11 COMMENTS

 1. Se spune ca si Dragnea ar avea o datorie de peste 2 mil la fisc, de la hotelul pe care-l are la Turnu Magurele, probabil bugetul de Stat nu ar avea nevoie de acei bani.

 2. Doamna Premier a facut o analiza a celor 6 luni de mandat. Cifre, programe si infaptuiri incurajatoare insa, mi-ar placea ca subalternii doamnei Premier sa se ocupe si de lucrurile marunte, foarte vizibile si usor de infaptuit cum ar fi “plombarea” si repararea drumurilor care in mijloc de vara inca dainuie din iarna trecuta.si multe, multe altele.

 3. Si dumneavoastra ati intrat in bolsevism? Inca statul sau nimeni altcineva nu este proprietar pe casa respectiva deoarece este un proces pe rol. Ce tot ametiti telespectatorii cu 300 de mii cand nu este finalizata o procedura legala, spuneti telespectatorilor ca Negoita are datorii 50 MELEOANE datorii la stat primar PSD, TELDRUM CONDUSA DE DRAGNEA ARE 60 MELEOANE. Cu banii astia s-ar face un spital sau doua…cu 300 mii platesti pensia nesimtita a lui dorneanu doar

 4. Radu Tudor stii ca Sofia si Tirana si-au dezvoltat sistemul de transport, Muntenegru si Bosnia construiesc autostrazi in munti si ca Romania e cea mai inapoiata tara din Europa dupa Moldova ?
  Pe tine te intereseaza cum sta Iohannis cu datoriile ?

  • Deocamdata Johannis nu are nicio datorie, acolo este inca un proces si statul inca nu este proprietar pe imobil. Sunt alti multi politicieni super bogati cu sute de milioane de euro datori la stat doar ca sunt din PSD iar de acestia nu se apropie nimeni , nici macar antena3

   • Faptul ca statul nu este inca proprietare este ALTCEVA fata de faptul ca Iohanis (indiferent de cine o sa fie proprietar) NU MAI ESTE proprietar si are si o hotarare definitiva ca a detinut casa ILEGAL, deci si venituri ilegale de pe urma ei.
    Ce dracu domne, nu mai stie nineni romana ca sa inteleaga doua fraze simple, toti sunt ametiti cu hash-hashtag?!?!:))
    Mai deontologii lui peste hashtaguit, sa ma exprim pe limba circumvolutiunilor voastre:
    Nu conteaza bre cine o sa fie propitar, conteaza ca ala de a fost propitar e dovedit penal si a facut castiguri ilicite dintr-o casa dobandita cu hashtag-furtishag!
    Ca a cui o sa revina casa acu, ne doare la bashketzi!
    Rezistati, rezistati, ca gandacu de bucatarie la detergent: oricat v-ar face curat cineva la cap, tot la jeg va inmultiti:))

 5. Lasa bre,i-a pus la CARITAS in elvetia sa mentina in viata sucursala sau banca mama! Nu stiati ca inca mai exista aceasta afacere?! S-au reprofilat pe incasari facturi sau asigurari,ceva de genul asta!

Leave a Reply