Home Articole „Apartidicul” Cătălin Ivan, protest si declaratii in fata sediului PSD

„Apartidicul” Cătălin Ivan, protest si declaratii in fata sediului PSD

2842
8

Europarlamentarul Cătălin Ivan s-a prezentat luni dimineață la sediul PSD, de unde a lansat atacuri dure la adresa lui Liviu Dragnea.

„Există un stat paralel evident, iar Liviu Dragnea face parte din acest stat paralel, este un exponat al statului paralel (…) Sunt mulţi lideri în partid care se tem ca PSD-ul să nu aibă soarta PNŢCD. Liviu Dragnea sacrifică PSD pentru a se menţine în libertate”, a afirmat Cătălin Ivan.

Acesta a spus că a venit cu „toate documentele” pentru a demonstra că încă face parte din PSD. Reacția acestuia vine după ce filiala PSD Iași a transmis un comunicat de presă prin care s-a dezis categoric de declarațiile „apartidicului” Cătălin Ivan, care se „agață de PSD” și de funcția de europarlamentar.

„Mi se pare periculos ca liderul partidului de guvernământ să arunce astfel de minciuni în spațiul public, fără nicio dovadă, fără nicio probă. Alți lideri de partid să rostogolească această minciună. Eu am venit cu documente, absolut toate documentele care să ateste că un membru PSD este membru de partid cu acte în regulă. (…) Eu cred că după 14 ani de politică doar în PSD, fără să vin din alte partide politice, cred că am câștigat acest drept de a spune și când lucrurile nu merg bine în partid. Le dau eu toate documentele, că pare-se că ei nu le găsesc”, a spus Cătălin Ivan, în fața sediului PSD, citat de stiripesurse.ro

8 COMMENTS

 1. Acest Catalin Ivan, EUROPARLAMENTAR, ar trebui sa-si vada de treaba lui, s-o lase si cu statul paralel, nu care cumva sa se incurce in paralele.

  • Păi ce nu iti convine ca el confirma statul paralel in care crezi și tu și face parte Dragnea care il și conduce? De ce esti confuz acum cand iti confirma Ivan paralelismul?

   • Asa sunt eu confuz, nu ca tine cu privire si gandire clara pana hat departe.
    Sincer asteptam o confirmare de la altul, nu de la Ivan. A inceput sa fie penibil.

 2. Sondajele astea iesite exact cand se ridica pulsul populatiei nemultumite, automat si al armatei de activisti,sunt mai mult un fel de-a spune “ramaneti la locurili voastre” adica “popor PSD nu migra,nu trada,nu ne abandona ca sondajele arata inca foarte bine,tot noi ramanem smardoii si dupa ce trec protestele astea” ! Arata de fapt disperarea care i-a cuprins,teama atat de propriul electorat cat si de posibilitatea sa nu mai apuce multe luni la guvernare de aici si graba scoaterii acelor legi care sa-i scape de puscarie, poate nici nu-i mai intereseaza ce va urma,vor sa lase prapad in urma

  • Teama de propriu electorat si “popor psd” ? Credeam ca-n Romania sunt doar cetatenii acesteia si nu alt “popor”. Nu mai dezbinati prin simple afirmatii extrem de nocive. Mai aveti si alte scenarii in afara de astea ?

 3. Dacă punem doar 6200eurox42luni=260.400euro. Eu nu câștig în toată existența mea suma aceasta. Cătălin are dreptul să critice doar dacă își dă demisia din funcția de europarlamentar.
  Și deja este penibilă mascarada cu membru PSD. CEX-ul îl exclude, el vine cu chitanțe cu plata cotizației de la organizația Dobrovăț. O caterincă.
  Pe vremuri partidele erau asociate unor găști care participau la alegeri pe bănuții din cotizații (evident doar teoretic). Acum partidelor li se decontează de la buget cheltuielile de campanie. Se impune o lege unitară pentru toate partidele în ceea ce privește modul de funcționare. Cu siguranță că ne vom mai întâlni cu situații penibile gen Grindeanu, care se agață de funcții.

 4. Acest Ivan parea o fiinta aproape normala cu capul. Dupa afirmatia cretinoida “documentele care să ateste că un membru PSD este membru de partid”, eu cred ca are nevoie de un consult. Adica ai nevoie de documente care sa ateste ca apa e uda, ca ploaia cade de sus in jos? O fi dat-o si asta pe etno ?!
  Probabil vroia sa spuna “documente care sa ateste ca eu sint membru PSD”. Din pacate (DOAR pentru el) exista un document care DOVEDESTE ca el NU MAI ESTE membru PSD. Adica “fost-ai, lele, cit ai fost”, si-acum ai ajuns un prost!

 5. Mai grav nu e daca si-a platit contributia la Dobrovat-Iasi ci daca PSD a primit bani de la Parlamentul European cota pt parlamentari si pt Ivan !

Leave a Reply