaza consumul sanatos de naturiste reale in defavoarea medicamentelor novative care nu vindeca!

  2. Despre ultimile dotari nu trebuie sa ne mai spuna. Zilnic numarul de decibeli al sirenelor este in crestere mai este putin si ramanem surzi. Vasilica o sa fie fericita ca nu-i vom mai auzi balivernele. O rugaminte am Domnule Tudor! Sa il rugati sa dea un ordin de dezechiparea autovehiculelor echipate cu sirene si semnale luminoase specifice si care nu apartin ISU . Trebuie sa inceteze taximetria si turismul pe seama urechilor noastre. Sa emita norme si sa instituie la RAR echipe care sa verifice puterea sirenelor pentru a nu deranja persoanele care locuiesc in zone cu poluare fonica deja existenta. Poate sa vada usor langa palatul victoriei cum salvarile altele decat isu isi opresc sirenele si semnalele luminoase iar cand ajung pe iancu de hunedoara si Mihalache urla ca nebunele, de zonele marginase nici nu mai vorbesc. Nu conteaza ora sirene nonstop. In rest felicitari! Pacat ca face parte din guvernul belina cu realizari doar in mintea si buzunarele lor

Leave a Reply